reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Mój też zasnął, tylko co jakiś czas rączki lekko machają i go wybudzają... Mam nadzieję, że za niedługo mu to całkowicie minie (już i tak jest o niebo lepiej niż było...).

Flaurka

0000SQU57LFCHDDS-C110.jpg :)

Mi by sie taka baba tudziez Flaurka przydaly ;) wczoraj przez te moje spacery, zabawianie maluszka i na koniec lekarza (jechalismy 2 razy, bo bylam pewna, ze wizyte mam godz wczesniej...) zrobilamtylko pranie. Wieczorem wymieklismy z mezem oboje, takze i on do kuchni nie zajrzal, a tam stosy talerzy i garow. Zmywarka na szczescie pusta, wiec dzis sie z nimi uporam. Rano tylko mam dentyste, no i potem spacer, ale pewnie krotszy niz wczoraj, choc kto wie...?

I jeszcze zapomnialam napisac. Wy tu licytujecie, co ginekolog powinien zbadac tudziez nie, a u mnie wyzyta popologowa u lekarza rodzinnego, w dodatku polegala na paru pytaniach i zmierzeniu cisnienia. Ten lekarz wczorajszy, nie bierze nowych pacjentow, ale na Roberta sie zgodzil. Moze i ja sie z czasem wkrece. W sumie to dopiero jedna wizyta i jeszze nie wiem, czy jego rada pomoze, ale jestem jakos tak wewnetrznie przekonana, ze to TEN lekarz. Przyjmuje zupelnie inaczej niz wiekszosc tutaj. Ma swoja praktyke, nie ogolna przychodnie, gdzie kazdy moze przyjsc i sie zapisac, gdzie czesto jest rotacja lekarzy. On ma grupe pacjentow z okolicy, jesli trzeba to robi wizyty domowe, a takze sa porady telefoniczne.

Ostatnia edycja:
a moja spała od 13 do .. uwaga 18:)) szok
a tak wogóle to dzien dobry:))
lece pogimnastykowac mała i potem kapiel i lulu hehehhehe

jeździcie po Pieszczoszce i jej pediatrze, a mi się zdaje, że syrop miał być nie przeciwgorączkowy tylko przeciwbólowy.
my też raz daliśmy syrop, jak Hanuta miała równe 3miesiące - darła się i darła, to do niej niepodobne, 30minut po syropie wrócił mój anioł, więc widocznie coś ją bolało, jeśli nie, to nie zaszkodziło.

Flaurka - dobra rada doświadczonej mamy - jak już wsadzisz czopek to przytrzymaj pupkę "zamkniętą", złącz nóżki i trzymaj chwilkę, nie powinien wrócić.:)

Wikasik - jakoś gęba mi się cieszy na Wasze szczęście, oby go było więcej:)
ja u gina byłam 2 razy, zaprasza mnie niemal co 2 tygodnie, prawie jak w ciąży - pełen serwis mam. idę w środę i później już tylko raz w miesiącu. ma chłop przeszło 70lat, ale jest świetny, na dodatek na NFZ:D

Ostatnia edycja:
Zanetaa - no nie powstrzymam się - Ty się dziwisz, że Cię Twój gin tak często zaprasza? 70letni chłopina może sobie niezłą młodą du... pooglądać i w dodatku to jemu za to płacą;))

Jesli chodzi o pediatrów to rożnie to bywa , jak urodził się Bartek to bratowa poleciła mi lekarke do której nasi rodzice z nami chodzili poszłam parę razy ale jak zaczeła mi dawać na byle kaszel ANTYBIOTYKI to zrezygnowałam a np bratowa zadowolona chodzi do dziś (jej wybór) poszłam wiec do innej w naszej przychodni , jeszcze starsza od tamtej i co leczyła ale jak najdalej od antybiotyków i to mi pasowało choć może niektórym pewnie nie ...

u nas w przychodni jest 4 pediatrów i każda z moich znajomych chodzi do innej heheh
kazdy sobie wybrał swojego lekarza i mu ufa ...to odnoście pieszczoszki zadzwoniła kazała podać podała ....:-)

reklama
Do góry