reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dzieki Flaurka za przypomnienie, musze meza pogonic, by w koncu siekiere znalal, bo po przeprowadzce sie zapodziala. Uzywamy jej, tzn on, a ja zarzadzam, od czasu do czasu do porcjowania miesa dla psa. Pokibylo chlodnie, to dostawal wieksze kawalki, zjadal, ile potrzebowal, a reszta sie "marynowala" do kolejnego posilku albo zakopana czekala nie dluzej ;) Latem to nie jest najlepszy pomysl.

Robert znowu mi przelal pieluche. Tnznie wina pieluchy, ajej zalozenia. Tak pracujebiodrami, zenim mu zapne, to sie przesuwa... W dzien jakos latwiej nadnim zapanowac, ale w nocy juz niekoniecznie.
No nic trzeba konczyc posiedzenie, wietrzyc dupaka, a samemu wszamac sniadanko. Mozenastepnym razem uda mi sie poogladac wasze profile na fb, choc latwo nie bedzie, moze jutro jak meza wysle do pracy, a malego spac, bo je stanowczo za krotko ;)

reklama
Kingutek - młody kimnał przed północą dopiero... najpierw histeria, potem butla, zasnął i po 20 minutach dawaj - najpierw nerwy, potem śmiechy... Na rękach spał podręcznikowo, odłożony do łóżeczka - uśmiech typu ":-D" i nie będę spał... Także, mamusia idzie spać teraz... mam dość, albo on będzie levelował szybciej, albo... wyrośnie z tego... ? Dobranoc :*:*:*:*

No widzisz flaurka czasem jest za bardzo zazdrosny.. o wszystkich moim znajomych wypytal na nk.. kto jest kim ,skad kogo znam..twierdzi,ze mam nk i mi to wystarczy .. a na fb wiecej os. i moze ktos bedzie mnie szukał(jakis facet ;/) no taki bez sensu ten jego bunt.. bo niby mi ufa a czasem głupoty gada:p

Dzień dobry. Ja już wyspana a moje dziecko jeszcze nie :-D Choć jak ją znam to przy użyciu telepatii czyta właśnie tego posta i już za minutkę się obudzi. Wczoraj wcześnie poległam bo chciałam film obejrzeć, zapominając że na leżąco nie potrafię oglądać bo zasypiam błyskawicznie.

Co do męskiego bałaganu to mój mąż i tak poczynił gigantyczne postępy bo jak pamiętam nasze mieszkanie z jego kawalerskich czasów to masakra była. A bałaganu się oduczą jak dzieci pójdą na podłogę i trzeba będzie zlikwidować wszystko z zasięgu rączek co mogłoby zrobić im krzywdę albo ulec zniszczeniu. :-D

Pieszczoszka- to niech Seba sobie też FB założy. Ja nie rozumiem takiego podejścia. Zresztą ubaw miałam po pachy jak kiedyś napisała do mnie jakaś laska najpierw dostałam zaproszenie do znajomych a potem wiadomość przysłała. I w tej wiadomości mi pisze, że jest koleżanką mojego męża z zamierzchłych czasów i co u nas słychać. i dla mnie luz. Dodałam ją do znajomych. No i jak dla mnie to albo się ufa albo nie. Nie ma pośredniej opcji. Nie można być trochę w ciąży :-D

Chyba skorzystam z tego, że domownicy jeszcze śpią i w spokoju umyję głowę.

Miłego dzionka wszystkim.

