reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hej :)

Nocka przespana, z jedną pobudką bo smok wypadł, ale tylko wstałam włożyłam koreczek i spaliśmy do 6:45, yeeeaaah... :D

Flaurka - ja też go lubię nosić i przytulać :D tylko gorzej, jak ja noszę, przytulam, kocham, całuję, opowiadam a on i tak płacze :(

Zanetaa - matko, współczuję nocnych przygód... na pytania dot. ogórków odpisałam na odpowienim wątku :)

Co do szczenień - nienawidzę... a nas czeka pod koniec września :( kasiula - &&&&&

Ślub kościelny to faktycznie koszt... Ale wspomniena z niego - bezcenne:)

kugela - możesz, możesz - bo u nas dzisiaj o niebo lepiej było :D

karis - ja mam spacerówkę X-Landera i w niej mój Bąbel siedzi tyłem do nas... z jednej strony się cieszy, że widzi dużo więcej, a z drugiej, czasami potrafi się zbuntować, że nie widzi mamy... więc sama nie wiem - czekam, że się przyzwyczai :p

Yolanta - wtedy najpewniej będzie chrzczony przed komunią, myślę, że dużych problemów z tym nie będzie, bo znam takie 2 przypadki i wszystko się dało zrobić, ze tak powiem.

Katasza - &&&&&&, czekamy na relację.

Ja już po egzaminie. Był dziwny, pytania z d*** wzięte ale odpowiedziałam na wszystkie, choć już wiem, że przynajmniej 1 położyłam. Żeby przejść do drugiego etapu (egzamin ustny) trzeba mieć minimum 35 punktów. Najdalej pojutrze będą wyniki więc się okaże. W każdym razie dziękuję za kciuki :)

o matko pieszczoszka... niechce cie straszyc bo jak napisala Olissia to zalezy od sytuacji, moga nawet na 3 miesiace areszt tymczasowy zastosowac:blink:, oby w przypadku twojego niebylo to nic bardzo zlego...

kasiula, katasza &&&&&

U nas nadal skok.. kiedy to sie skonczy???...no i nic wiecej nie napisze bo juz maruda marudzi...

zamkneli go i ma czekac na rozprawe tyle powiedzieli .. zabrali mu telefon nic nie wiem wiecej.. boze zyc mi sie odechcialo.. straci teraz prace.. a tylko z jego wypłaty zyjemy.. nie wiem jak mam sobie poradzic.. czekam na rodzicow ,moze uda mi sie tam pojechac i dowiedziec czegos

reklama
Pieszczoszka ale tak z ulicy? Jaki zarzut? Tymczasowe aresztowanie można przedłużyć, ale tym sie na razie nie stresuj. Jaka była podstawa prawna zatrzymania?

Do góry