reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

nuta ja też właśnie nie dostanę wychowawczego bo przekroczy dochód a bedzie mi brakować miesiąca czasu by dostać kuroniówkę więc muszę coś kąbinować myślę to chorobowe właśnie... tylko nie wiem czy się da tak ..ale chyba tak ...
As trzymam kciuki za was

reklama
PIESZCZOTKA WSZYSTKIEGO CO NAJ :*************
Dorka :******* dla Misi :**************
Anik. &&&&&&&&&&&&&&&& po obronie robimy imprę :p

Ja od rana na łajzach. Teraz dopiero miałam okazję wejść na kompa. Gabrycha coś pogryzło w nocy. Ma ogromną czerwoną banię na policzku. Zaaplikowałam mu wapno czekam na efekty. Coś też mi się zdaje że trzeci ząb wychodzi. Tylko dlaczego tamte się zatrzymały w rozwoju. To tak wygląda jakby później wszystkie na raz się przebiły. Teraz to tylko widać białe plamki pod cienką skórką.

Idę coś porobić w domu
BUZIAM :*

Eh...no nie odejde od tego pc,a musze :zawstydzona/y:dzieci zaniedbuje:zawstydzona/y:
As mam nadzieje,ze to nic wielkiegowiecej strachu niz co innego,bardzo sie martwie :-(
Mysio,u nas tez sie zabki zatrzymaly,trudno nie spieszy sie wyjda kiedy bede musialy.Wciaz ida i ida tez gorne trojki,ale czuc tylko punkciki.
Anik ja tez &&& za prace.
Zapomnialam dopisac,nasza corcia jako jedyna nie mowi normalnym ludzkim jezykiem.Moze lepiej,zebym ja jeszcze przetrzymala w domu,do odpowiedniego wieku przedszkolnego?

fiore przy dzieciach napewno szybko sie nauczy wszystkiego, poczatki moga byc trudne, moze zaczac niebawem plakac ze ciebie nie ma, ale tak to dzieci przechodza rozlake.
pamietam jak moj Xav poszedl do przedszkola, pierwsze dni byly ok a potem nie chcial chodzic - az do miesiaca to trwalo, teraz zna jezyk i duzo juz potrafi. przede wszystkim spedza czas z dziecmi

Dzis dzien zagoniony , najpierw fryzjer 4 godziny:szok: potem szybkie zakupy, obiad , spacer z dziecmi i teraz mała juz wykapana mam przerew na bb :-D
aha porobilam porzadek z za małymi rzeczami , 4 torby sie nazbierało , i dowiedziałam sie ,że pare domów niżej 18 latka bedzie miała w grudniu coreczke , z powody ,że ciaza to wpadka w domu sie nie przelewa to z chęcia przyjma rzeczy po małej mojej i ja mam problem z głowy...
zmykam bede pozniej ....i wcale tak dużo czasu bb nie zabiera heheh jak sie jest na bieżaco ....:-D

jejku straszne to co się stalo As ,ja ile razy ide z mała na rekach mysle boże jak bym sie potkła , nawet nie chce mysleć...

fiore tez mi sie wydaje ,że mała wsród dzieci predzej bedzie mówić , mojego brat corka szla jako 3 latka nic nie mowila hehe po naszemu , tylko swoje słownictwo , to po paru miesiacach tak się rozgadala ,że juz kazdy ja uciszał...

pieszczoszka co z praca seby ? mieliscie cos wiedziec w poniedzialek???

reklama
Do góry