reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Przyjechał po męża na polowanie?:)))

Moje szczęście padło, a ja chyba padne koło niego z książką, taki piekny dzień dzisiaj - wieje jak w Kieleckim... Mielismy z młodymi jechac na ryby, ale ja podziekuję - nad wodą będzie jeszcze gorzej. No i nie musze myć głowy:)))

Katasza - przynajmniej masz polskie nazwiska i jak już je wyraźnie wypowiesz to prawdopodobieństwo, że je ktoś zapisze prawidłowo ISTNIEJE :-) U mnie w drugim członie C=K H=I O=U ... małżowi uszy więdną jak dzwoniąc gdzieś i podając nazwisko staram się je wymówić tak jak się pisze :-p Tylko raz mi się zdarzyło, że zapisała babka prawidłowo od razu, bo skojarzyła... z piłkarzem Realu Madryt :-D

Ja też FB mam, ale tak wszystkich jak leci nie dodaję, bo potem mam dziwne komentarze, pokazujące absolutne niezrozumienie mojego czasem dziwnego poczucia humoru...

hej laski ja już wysłałam zaproszenia do Fb :)
she ja też zawsze mam nadzieję a może ta noc będzie inna chociaż w połowie przespana ale nic z tego jest gorzej ...:-(
Joasia dzięki za informacje kurczę żeby mój chciał pić z butli i jeszcze to mleko jak dałam mu nan na siłe wlewałam do buzi to wyskoczyły mu plamy na buzi i pod szyją troszkę ale za parę godz znikały i myślę że go uczula to ... A czemu przeszłaś na butle jak można wiedzieć...??lekarze kazali..??a i czy próbowałaś już cos podać małemu ??
Flaurka she tak Leżajsk to pdkarpacie to Ja :) też miałam pisać by niki od razu wpisywać ale jak na razie wszystkie dopasowałam:)
anik współczuje tego zasypiania naprawdę ... U nas zasypianie ok ale noc straszna ..:-(ai wszystkiego naj naj :-)

Nie wiem co tu jeszcze napisać muszę ogarnąć Fb bo mam teraz tyle znajomych mam :-D

Hehe Flaurka oj duuużo ;-) Najdłużej Talisman Online i tam też małża poznałam ;-) Teraz Soul of Guardians męczymy, bo ma autoatak i przy dziecku można wcisnąć przycisk i zniknąć od kompa jak trzeba ;-)

Kurcze - ja tyle lat grałam i tylu ludzi znałam z całego świata - nie gram od dwóch lat - okazało sie, że nie mam czasu, jak sie rozwiodłam:)) Ja najdłużej grałam w Guild Wars, Aion, Conan - masakra ile nocek sie nad tym spędziło:)

Ale znajomości mi zostały - nawet mnie odwiedzają wciąż gierkowe ludki:))

reklama
A to fakt, znajomości to najlepsze co z tych gier zostaje ;-) Bo ilość godzin stracona na mordowaniu potwórków i innych graczy, to raczej nie jest coś co plusuje na przyszłość ;-) Ja mam małża i kilku naprawdę świetnych znajomych. Osobiście mało kogo znam, bo jednak odległości czasem w tysiącach kilometrów, ale od koleżanki z gry ostatnio paczkę dla dziecka dostałam, czym mnie rozbroiła dokumentnie :-)

Do góry