pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kasiula&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam spacerowke gdzie maly jest odwrocony tylem do mnie, wiec nie widzi mnie ale nie narzeka za bardzo jak naraziewitam się po długim weekendzie bo u nas jeszcze poniedziałek był świętem
mój maluch prawie cały czas na rękach a jak nie to trzeba znim gadać i go zabawiać - paskud mały
z tą szczepionką, to za mało danyc,h mogło też być tak że to nie ona była bezpośrednią przyczyną, ale tragedia dla rodziców
mam pytanie odnośnie wózków spacerówek, czy ktoś widzi różnicę że malenstwo woli być skierowane w stronę rodzica niż otaczającego świata, bo muszę kupić spacerówkę i nie wiem czy teraz nie kupić tej co dziecko siedzi przodem do matki i jej lico podziwia