reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

hej mamy ja właśnie w końcu usiadłam na dup...:-) tyle się dziś obiegałam trzeba było porządnie chlewik ogarnąć :-)a do tego pranie gotowanie ... ale była dziś siora więc pomogła przy małym troszkę ona by go tylko nosiła na rączkach i dziadowała :-)ale nie dałam jej dziś za bardzo tego robić bo powoli wraca mój aniołek chyba :-D
Wikasik ja Cię nie mam jeszcze na Fb a wszystkie z was już rozszyfrowałam :-Dlepiej się pisze jak wie się do kogo:-D
pieszczoszka mi kiedyś pasowały tusze z avonu ale teraz mam z astora ale nie podoba mi się za bardzo bo słabo rozdziela a tylko pogrubia
joasia ja używałam do kąpania emolium a teraz nivea beby i nie ma reakcji złej więc nie zmieniam na razie a smaruje z oliatum soft z firmy

reklama
Już po wizycie- w gabinecie spędziłam może 5 minut. Założyła mi opatrunek i w poniedziałek będę szukała dentysty żeby zrobił prześwietlenie (nie pamiętam czy ten ząb był kanałowo leczony) i założył wypełnienie. No ale ogólnie to mi też zęby w ciąży poleciały a może nawet bardziej po ciąży jak karmię.

Co do tuszy to ja uwielbiam Helenę Rubinstein- ma tylko jedną wadę- jest cholernie drogi. Dostałam kiedyś w prezencie i byłam mega zadowolona. Ale sama sobie raczej go nie kupię bo mi szkoda kasy.

Dzisiaj po raz drugi odkąd Ula jest na świecie trzeba ją było usypiać po kąpaniu i karmieniu. Nie chcę zapeszać ale 2rundki karuzelki wystarczyły, chociaż mam wrażenie, że jakiś płytki ten jej sen.

no własnie miałam napisać ,że fajnie ,że jest fc , bo teraz wiem do kogo pisze , o może nie wszytkie jeszcze tam są ale z tych bardziej aktywnych na bb to chyba wszystkie nie?
pieszczoszka zakładaj fejsa :-)
u nas dzień ok, mała fajniutka czyli ten wstretny skok odszedł, ale nie ma się co cieszyć za ok 2-3 tygodnie następny:baffled:

zmykam do łożeczka , bo za oknem ciemno oj zbliża się zima...................dobranoc

W Zielonej Górze dziś końcówka Wionobrania... Mieszkam jakieś 2 km od sceny, na której dzis koncert De Mono a słyszę dokładnie każde słowo. A co mają ludzie mieszkający na deptaku:))) Młodemu widać muzyka obojętna bo śpi - i to zasnął cudacznie dziś, bo wieczorem przyjechał Leszek (spędza weekend z córką u mamy) i go wykapał, ubrał a ja wtedy ogarniałam kuchnie - zanim skończyłam i poszłam młodego nakarmić to on już spał:)) Zapomniał o kolacji:) Ale, żeby nie trzaskał mi w nocy lodówką, to go obudziłam i nakarmiłam, zasnął po tym w minutę:)) Ja tak chcę zawsze;))

Musze sobie powiadomienia na maila z FB wyłączyć bo mam zaspamowaną skrzynkę;)) Widzę, że dziś dzień pod znakiem FB:)

a ja tylko na sekunde zyczyc Wam dobrej nocki! padnieta jestem i mam nadzieje ze nocka bedzie cudowna :)
ciekawa jestem jak tam Mysio i jej zapalenie, mam nadzieje ze wszystko ok

no wiec dziewczynki dobrej nocki i do jutra :*

ja się ciesze ze mamy grupę na fb bo miło was poznac po zdjęciach dziewczyny i wiedzieć do kogo się pisze no i podziwiać zdjęcia pociech bo wiadomo ze tutaj rzadziej coś wrzucamy.

pieszczoszka tak jak radzą dzewczyny zakładaj fb brakuje cie tam :-)

Flaurka to nawet z domu nie musisz wychodzic na koncrt :-) mieszkanie w centrum miasta (tzn. starówki) jest fajne ale zawsze tam tłok imprezy i jest głośno kiedyś by mi to pewnie nie przeszkadzało teraz już się chyba zestarzałam i jak sasiedzi mają impreze obok do 3 w nocy to mam nerwa hi hi

mamy zabkujących dzieciaczków powiedzcie mi gdzie te dziąsła mają być spuchnięte? Ja kupiłam jej zel na
zabkowanie i głupia u góry smarowałam (tzn dolne dziasła ale wierzchołki) i młoda jeść nie chciała ale dzisiaj wymiekłam bo ostatnie mleko o 20 a ta 20 ml zjadała i się wyrywa i wierci i skrzeczy umyłam paluchy pojeżdziłam po dziąsłach a tam wszystko ok poszlam po zel bo już nie wiedziałam co robic i jak zaczełam smarować to tam najechałam do środka (gdzie jest jezyk a tam spuchnięte w miejscach dwuch dolnych jedynek posmarowałam młoda jeśc nie chce. Poddałam się. Miałam już ją iść usypiać mówię trudno nie zje ale odczekałam 10 minut robię ostatnie podejście a ona je że aż się uszy trzęsą dwa razy wypluła smoczka chwilkę odczekałam włożylam znowu trochę się powierciła ale dziecko zjadło poraz pierwszy od 5 dni 150 ml na noc byłam dumna więc to chyba te zęby ale to tam mają być te dziąsła spuchniete czy może ma jakieś zapalenie bo ten zel też na to jest i nie wiem czy iść do lekarza czy tylko głupka z siebie zrobię bo to zęby?Zawsze mi sie wydawało że te dziąsła spuchnięte to inaczej wygladają.

reklama
Tez właśnie pomyślałam o Mysiochomis ciekawe jak u niej a i suzi też się nie odzywa...??
Flaurka tydz temu u nas był ten zespół De Mono :) :-Djak widać robią trasy...
Ok ide spać bo za pewne ciężka noc będzie spokojnej nocy życzę ;-)buziole

Ostatnia edycja:
Do góry