reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

anik - nasze dzieci to chyba idą tak samo - Hanula też nie pija, ale dziewczyny - dzięki - spróbuję tej cudownej herbatki:D

Pieszczoszka - jakoś tak mi lepiej na duszy po Twojej opowieści. cieszę się razem z Tobą i trzymam za Was kciuki!!

Kasiula - no nie wiem.. musiałaby to być b. silna alergia.. nie miał kontaktu z czymś jeszcze? wcześniej?

już kolejka się ustawia do komputera, więc zajrzę później..

reklama
Suzi :****** i &&&&&& dla Małego
Pieszczotka &&&&&&&&&

Hej :)

No to mamy ząbka... Górna dwójeczka tudzież jedyneczka. Także zagadka rozwiązana. Maść już aplikowana na dziąsełko. Ciocia dziś przyuważyła gdy mały jej się rozpłakał na spacerku... To ja pomacałam i zostałam dotkliwie pogryziona :p Teraz Babol zasypia marudząc i tuląc się do misia, pieluchy i kocyka.

Teraz patrzę za co mam się zabrać, oczywiście sama bo eS. wybył do kolegi pisać mu pracę mgr. Dobrze że on jest bo by ludzie by studiów nie pokończyli.

Buziam :****

zanetaa ja mialam z hippa herbatke jablko z melisa a paulinka jakis napoj winogrono z melisa i rumiankiem ....moze to zasluga tej melisy :-p ale moim zdaniem warto sprobowac czegos innego ile w koncu mozna pic to samo nam by juz tez zbrzydło :-p

kasiula nie wiem wlasnie czy tak szybko moze wyjsc alergia od mleka :confused:pojecia nie mam wiec nie pomoge ...moze faktycznie to co innego ...nowy kosmetyk...proszek do prania...???

Pieszczoszka zobaczysz teraz bedzie juz tylko lepiej :tak:tule mocno !!!

Suzi &&& cały czas !

Mysio gratulacje dla Gabrysia z okazji 1 ząbka :-)

katasza mój mały je co 2 godziny bardzo rzadko się zdarza żeby przerwa była dłuższa, przesypia całe nocki więc się śmieje że przez to może w dzień nadrabia:-)
a jak tam Leo i fiore? chyba że przeoczyłam jakiś post.

dużo z was pisze o tych skokach rozwojowych a u nas odpukać mały przechodzi je bez jakiś większych utrudnień, nie ma problemu ze spaniem jedzeniem nie jest jakiś specjalnie marudny itd jest "normalny" że tak to nazwę;-)

Ostatnia edycja:
Ciuszki dziś prałam ale w tym samym proszku nie wiem co by mogło jeszcze byc nowego moze maliny albo winogrono bo jadłam dziś... z mlekiem spróbuję jutro i zobaczę reakcję...

Moje dziecko zaczyna mnie martwić. Jadła dzisiaj o 6, potem o 9, następne karmienie o 13:30 i jeszcze nie jadła bo śpi. Zaraz ją chyba obudzę bo to już 5 godzin. Niby karmię na żądanie ale nie podoba mi się to co się dzisiaj dzieje. Temperatury nie ma, zachowywała się normalnie, może tylko troszkę więcej śpi ale wcale się jej nie dziwię bo pogoda tylko do spania zachęca. Cycujące mamy- ile trwają u was przerwy między karmieniami? Zwykle Ula jada co 3,5 godziny. Dzisiaj pierwszy taki dzień. Co o tym myślicie?

KATASZA u nas cycanie co 2 h a jak spi dluzej to daje jej na spiocha po 2-3 h i wtedy spi nawet 5 h

reklama
Moja też sie zbuntowała ostatnio na picie , herbatki nie , woda nie ...kupiłam soczek marchewkowy , rozcienczyłam z woda i pije, jutro kupię inny , no chyba,że harbatke jabłko meliska :-) bo też pomyslalam ile mozna pić z kopru itd , te ktore mozna od 1mc ,same zioła to im obrzydły...

pieszczoszka do 12 juz niedługo ,bedziecie razem napewno od wtedy...
zmykam coś zjesc bo ostatni posiłek był hmmm o 12 :eek: kolejny dzień skok ....ile jeszcze pytam??:-D

Do góry