reklama
she_84
Fanka BB :)
Moj Maly juz druga godzine spi. pewnie odsypia nocke. ja bym pospala z nim to mnie tesc obudzil wizyta przyjechal po 8 w sobote i zdziwiony ze jeszcze spimy
Flaurka
Przyjechał po męża na polowanie?))
Moje szczęście padło, a ja chyba padne koło niego z książką, taki piekny dzień dzisiaj - wieje jak w Kieleckim... Mielismy z młodymi jechac na ryby, ale ja podziekuję - nad wodą będzie jeszcze gorzej. No i nie musze myć głowy))
Moje szczęście padło, a ja chyba padne koło niego z książką, taki piekny dzień dzisiaj - wieje jak w Kieleckim... Mielismy z młodymi jechac na ryby, ale ja podziekuję - nad wodą będzie jeszcze gorzej. No i nie musze myć głowy))
Yolanta
Kicia
Katasza - przynajmniej masz polskie nazwiska i jak już je wyraźnie wypowiesz to prawdopodobieństwo, że je ktoś zapisze prawidłowo ISTNIEJE :-) U mnie w drugim członie C=K H=I O=U ... małżowi uszy więdną jak dzwoniąc gdzieś i podając nazwisko staram się je wymówić tak jak się pisze Tylko raz mi się zdarzyło, że zapisała babka prawidłowo od razu, bo skojarzyła... z piłkarzem Realu Madryt
Ja też FB mam, ale tak wszystkich jak leci nie dodaję, bo potem mam dziwne komentarze, pokazujące absolutne niezrozumienie mojego czasem dziwnego poczucia humoru...
Ja też FB mam, ale tak wszystkich jak leci nie dodaję, bo potem mam dziwne komentarze, pokazujące absolutne niezrozumienie mojego czasem dziwnego poczucia humoru...
kasiula222
hej laski ja już wysłałam zaproszenia do Fb
she ja też zawsze mam nadzieję a może ta noc będzie inna chociaż w połowie przespana ale nic z tego jest gorzej ...:-(
Joasia dzięki za informacje kurczę żeby mój chciał pić z butli i jeszcze to mleko jak dałam mu nan na siłe wlewałam do buzi to wyskoczyły mu plamy na buzi i pod szyją troszkę ale za parę godz znikały i myślę że go uczula to ... A czemu przeszłaś na butle jak można wiedzieć...??lekarze kazali..??a i czy próbowałaś już cos podać małemu ??
Flaurka she tak Leżajsk to pdkarpacie to Ja też miałam pisać by niki od razu wpisywać ale jak na razie wszystkie dopasowałam
anik współczuje tego zasypiania naprawdę ... U nas zasypianie ok ale noc straszna ..:-(ai wszystkiego naj naj :-)
Nie wiem co tu jeszcze napisać muszę ogarnąć Fb bo mam teraz tyle znajomych mam
she ja też zawsze mam nadzieję a może ta noc będzie inna chociaż w połowie przespana ale nic z tego jest gorzej ...:-(
Joasia dzięki za informacje kurczę żeby mój chciał pić z butli i jeszcze to mleko jak dałam mu nan na siłe wlewałam do buzi to wyskoczyły mu plamy na buzi i pod szyją troszkę ale za parę godz znikały i myślę że go uczula to ... A czemu przeszłaś na butle jak można wiedzieć...??lekarze kazali..??a i czy próbowałaś już cos podać małemu ??
Flaurka she tak Leżajsk to pdkarpacie to Ja też miałam pisać by niki od razu wpisywać ale jak na razie wszystkie dopasowałam
anik współczuje tego zasypiania naprawdę ... U nas zasypianie ok ale noc straszna ..:-(ai wszystkiego naj naj :-)
Nie wiem co tu jeszcze napisać muszę ogarnąć Fb bo mam teraz tyle znajomych mam
Flaurka
No - jeden taki komentarz u Ciebie wpadł mi w oko - wiesz, są ludzie i stołki) A ja mam pytanie - w jakie gry grałas online?
she_84
Przyjechał po męża na polowanie?))
cos w ty stylu samochod firmowy beda naprawiac
Yolanta
Kicia
Hehe Flaurka oj duuużo ;-) Najdłużej Talisman Online i tam też małża poznałam ;-) Teraz Soul of Guardians męczymy, bo ma autoatak i przy dziecku można wcisnąć przycisk i zniknąć od kompa jak trzeba ;-)
Flaurka
Kurcze - ja tyle lat grałam i tylu ludzi znałam z całego świata - nie gram od dwóch lat - okazało sie, że nie mam czasu, jak sie rozwiodłam) Ja najdłużej grałam w Guild Wars, Aion, Conan - masakra ile nocek sie nad tym spędziło
Ale znajomości mi zostały - nawet mnie odwiedzają wciąż gierkowe ludki)
Ale znajomości mi zostały - nawet mnie odwiedzają wciąż gierkowe ludki)
reklama
Yolanta
Kicia
A to fakt, znajomości to najlepsze co z tych gier zostaje ;-) Bo ilość godzin stracona na mordowaniu potwórków i innych graczy, to raczej nie jest coś co plusuje na przyszłość ;-) Ja mam małża i kilku naprawdę świetnych znajomych. Osobiście mało kogo znam, bo jednak odległości czasem w tysiącach kilometrów, ale od koleżanki z gry ostatnio paczkę dla dziecka dostałam, czym mnie rozbroiła dokumentnie :-)
Podziel się: