reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

mysio coś pisała ostatnio z tego co pamiętam ze na jakiś czas chyba musi się ewakuować ze swego domku zeby go pożadnie dosprzatać po remoncie o ile nic nie przekręciłam ale tak mi coś świat więc może nie ma czasu albo netu mam nadzieje że szybko do nas wróci

suzi faktycznie coś się nie oddzywa mam nadzieje że u niej wszystko dobrze

wy juz uciekacie spać a ja dopiero rozkładam ksiązki jutro ostatni egzamin trzymajcie kciuki :-) strasznie mi się nie chce uczyc więc sobie tu do was cały czas zaglądam miłej i spokojnej nocki wszystkim

anik daj znać jak dzisiaj nocka u was trzymam kciki żeby było dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
katasza ten tusz co napisałaś jest troche ich na allegro i są też takie po 39zł nawet ale są też i za ponad 100zł ciekawe który ty miałas?

kurcze dziewczyny ale wy miłe jesteście :p Chciałam fb już dawno założyć ale coś mój Seba się buntuje...

Pieszczoszko - a niby dlaczego Seba sie buntuje? Jakos nie widze powodów, dla których miałby sie buntowac w ogóle, a juz biorąc pod uwagę, że masz aktywne konto na NK to tym bardziej nie rozumiem tego buntu. A w niektórych kręgach panuje przekonanie, że jak nie masz konta na FB to tak jakby Ciebie nie było:)) Mój Leszek nie ma ani NK, ani FB, ale nie robi mi wtrętów, że ja mam -0 przynajmniej jedno z nas wie co sie na świecie dzieje;)

Jak ktos nie chce miec zepsutej zabawy w detektywa niech nie zerka na post z nickami ;)
Ok, to ja znowu pielucha i spac ;) jakas taka monotematyczna sie zrobilam...

wikasik u ciebie pewnie niebawem ranek podziwaim ze dajesz rade jeszcze wieczorem zerkać ja karmie prawie na spiocha zresztą ja zawsze śpioch byłam

ja mam fb i nk ale jakoś od fb się uzalezniłam mój tez ma fb i zawsze uważałam że fb to portal plotkarski bez wychodzenia z dmu wiesz np co kto dziś zjadł na śniadanie hi hi zawsze mnie bawia takie wpisy pt a teraz ide zjesc to i to i 200 znajomych wie co robimy ale ale dzięki fb można się wielu rzeczy dowiedziec kto z kim a kto już się rozstał hi hi ja głównie używam do pogaduszek z koleżankami

HEJ JEZDEM :D:D:D:D

Doczytałam Was do końca :p
Także mój zator ciut mniejszy ale cyce pogryzione doszczętnie. Młody się na nich całą noc wyżywał...
Dom zasyfiony stoi tak jak stał. Nagadałam Sebie że zawartość jego biurka jest większa niż wszystkie moje rzeczy i ma to ogarnąć do imienin Gabrysia... ciekawe jak mu to wyjdzie:p
Neta nie miałam 2 dni:/ i cierpiałam katusze. Widzę że przenosimy się na FB
Monika Madej | Facebook także można do mnie pisać zapraszać. Tylko ostrzegam na Fb ciąglę przeklinam i wyzywam otaczający mnie świat... taki dekadentyzm szerzę :p

Gabrychowi ząb z góry zatrzymał się w rozwoju i wyszedł tylko kawałeczek za to widać juz kolejny na dole :p i chyba dlatego moje cyce dziś krwawią. Zaraz rzucę foty z dożynek, na Winobranie nawet nie szłam dziś... Mieszkałam całe życie na Deptaku i wiem że winobranie to wielkie G....

BUZIAM :******

reklama
Witam sie i ja!
dzieciaki juz spia, pranie sie robi wiec spokojnie mozna posiedziec na kanapie i poczytac :)
co do zebow to kurcze jutro musze wsadzic palucha dla malego w paszcze i zobaczyc czy mu sie cos przypadkiem nie wykluwa :)
nie moge sie juz doczekac poniedzialku bo Xav od dzisiaj jakis taki wredny i nie posluszny sie zrobil<jasne on zawsze taki jest> wiec niech idzie do tej szkoly i da zyc :)
fajnie Was na fejsie zobaczyc :)

Do góry