Ty sie nie obchodź, tylko go wychowuj. Facet ma być zazdrosny, ale nie ograniczać - i to w czym - w portalach społecznościowych? Co on mysli, że Cię jakis facet tu zaczepi i ty pójdziesz jak dzik w żołędzie? Głupio myśli. Ja mam w znajomych swojego byłego (nie męża), z zapałem komentuje moje zdjęcia, zagaduje na czacie - Leszek wie o tym i choć mu sie nie podoba takie coś, bo tego nie rozumie (no ale jak on zrywał związki to wióry szły) to mi nie zabrania - każdy ma swoje linie papilarne i przeszłość. Czasem tylko spyta kąśliwie, co tam na fejsie, czy węszą:)

Ja wstałam z nosem jak bania, w gardle piła tarczowa, głowa boli jak diabli. Juz lepiej bo się Apapem i Tantum Verde nafaszerowałam. Pierwszy raz w zyciu zaraziło mnie moje własne, osobiste dziecko:)) Dobrze, że z nim lepiej - już nie miałam kataru do odciagania, ale dalej mu daje Tantum Verde na smoczku - uwielbia i witaminę C. Jem własnie śniadanie i zaraz potem jedziemy z młodym do lasu na grzyby:)) Mam taki fajny las, daleko, bo aż 45 km od domu, ale tam moge wózkiem smigac z nim i zbierac grzyby - juz dwa razy byliśmy. Tak więc miłej niedzieli życzę.

Zgadzam sie z dziewczynami, Pieszczoszka ty wychowaj sobie faceta a nie zeby on wychowywał ciebie. Nie daj sie i nie ulegaj we wszystkim bo bedzie to wykorzystywał na kazdym kroku bo bedzie wiedział ze odpuscisz a nie o to chodzi :-) do mnie tez pisze Tomka kolega z pracy i on sie oburza ale co tam, co zrobic to on do mnie pisze a nie ja do niego :-p

Dzien dobry niedzielnie
u nas dalej szpitalnie tzn najgorzej Bart , goraczka i ból gardła zaraz z nim pojadę na pogotowie , bo przełykać nie umi...mała noc przespała 4 :30 mleczko i spanie do 8 :-)

co do zazdrosci ,wiem co to bo ja sama taka byłam na poczatku z W ( heh 12 lat temu)ograniczalam go , ciagle wypytywanie itd , masakra to nie to ,że mnie to nie meczylo oj meczylo mnie , jego i po paru latach zerwalismy i tu szok bo ja kogoś poznałam :zawstydzona/y: i to kogos takiego ,co sie nie przejmował moja zazdrościa , chciał to szedł , nie miał zamiaru się tlumaczyć i wtedy zrozumiałam jak moglam dreczyć człowieka ktory mnie kochał szanował i byl wierny ....na szczescie wrócilismy do siebie i zycie całkiem się zmienilo , nie powiem , mam czasem ataki heheh zazdrosci ale juz umię sobie to wytlumaczyć i sama z siebie się śmiać , jeśli ktoś chce zdradzić to to zrobi i trzymanie kogoś w klatce niczego nie zmieni, nie uchroni....sorki ,że sie rozpisałam ale jakoś tak mnie naszło ...

zmykam robic snadanko , dziś nasza rocznica slubu 6 :-) a my w domu zamiast swietować to chorujemy heheh
miłej niedzieli....

patina wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

pieszczoszka a niech troche zazdrosny bedzie :-)

flaurka patina &&&&&7 zeby szybko choroby przeszły

anik wyrosnie moze ma teraz taki okres ze mu w łózeczku samemu zle i woli sie przytulac napewno mu przejdzie trzymam kciuki zeby tak było

reklama
Witam i ja:-)
Dziewczyny ja nie wiem co mojemu dziecku się dzieje od 3 nocy pobudka o 23 i zaczyna się stękanie marudzenie i tak co godz aż do rana 5.30 bo wtedy już wyspany zachowuje się jak by tą swoją kolkę miał... myślicie że to może przez to że przestałam podawać dikoflor od 3 dni akurat bo mi się skończył..???

Pieszczoszka nie daj się dziewczyny mają racje trzeba wychować faceta u nas też mój M nie ma Fb a ma nk o portal nie ma byc co zazdrosny ...wytłumacz to swojemu Sebie może zrozumie...
Anik a jak Krzyś zaśnie w końcu to jak noc przesypia??
Dziewczyny chore zdrowieć szybciutko
:-D
wikasik super z tą grupą na fb a z tymi nickami jeszcze fajniej
:-)

Ostatnia edycja:
Do góry