reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
nie może być inaczej.. Sebastian rozmawiał z innymi co tam są zatrzymani i nikt tam nie siedzi za taką błahostkę i kazdy mówi,ze musi wyjsc.Zrobiłam jakis czas temu paczke Sebastianowi a on sie podzielił z innymi którzy np nie maja nikogo bliskiego i nikt im nic nie daje... jaki on dobry:tak:

Pieszczoszka przytulam.

Suzi i Ali oby wszystko było dobrze i w poniedziałek do domku.

Jakaś epidemia chyba tutaj panuje... Ja też się nie bardzo czuję. Cały dzień mnie muli i w głowie mi się czasami kręci, aż sobie usiąść muszę. Raz mi zimno raz gorąco... Jeszcze do tego wszystkiego (.)(.) mnie bolą i brzuch pobolewa co znaczy, że @ się w końcu zbliża. Na szczęście Mikulek grzeczny:) je i śpi, trochę się pobawi i znowu lula, więc mogę cierpieć w spokoju:)

Moje dziecko zaczyna mnie martwić. Jadła dzisiaj o 6, potem o 9, następne karmienie o 13:30 i jeszcze nie jadła bo śpi. Zaraz ją chyba obudzę bo to już 5 godzin. Niby karmię na żądanie ale nie podoba mi się to co się dzisiaj dzieje. Temperatury nie ma, zachowywała się normalnie, może tylko troszkę więcej śpi ale wcale się jej nie dziwię bo pogoda tylko do spania zachęca. Cycujące mamy- ile trwają u was przerwy między karmieniami? Zwykle Ula jada co 3,5 godziny. Dzisiaj pierwszy taki dzień. Co o tym myślicie?

Suzi &&&&&&&&&&&

Ja mam inny "problem" - moje dziecko obraziło się na picie... herbatki nie, woda przegotowana nie... Sika normalnie, nie jest odwodniony.. Wypił dzisiaj może ze 30 ml... A, no i dzis 3 dzien nie ma kupy... tzn. troszkę się ruszyło po czopku, ale to była odrobina... Jak go zachęcić do picia?

Anik mój Mikołaj też nie lubi pić. najwięcej wypijał 70 ml. Herbatka ble, woda jeszcze gorsza. Ostatnio dałam mu soczek jabłkowy też szału nie zrobił, potem dałam mu taki napój od 4 mies winogronowy z melisą i rumiankiem:) i mu posmakowało:) Teraz już nawet herbatki wypije 100 ml:)

Suzi &&&&&&&&&&&

Ja mam inny "problem" - moje dziecko obraziło się na picie... herbatki nie, woda przegotowana nie... Sika normalnie, nie jest odwodniony.. Wypił dzisiaj może ze 30 ml... A, no i dzis 3 dzien nie ma kupy... tzn. troszkę się ruszyło po czopku, ale to była odrobina... Jak go zachęcić do picia?

u mnie jest to samo tez prawie wcale nie pije a próbuje dawac ...ale skoro nie chce to nic nie zrobisz ;-)najwidoczniej nie chce mu sie pic, teraz chlodniej sie zrobilo to moze dlatego ...a moze spróbuj jakiegos soczku ??innej herbaty juz zaraz skonczy ten 4 m-c.hmmm?? moj jak wypił inna herbatke bo mialam probke jabłko z melisa to zaraz wydoil cala butle a tak to nie chce tych co zwykle :sorry: a czemu dajesz czopek ??? boli go brzuszek ?? bo moj to nieraz wlansie sobie zrobil na 4 dzien kupe;-) a 3 dni bez ...tylko baki walil ;-)

reklama
Dziewczyny nie doczytałam was jeszcze ale pisze szybko bo mam pytanie ... Nakarmiłam właśnie małego mlekiem modyfikowanym wypił jakimś cudem 20 ml i czy to możliwe że go by tak szybko wysypało wokół buzi i troszkę w stronę szyi możliwa jest tak szybka reakcja na mleko...?? wspomnę że jakiś tydz temu wypił 60 ml i nic się nie działo...
Już doczytałam ...
Pieszczoszka aż łza się kręci w oku ... Chore to nasze prawo za byle co zamykają człowieka a złodzieje i inni przestępcy łażą po świecie...
Mój mały też nie chce pić i to nic.... więc jest praktycznie na jednym cycu cały czas a je co 2 lub 3 godz

Ostatnia edycja:
Do góry