reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzien dobry! witam sie po koszmarnej nocy. Maly jadl 4 razy i za kazdym trzeba bylo do usypiac. na szczescie maz walczyl z usypianiem wiec ja choc troche pospalam. Stas obudzil sie o 7.15 a teraz odsypiaja oboje :)

co do fb to ja wcale nie pytalam mojego H. o zgode, poprostu zalozylam i tyle. cieszy sie ze mam tam zaznaczone ze jestem zamezna i sa nasze zdjecia. ja go namawiam zeby zalozyl to bedzie widoczne ze jestemy malzenstwem ale on nie potrzebuje wiec ok :) ma nk ale rzadko tam zaglada. prawda jest taka ze ja mialam wczesniej kilka roznych zwiazkow i nigdy nikomu tak nie ufalam jak jemu. i w druga strone tez tak dziala. dla mnie takie zaufanie to podstawa zwiazku.

patina, najlepszego na rocznice :)

i zdrowka dla wszystkich chorowitkow! malych i duzych!

milego dzionka Wam zycze choc za oknem szaro i buro!

reklama
Patina najlepszego z okazji rocznicy

Pieszczoszka dziewczyny dobrze pisza,zaufanie to podstawa w zwiazku,musisz miec swoje zdanie,a FB to nie portal randkowy.

My dzisiaj jedziemy na dozynki,troche pogoda brzydka,mam nadzieje,ze sie rozpogodzi.

Milego dnia :-)

Patina - najlepszego!

Pieszczoszka - załóż konto i pokaż mu co się tam dzieje. jak będzie miał wgląd to się przekona, że jego ukochana jest wierna:) choć przyznam się, że Miśkowi nie wspomniała, że wczoraj pół dnia spędziłam ogarniając fb;) też mam takie jazdy, choć raczej są to takie żarty z przekąsem - "nigdzie z nią nie pójdziesz! ona nie ma męża, wyciągnie cię na chłopów", "jak mnie zdradzisz to zabije tego gościa", "tobie ufam, ale innym chłopom nie" itp:)

anik - Kochana, współczuję. kilka dni przyszło mi nosić Hanulę śpiewając i dziękuję. wczoraj w końcu ją przetrzymałam od 16, już mi się usypiała o 19 na rękach u babci, ale ją porwałam, do wanienki, butla, 5minut i spała od 20. wierciła się parę razy i musiałam ją zakorkować, ale udało się. nie wiedziałam co ze sobą zrobić jak się okazało, że Barti śpi na kanapie od 20;30:D
oby Krzyś już ładnie zasypiał i dał mamusi odpocząć. siły Ci życzę:*

pogoda znowu dupiasta.. i co z tego, że i tak kibluję z dzieciakami w domu? chętnie bym wyszła nakarmić zwierzyniec i zgubiła się na 10minut...

Sebastian i tak jest bardzo dobry w zasadzie nie mam za bardzo czego się doczepić.. jedynie zazdrosny troszke za bardzo...
ja bym sie wkurzała gdyby do niego jakieś dziewczyny pisały...

wiem,że każdy jest inny.. ale np mojej koleżanki małżeństwo rozpadło się w sumie przez facebooka... do jej męża napisała dawna miłość.. i tak na poczatku pisali tylko..póżniej postanowili się spotkać... no i później możecie się domyśleć co się stało..

wiadomo ,ze wszedzie pozna kogoś poznać no ale takie rzeczy się zdarzają..

musze jeszcze z nim o tym porozmawiać na spokojnie..

patina-najlepszego ,moc buziaków!

Pieszczoszka nie musisz miec publicznego profilu i setek znajomych. Jesli zalozysz konto, to odezwij sie do ktorejs z nas i dolaczymy cie do grupy.

Patina wszystkiego dobrego i jeszcze wielu rocznic zycze :) Dzis w koscielebylo odnowienie przyrzeczen malzenskich pary z okazji ich 50. rocznicy. Nadal wygladali na zakochanych. Bardzo chcialabym doczekac 50 i kolejnych rocznic, poki co za nami jedenasta.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow, ja juz sie wylizalam i wam zycze jak najszyciej tego samego.

Próbuję się właśnie zmusić do napisania 19 krótkich opinii o uczestnikach warsztatów, które prowadziłam w zeszłym miesiącu i idzie mi to jak krew z nosa. Nawet świadomość, że im szybciej to zrobię tym szybciej kasę dostanę nie pomaga. Napisałam na razie 1,5.

hej:p

Dopiero wstałam i wcinam śniadanie :p czyli dość niedzielnie u mnie. Seba śpi mały też więc ja się zabrałam za siebie. Tylko czemu zamiast siku weszłam od razu na BB :p
Gabrycho od kilku dni po nocach mi je jak szalony co 1,5-2 h. Nie wiem dla czego... pewnie od zębów bo moje suty nie wyglądają już prawidłowo.
Teraz będę siedzieć przez kilka godzin i w katuszach MYŚLEĆ co popełnić na obiad. z tego gotowania to najbardziej nie lubię wymyślać obiadu...

Buziam :***

Mysio- zależy co masz w lodówce. Podaj składniki a może któraś podsunie jakiś dobry i wypróbowany sposób. u mnie dzisiaj pieczony schab :)

reklama
A u mnie już ziemiaczki się gotują surówka gotowa tylko mięso usmażyć (kotlety schabowe ) ale o tym to w innym watku za pewne ale i tak jest groch z kapustą :-)
Małego tatuś wozi po podwórku a mamuśka po necie buszuje:-)A po obiadku wybywamy do babci niech trochę pobawi wnusia :-D:-D

Do góry