reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Dzieki Flaurka za przypomnienie, musze meza pogonic, by w koncu siekiere znalal, bo po przeprowadzce sie zapodziala. Uzywamy jej, tzn on, a ja zarzadzam, od czasu do czasu do porcjowania miesa dla psa. Pokibylo chlodnie, to dostawal wieksze kawalki, zjadal, ile potrzebowal, a reszta sie "marynowala" do kolejnego posilku albo zakopana czekala nie dluzej ;) Latem to nie jest najlepszy pomysl.

Robert znowu mi przelal pieluche. Tnznie wina pieluchy, ajej zalozenia. Tak pracujebiodrami, zenim mu zapne, to sie przesuwa... W dzien jakos latwiej nadnim zapanowac, ale w nocy juz niekoniecznie.
No nic trzeba konczyc posiedzenie, wietrzyc dupaka, a samemu wszamac sniadanko. Mozenastepnym razem uda mi sie poogladac wasze profile na fb, choc latwo nie bedzie, moze jutro jak meza wysle do pracy, a malego spac, bo je stanowczo za krotko ;)

reklama
Kingutek - młody kimnał przed północą dopiero... najpierw histeria, potem butla, zasnął i po 20 minutach dawaj - najpierw nerwy, potem śmiechy... Na rękach spał podręcznikowo, odłożony do łóżeczka - uśmiech typu ":-D" i nie będę spał... Także, mamusia idzie spać teraz... mam dość, albo on będzie levelował szybciej, albo... wyrośnie z tego... ? Dobranoc :*:*:*:*

No widzisz flaurka czasem jest za bardzo zazdrosny.. o wszystkich moim znajomych wypytal na nk.. kto jest kim ,skad kogo znam..twierdzi,ze mam nk i mi to wystarczy .. a na fb wiecej os. i moze ktos bedzie mnie szukał(jakis facet ;/) no taki bez sensu ten jego bunt.. bo niby mi ufa a czasem głupoty gada:p

Dzień dobry. Ja już wyspana a moje dziecko jeszcze nie :-D Choć jak ją znam to przy użyciu telepatii czyta właśnie tego posta i już za minutkę się obudzi. Wczoraj wcześnie poległam bo chciałam film obejrzeć, zapominając że na leżąco nie potrafię oglądać bo zasypiam błyskawicznie.

Co do męskiego bałaganu to mój mąż i tak poczynił gigantyczne postępy bo jak pamiętam nasze mieszkanie z jego kawalerskich czasów to masakra była. A bałaganu się oduczą jak dzieci pójdą na podłogę i trzeba będzie zlikwidować wszystko z zasięgu rączek co mogłoby zrobić im krzywdę albo ulec zniszczeniu. :-D

Pieszczoszka- to niech Seba sobie też FB założy. Ja nie rozumiem takiego podejścia. Zresztą ubaw miałam po pachy jak kiedyś napisała do mnie jakaś laska najpierw dostałam zaproszenie do znajomych a potem wiadomość przysłała. I w tej wiadomości mi pisze, że jest koleżanką mojego męża z zamierzchłych czasów i co u nas słychać. i dla mnie luz. Dodałam ją do znajomych. No i jak dla mnie to albo się ufa albo nie. Nie ma pośredniej opcji. Nie można być trochę w ciąży :-D

Chyba skorzystam z tego, że domownicy jeszcze śpią i w spokoju umyję głowę.

Miłego dzionka wszystkim.

