reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

joasia za darmo ??????????? na mleko i kosmetyki kaski troche schodzi u nas naszczescie oilatum sie sprawdza no i naszczęscie kosztuje
24 zł ale na cały miesiąc nie starcza mleczko teraz na refundacje wiec nie narzekam bo 9,9 płace ale wcześniej płaciłam 40 zł

katasza współczuje &&&&

pieszczoszka ja ci nie doradze bo sama szukam dobrego kasy mi szkoda na drozszy a te tańsze do dupy ja miałam kiedyś z loreala 70 zł kosztował (jak dla mnie sporo) ale był mega rzęsy długie geste nie sklejały sie ale jaki to był nazwy nie pamietam jak gdzies znajdę nazwę to dam znać

reklama
dziewczyny jakiego używacie tuszu do rzęs? może coś polecicie..? za niedługo mam urodziny i chce poprosić mame aby mi kupiła bo mi się już skończył a jakoś nie moge nigdy znaleźć fajnego...

Lancome Hypnose - ma głęboki czarny kolor, ładnie wydłuża i zagęszcza... ale też ładnie kosztuje - ok. 140 zł. Z tym, że wystarcza na naprawdę długo :)

no ja tez szukam jakiegos nie mega drogiego bo mamy nie chce naciągać a później jak bede sama kupować chce zeby było mnie stać..
ninuska ten twoj znalazłam na allegro za 19.99 plus 7zł przesyłka więc nie tak źle :-D

katasza współczuje.. mi się zęby tak po ciąży popieprzyły ,że szkoda gadać...a kasy na dentystę brak

anik. kurcze dla mnie to mega za dużo:(

ps. anik to ten ??
http://allegro.pl/lancome-hypnose-mascara-black-waterproof-swiezutka-i2624584791.html

tu troszke taniej:)

Ostatnia edycja:
joasia za darmo ??????????? na mleko i kosmetyki kaski troche schodzi u nas naszczescie oilatum sie sprawdza no i naszczęscie kosztuje
24 zł ale na cały miesiąc nie starcza mleczko teraz na refundacje wiec nie narzekam bo 9,9 płace ale wcześniej płaciłam 40 zł
Tak za darmo-z opowieści koleżanek co miały problemy z alergiami u dzieci wiem,że nie płaciły za mm-a sama oficjalnie z autopsji to będę mogła potwierdzić zaraz po powrocie :) pepti jest tam tylko na receptę a w UK wszystko co na receptę dla dziecka (w Szkocji też i dla nas) dostajemy za darmo. Dla maluchów na niektóre rzeczy takie jak np paracetamol,żel na ząbkowanie czy krem do pupy na odparzenia lub inne drobne rzeczy co nie wymagają konsultacji lekarskiej a jedynie rozmowy z farmaceutką też dostaję za darmo-to akurat wiem na 100% bo już nie raz korzystałam. Dzieciaki są zapisane do pobliskiej apteki i jak coś się dzieje to mogę pójść i poprosić o coś-oni wprowadzają do bazy danych co się dzieje i dostaje co potrzebuję.

kasiula222 umknęło mi wcześniej,że pytałas też czy próbowałam już dać coś więcej niż mm. Na razie 2 razy dostał kleik kukurydziany do mleka. Niebawem zamierzam spróbować kaszki jakiejś a 1.10 wracam do UK i wtedy tam zacznę dawać coś więcej czyli warzywka,zupki i owoce. Tam zalecają aby później rozszerzać dietę (nawet jak się karmi mm) i ja też uważam,że nie ma się do czego spieszyć. Mnie na ostatniej rozmowie health visitor powiedziała,że od ok 16-17 tyg mogę zacząc jak bardzo chcę ale spokojnie do pół roku nie muszę. Z córcią zaczęliśmy się żywić innymi rzeczami jak miała ok 5 mies (ja tylko 2 mies udało mi się cycem karmić i też na mm była) i teraz też tak będzie :)

pieszczoszka ja mam teraz rzęsy przedłużane więc zastój w używaniu tuszu ale najbardziej lubię ten L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) dla mnie jest super!

wikasik ja wiem,że Ty nie pogonisz,z przymróżeniem oka to pisałam. Ja sama czasu nie zawsze mam dużo na forum,często na bieżąco nie jestem i też z egoistycznych pobudek napisałam na tamtym wątku bo tak jak zauważyłaś-łatwiej będzie potem znaleść w razie w :-)

Pieszczoszka fajny jest z ARTDECO super pogrubia i wydluza a do tego ma mega intensywne kolory jak czarny to czarny a nie grafitowy :-) ale musisz liczyc ok 50zl na niego wszystko zalezy jaki rodzaj wybierzesz.
Moge polecic tez L'oreal mialam telescopic i taki w czrnym opakowaniu co pogrubia pieciokrotnie i oba były fajne, ten pierwszy bardziej wydluza.
A tak na dobra sprawe to ja uzywam dwoch na jedno malowanie :tak::-D

reklama
Do góry