reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witajcie.
My do 7 pospalismy,w nocy mala pokaszliwala i znow katarek ma,chyba przez ta pogode raz 30 na drugi dzien polowa tego,zobaczymy jak w dzien bedzie oby sie nie pogorszylo.

Pieszczoszka zawsze fb mozna zalozyc,mam nadzieje,ze Seba szybko prace znajdzie,napewno tak bedzie:tak:

As czapeczka bardzo ladna

Milego dnia :-)

http://facebook Natalia Karbaszewicz

Ostatnia edycja:
reklama
My też od godzinki na nogach.
Nocka super .
Od 21 z 1 przerwą na karmiwenie do 8 rano spałyśmy.:tak:
tzn mała spała ,a ja nadrabiałam...;-):-):-):-)
anik najlepszego !!!

Witam
facebook Patrycja Cwajna | Facebook to moje konto , juz do niektórych zaproszenia wysłalam :-) a na nk pieszczoszka do ciebie też :-)

anik bardzo ci współczuje z powodu snu małego ,wiem cos o tym przechodziłam to samo z bartkiem ,co mysmy nie robili ,żęby spał , w koncu nawet chuśtaliśmy go w kocu...nie pamietam kiedy to sie ustabilizowało ....ale wiem przez co przechodzisz...

pieszczoszka wam też współczuje sytauacji z praca, tyle dobrze ,że mieszkacie z rodzicami bo tak to dopiero by była masakra...

zebatym gratki :-) a wszystkim miłej soboty

Zwykle daję dowód żeby im łatwiej było :) Jak studiowałam i musiałam uczyć się tych wszystkich dziwnych nazwisk i jeszcze dziwniejszych teorii to pomyślałam sobie, że znajdę męża z jeszcze dziwniejszym nazwiskiem niż moje, zostawię sobie oba, wymyślę jakiąć teorię psychologiczną i biedni studenci będą się musieli tego uczyć :-D Na razie z tego planu udało się zrealizować część z nazwiskiem. Ze studentami częściowo- prowadziłam ćwiczenia dla studentów więc musieli nazwisko zapamiętać.

Jeszcze jedno mi się z nazwiskiem przypomniało. Jestem kuratorem społecznym i któregoś dnia dzwoni do mnie pracownik socjalny mojej dozorowanej pani X i zaczyna "Pani X to nawet nie wie jak się Pani nazywa" na co ja "Zaraz się panu przedstawię i gwarantuję, że i Pan nie zapamięta". Tu padają moje dwa polsko brzmiące nazwiska Na co słyszę "No faktycznie trudne".

bea she gratulacje ząbków :-)

https://www.facebook.com/kinga.kaczor.3 tez facebooka mam i jstem okropnie od niego uzależniona jak od bb

flaurka bea joasia niuska zaproszonko wysłam do was na fb \

pieszczoszka ja tez mam nk ostatnio nie kożystam za bardzo ale zaproszonko wysłałam :-))

as sliczna czapunia słodko w niej wyglada

anik &&&&&&&&&&&& zeby szybko przeszło z tym wybudzaniem się ze spania

joasia kasiula ja jestem na etapie własnie wprowadzania diety Emilka też ma azs i narazie zaczełyśmy od kleiku kukurydzianego jak dla mnie to jej nie podchodził więc odstawiłam ale napewnoe jeszcze póżniej spróbuję narazie marchewka pierwszy dzień ale wszystko jak nam idzie rozszerzanie będe pisac na odpowiednim wątku nam tylko gastroentorololog powiedział ze mamy ostroznie próbowac wszystkiego

co do mleka joasia to cieszę sie że pepti pasuje bo ono nie takie drogie 25 zł moja je nutramigen (pepti ma trochę laktozy a moja jej nietoleruje) i nutramigen na 100% prawie 40 zł a z refundacją nie tak łatwo ja 1,5 miesiąca załatwiałam i bieganina od lekarza do lekarza. teraz jest tez nowy nutramigen lgg podobnodziała jak szczepionka i dziecko szybciej z alergii wychodzi ale oczywiście we wszystkich krajach jest refundowane a w polsce nie bo za drogie oo przepraszam jest refunowane ( ref. 6 zł ) czyli puszka po refundacji 46 zł oszaleli a nutramigen zwykły tylko dla pl produkowany.

Ostatnia edycja:
Mogłybyście sobie w kontach facebookowych nicki z bb powpisywać? Nie? Tak myślałam, ale wolałam zapytać;)) Ja Was po zdjęciach dzieci rozpoznaję:) Jak na razie wszystkie z Was dopasowałam, oprócz jednej - ale jest zdjęcie niuni, które pamietam z bb i znajde;))

Mam:) Leżajsk to Podkarpacie;)))

Ostatnia edycja:
Flaurka ja mam dokladnie tak samo jak ty, poznaje po dzieciach:), chyba sobie na kartce napisze, ktora do jakiego nicku:)

U nas noc bez wiekszych zmian: Olka poszla spac przed 20 wstala o 24, 3 i 8.00, wiec nie jest zle, zaraz pewnie znowu pojdzie na swoja poranna drzemke...

Dzien nam zleci zakupowo, obiadowo a wieczorem goscinnie, R wrocil to juz pozapraszal;-)

Uciekam bo maruda, ktora wrocila od babci nie daje spokoju i piszczy,ze az uszy bola:no:

reklama
Do góry