Pieszczoszka własnie wrocił moj T. i on mowi ze nie powinni mu nic zrobic ewentualnie grzywna bo powyzej 200zl jest sprawa w sadzie i podobnie jest przy krazdziezy np w sklepei ponizej 200zl nic nie robia tylko mandat a jak kwota przewyzszy to rozprawa. badz dobrej mysli
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
do godziny ma byc moj tata i pojedzie ze mna na policje... :-( serce mnie az boli z tego wszystkiego ...ja ciagle becze... dziecko tez nie spokojne
pieszczoszka - ja mysle, ze wszystko rozejdzie sie po kosciach, bo 350zl za baniaki z woda to zadna zbrodnia (nawet gdyby byl winny). Jednak procedury prawne sa jakie sa i tyle trwaja ile trwaja, wiec bez nerwow na pewno sie nie obejdzie. Ty musisz byc silna i spokojna (na ile sie da) dla Laury.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dzieci mordują i nie siedzą w wiezieniu.... a jego za 350zł zamknęli..
za jakies 30 min wyjeżdżam.. pytanie czy mi cos powiedzą? skoro nie jestem jego żoną..
musze jeszcze jego auto odebrac z pod firmy.. a nie jeździłam autem już bardzo długo..
za jakies 30 min wyjeżdżam.. pytanie czy mi cos powiedzą? skoro nie jestem jego żoną..
musze jeszcze jego auto odebrac z pod firmy.. a nie jeździłam autem już bardzo długo..
anik.
Mama Krzysia :)
Dziewczynki, doradźcie coś... Nie wiem, czy Krzysio nie zaczął ząbkować, niby myślę, że to za wcześnie, ale zaczął być marudny (choć dziś już dużo mniej, niż wczoraj), trze po dziąsełkach, czasami mam wrażenie, że butla z piciem potrafi go urazić... Zaczął trochę mniej zjadać (ale może dlatego, że mu zagęszczam kleikiem - może bardziej syci i potrzebuje mniej). No a dzisiaj zrobił mi kupkę taką pół na pół - pół normalnej, pół rzadkiej (ale bez żadnego śluzu, po prostu normalna rzadkawa kupa). Aaa i mu tak bulgotało w brzuszku dzisiaj, ale popierdział, zrobił kupkę i mu przeszło to bulganie... Czy to może być od ząbków? Nie ma temperatury, śpi w dzień normalnie - ani więcej, ani mniej, dałam mu teraz przed spaniem trochę herbatki rumiankowej - może ukoi brzuszek no i póki co odstawię ten kleik - czyżby to taka reakcja na niego?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nic tylko płakać :-( nie jestem żona wiec nic mi nie moga za bardzo mówić.. widziec tez sie z nim nie moge.Powiedzieli tylko ,że sprawa jest o około 300zł ! i czekaja na jakieś akta. dotyczace sprawy i puki co powiedzieli tyle,że minimum 15 dni ma byc... Sebastian straci prace i wszystko.. bo nie ma kto go zastapić w pracy bo sa na urlopach.. mam dosc po prostu.. jak sobie wyobrażę ,ze Mój S siedzi zamkniety jak jakiś bandyta.. a ja nie moge mu powiedzieć.. jak bardzo go kocham i sie staram ,żeby czegos sie dowiedziec a nic nie moge
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
jego ojciec jest alkoholikiem i nie wiadomo gdzie jest.. a matka tu nie mieszka i mało sie nim interesuje.. ma tylko mnie:-( boze co ja mam zrobic.. jak dzwonil do mnie na samym poczatku co mogl wykonac telefon... płakał.. i mowil jak nas kocha..
Podziel się: