reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

mam pytanie. Po porodzie ciągle mnie boli w prawym boku brzucha i jak sie przechyle do tyłu ciagle tam sie coś przesuwa co wyraźnie widać... w miejscu gdzie była powiększona macica podczas ciąży. Możliwe ,że to ta macica jeszcze nie obkurczona???
Do jakiego lekarza mam z tym isc aby dobrze mnie zbadał?

reklama
Pieszczoszka...no ja potepiam i to bardzo,czytajac co ci doradza.Nie kazdy lekarz ze stazem dlugoletnim musi byc dobrym lekarzem.Jeden taki zabil mi Tate.
Ale siedze cicho juz.

Brawa Pieszczoszka,masz racje:tak:...

A ja dziekuje niebiosom,ze mam w koncu dobrego pediatre,po 2och latach poszukiwan :-)

Co do goraczki to moja ostatnio przy biegunce miała 37,3 i lekarka powiedziala ,że takie małe dzieci to maja takie temperatury ciały i to jest normalne i nic nie podawać , co innego ząbkowanie bo wiadomo ,że taki środek tez działa przeciwbólowo

mała dziś juz ma 3 drzemke :-)

reklama
wikasik - ciesze sie, ze chrzciny sie udaly. Bedziecie miec niezapomniane wspomnienia na cale zycie :-)

oo, anik - nowy awatar, ladny :-) Poprzedni tez byl fajny ale kolorystycznie podobny do fiore i przyznam, ze przez to Was czasem mylilam :eek: Ale ja wzrokowcem nigdy nie bylam :-p

Nie sadze aby USG po porodzie bylo niezbedne. Macice latwo sie da wymacac. Moja wrocila do swojego rozmiaru w tydzien czy niepelne dwa po porodzie. Juz nie pamietam dokladnie w ile dni ale bylo to blyskawicznie.

Co do temperatury to mnie uczyli w szpitalu (na kursie dla rodzicow), ze temperarura okolo 37,5 jest normalna temperatura niemowlat i ze po paracetamol mozna myslec siegnac dopiero powyzej 39. A zabkowanie to nie choroba (choc trudny to okres i dla dziecka i dla rodzicow). Lekarzowi ja zadnemu bezgranicznei nie ufam, bo lekarz tez czlowiek i nawet dobry moze sie mylic.

Do góry