Ty sie nie obchodź, tylko go wychowuj. Facet ma być zazdrosny, ale nie ograniczać - i to w czym - w portalach społecznościowych? Co on mysli, że Cię jakis facet tu zaczepi i ty pójdziesz jak dzik w żołędzie? Głupio myśli. Ja mam w znajomych swojego byłego (nie męża), z zapałem komentuje moje zdjęcia, zagaduje na czacie - Leszek wie o tym i choć mu sie nie podoba takie coś, bo tego nie rozumie (no ale jak on zrywał związki to wióry szły) to mi nie zabrania - każdy ma swoje linie papilarne i przeszłość. Czasem tylko spyta kąśliwie, co tam na fejsie, czy węszą:)

Ja wstałam z nosem jak bania, w gardle piła tarczowa, głowa boli jak diabli. Juz lepiej bo się Apapem i Tantum Verde nafaszerowałam. Pierwszy raz w zyciu zaraziło mnie moje własne, osobiste dziecko:)) Dobrze, że z nim lepiej - już nie miałam kataru do odciagania, ale dalej mu daje Tantum Verde na smoczku - uwielbia i witaminę C. Jem własnie śniadanie i zaraz potem jedziemy z młodym do lasu na grzyby:)) Mam taki fajny las, daleko, bo aż 45 km od domu, ale tam moge wózkiem smigac z nim i zbierac grzyby - juz dwa razy byliśmy. Tak więc miłej niedzieli życzę.

Zgadzam sie z dziewczynami, Pieszczoszka ty wychowaj sobie faceta a nie zeby on wychowywał ciebie. Nie daj sie i nie ulegaj we wszystkim bo bedzie to wykorzystywał na kazdym kroku bo bedzie wiedział ze odpuscisz a nie o to chodzi :-) do mnie tez pisze Tomka kolega z pracy i on sie oburza ale co tam, co zrobic to on do mnie pisze a nie ja do niego :-p

Dzien dobry niedzielnie
u nas dalej szpitalnie tzn najgorzej Bart , goraczka i ból gardła zaraz z nim pojadę na pogotowie , bo przełykać nie umi...mała noc przespała 4 :30 mleczko i spanie do 8 :-)

co do zazdrosci ,wiem co to bo ja sama taka byłam na poczatku z W ( heh 12 lat temu)ograniczalam go , ciagle wypytywanie itd , masakra to nie to ,że mnie to nie meczylo oj meczylo mnie , jego i po paru latach zerwalismy i tu szok bo ja kogoś poznałam :zawstydzona/y: i to kogos takiego ,co sie nie przejmował moja zazdrościa , chciał to szedł , nie miał zamiaru się tlumaczyć i wtedy zrozumiałam jak moglam dreczyć człowieka ktory mnie kochał szanował i byl wierny ....na szczescie wrócilismy do siebie i zycie całkiem się zmienilo , nie powiem , mam czasem ataki heheh zazdrosci ale juz umię sobie to wytlumaczyć i sama z siebie się śmiać , jeśli ktoś chce zdradzić to to zrobi i trzymanie kogoś w klatce niczego nie zmieni, nie uchroni....sorki ,że sie rozpisałam ale jakoś tak mnie naszło ...

zmykam robic snadanko , dziś nasza rocznica slubu 6 :-) a my w domu zamiast swietować to chorujemy heheh
miłej niedzieli....

patina wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

pieszczoszka a niech troche zazdrosny bedzie :-)

flaurka patina &&&&&7 zeby szybko choroby przeszły

anik wyrosnie moze ma teraz taki okres ze mu w łózeczku samemu zle i woli sie przytulac napewno mu przejdzie trzymam kciuki zeby tak było

reklama
Witam i ja:-)
Dziewczyny ja nie wiem co mojemu dziecku się dzieje od 3 nocy pobudka o 23 i zaczyna się stękanie marudzenie i tak co godz aż do rana 5.30 bo wtedy już wyspany zachowuje się jak by tą swoją kolkę miał... myślicie że to może przez to że przestałam podawać dikoflor od 3 dni akurat bo mi się skończył..???

Pieszczoszka nie daj się dziewczyny mają racje trzeba wychować faceta u nas też mój M nie ma Fb a ma nk o portal nie ma byc co zazdrosny ...wytłumacz to swojemu Sebie może zrozumie...
Anik a jak Krzyś zaśnie w końcu to jak noc przesypia??
Dziewczyny chore zdrowieć szybciutko
:-D
wikasik super z tą grupą na fb a z tymi nickami jeszcze fajniej
:-)

Ostatnia edycja:
Do góry