reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Hej :)

Nocka przespana, z jedną pobudką bo smok wypadł, ale tylko wstałam włożyłam koreczek i spaliśmy do 6:45, yeeeaaah... :D

Flaurka - ja też go lubię nosić i przytulać :D tylko gorzej, jak ja noszę, przytulam, kocham, całuję, opowiadam a on i tak płacze :(

Zanetaa - matko, współczuję nocnych przygód... na pytania dot. ogórków odpisałam na odpowienim wątku :)

Co do szczenień - nienawidzę... a nas czeka pod koniec września :( kasiula - &&&&&

Ślub kościelny to faktycznie koszt... Ale wspomniena z niego - bezcenne:)

kugela - możesz, możesz - bo u nas dzisiaj o niebo lepiej było :D

karis - ja mam spacerówkę X-Landera i w niej mój Bąbel siedzi tyłem do nas... z jednej strony się cieszy, że widzi dużo więcej, a z drugiej, czasami potrafi się zbuntować, że nie widzi mamy... więc sama nie wiem - czekam, że się przyzwyczai :p

Yolanta - wtedy najpewniej będzie chrzczony przed komunią, myślę, że dużych problemów z tym nie będzie, bo znam takie 2 przypadki i wszystko się dało zrobić, ze tak powiem.

Katasza - &&&&&&, czekamy na relację.

Ja już po egzaminie. Był dziwny, pytania z d*** wzięte ale odpowiedziałam na wszystkie, choć już wiem, że przynajmniej 1 położyłam. Żeby przejść do drugiego etapu (egzamin ustny) trzeba mieć minimum 35 punktów. Najdalej pojutrze będą wyniki więc się okaże. W każdym razie dziękuję za kciuki :)

o matko pieszczoszka... niechce cie straszyc bo jak napisala Olissia to zalezy od sytuacji, moga nawet na 3 miesiace areszt tymczasowy zastosowac:blink:, oby w przypadku twojego niebylo to nic bardzo zlego...

kasiula, katasza &&&&&

U nas nadal skok.. kiedy to sie skonczy???...no i nic wiecej nie napisze bo juz maruda marudzi...

zamkneli go i ma czekac na rozprawe tyle powiedzieli .. zabrali mu telefon nic nie wiem wiecej.. boze zyc mi sie odechcialo.. straci teraz prace.. a tylko z jego wypłaty zyjemy.. nie wiem jak mam sobie poradzic.. czekam na rodzicow ,moze uda mi sie tam pojechac i dowiedziec czegos

reklama
Pieszczoszka ale tak z ulicy? Jaki zarzut? Tymczasowe aresztowanie można przedłużyć, ale tym sie na razie nie stresuj. Jaka była podstawa prawna zatrzymania?

Do góry