reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
pieszczoszka no ja ogólnie to jestem szczupła i to bardzo i właśnie tą całą nadwagę z ciąży mam w brzuchu :-D:-D:-D:-D

Wysłałam Ci pw
Czekam na odpowiedź

Dziewczyny ,a o jakie badania chodzi??

dzien dobry!
andav, moj potworek tez wstaje miedzy 5.30 a 6.30, powojuje z godzinke a pozniej dosypia i tez go nie rozumiem :) nie moglby pospac tak chociaz do 8 :)

dzisiaj wstal niby o 6.30 ale zle spal, cos go meczylo, strasznie sie prezyl cala noc. nie mogl kupki zrobic i jeszcze nie zrobil. do tej pory byly conajmniej 2 dziennie a wczoraj ani jednej. czy to mozliwe ze przez okarmianie mm kupka mu nie idzie?

pieszczoszka a zniknela ta opuchlizna po tych tabletkach??

karis78 jest specjalna strona, gdzie mozesz sprawdzic jak tam z twoim paszportem...

Ja tez staram sie nie jesc po 18 stej waze juz 64kg przy porodzie bylo 78kg na liczniku, jeszcze z 9 kg i bede szczesliwa;-), a mam 172 cm wzrostu

U nas na bank jest ten wasz slynny skok rozwojowy bo nie ogarniam mojego kiedys grzeczniutkiego dziecka od paru dni...

dzien dobry mamuski
ja tylko tak na szybko bo mamy skok który trwa juz 4 dzien wrrrrr
a teraz pytanko
czy wasze maluszki maja zasikana pieluszke codziennie po nocy????
bo moja mała jak jej załoze o 20-21 i idzie spac tak do 5-6 raz zdarzyło sie do 7 ma sucha nie codziennie ale to sie zdarza juz kolejny raz i niewiem czy mam sie martwic i nieto ze to teraz sie tak dzieje tylko juz wczesniej tez tak było tylko zawsze zapominam sie was zapytac
a wiec czekam na odpowiedzi czy mam sie martwic?

wikasik - a Ty masz z tarczyca i innym i historia wszystko o.k.? Katowanie sie dieta nic nie da, jak jest jakas mala nierownowaga innej natury w organizmie. Kiedys w pociagu spotkalam jakas "naturoterapeutke" i ona twierdzila, ze pociag do czekolady bierze sie z "niedokochania". Hmmm... moze cos w tym jest, bo mi apetyt na czekolade rosnie jak sie czuje niedopieszczona :-p Ja ogolnie (przed ciaza) zaczelam chudnac, jak wsuwalam duzo... olei. Najwyrazniej moj organizm szukal w slodyczach tluszczow a wiadomo, ze te z dobrych jakosciowo olei beda zdrowsze niz te z lakoci :-) Takze dietetyk to dobry pomysl, niech Ci pomoze szukac przyczyny, zwl. ze karmiac tez sa pewne kulinarne rygory konieczne :happy: Najpierw sie jednak zatroszcz o samopoczucie - moze chrzest Cie jednak postawi na nogi - zawsze to jakas odmiana od rutyny :happy:

Mojemu synowi wlacza sie wredniak jak tylko chce cos zjesc i tak mi przeszkadza, ze jem na chybcika i czesto byle co. I nijak nie chce sobie dac wytlumaczyc, ze mama je dla niego, zeby mial smaczne mleczko :no:

andav - ja tez chodze w znienawidzonych spodniach ciazowych, bo w inne nie wchodze :wściekła/y:

pieszczoszka - moj tez czapek nie lubi (i slusznie, bo wyglada w nich glupio :-p) ale lubi kapturki :-) Probowalas z kapturami?

elcia12 u nas tak bylo kiedys, jak Olka byla mniejsza w 1 miesiacu, po nocy miala sucha pieluche, ale to bylo tylko pare dni takich. Mialam z nia isc z tym do lekarza, ale minelo jej i nie poszlam... tutaj bardzo czesto pytaja czy robi siku normalnie, bo to bardzo wazne zeby dziecko sie wyproznialo, niewiem co ci poradzic, ale jak mala ma juz tak od dluzszego czasu i widze, ze na suwaczku ma 3 miesiace to moze zadzw albo wybierz sie zapytac pediatry

reklama
Do góry