reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Olisiaa - jeden raz, daruj sobie ;) ja też na diecie, a jakoś sobie pofolgowałam ten jeden, jedyny raz.

As, Pieszczoszka - jeśli Was to pocieszy :p nie dopinam się w ŻADNYCH spodniach sprzed ciąży, mam tak mocno rozciągniętą skórę na brzuchu. I mogę się ściągać, cudować, tańczyć, płakać - i nic. Przynajmniej mam pretekst do zrobienia nowych zakupów :p:p:p
Ja się w spodniach dopinam ,ale brzuch mi się wtedy górą wylewa :szok::szok::-D:-D:-D
I mam mega oponę dookoła tak ,że spokojnie mogę iść pływać na niej i na pewno bym nie utonęła :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Trudno lata świetności mam już za sobą .
Coraz bliżej do 40 to i brzuch pewnie się tak łatwo nie wchłonie .
Nie ta tkanka -nie te lata ;-):-):-):-):-)

anik - na przegrzanego maluszka polecam zimne oklady (reczniczkiem) :cool2:

Zeby moj nie uslyszal, bo cycoholik gotow zmalpowac :szok::-D

Srednio mi odpowiada spacerowka w roli godnoli, bo nie jest tak wygodna jak gondola ale pewnie bez improwizacji sie nie obedzie :sorry:
Dla mnie spacerówka i gondola to taka sama wygoda.
Ja różnicy nie widzę .
I tu maluch leży i tu tyle ,że w spacerówce oparcie z czasem można podniesć ;-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zaczęło się chmurzyć - pewnie mój meteoropata na nadchodzącą burzę tak reaguje...

As - mnie się 3 oponki zrobiły :eek::eek: mam dwa dodatkowe koła ratunkowe :eek::eek:

Zaczęło się chmurzyć - pewnie mój meteoropata na nadchodzącą burzę tak reaguje...

As - mnie się 3 oponki zrobiły :eek::eek: mam dwa dodatkowe koła ratunkowe :eek::eek:
Ja mam 1 mega oponę :-D:-D:-D

jak bym pokazała wam moj obwisły wielki brzuch.. wasze kompleksy by zniknęły
I tak nie masz większego jak mój.
Ostatnio znajoma ,która nie wiedziała ,że byłam w ciąży i urodziłam po chamsku mnie zapytała kiedy rodzę ,bo brzuch to taki już konkretny mam... :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Odpowiedziałam ,że urodziłam ,a ten brzuch to miejsce na kolejne ,co by już się nie musiał rozciągać . :-D:-D:-D:-D:-D
Powiedziała ,że wariatka ze mnie i poszła. :-p:-):-D:-D:-D:-D

Też uciekam ze swoją marudą na dwór ,bo się trochę ochłodziło.
Może w wózku zapomni na trochę o mamusinym cycku.
Ja swoją nazywam
cycek nonstopek :-D:-D:-D

anik. nie podaruje sobie kolejny raz bo na chrzcinach pofolgowalam to wejsc w diete nie moglam i dzis dopiero sie zaparłam i zaczynam od nowa. Przybylo 1,5kg wiec teraz musze dac rade-mam taka nadzieje. do grudnia chce byc szprycha hihihihi :-D marzenia heh
chyba zrobimy konkurs ktora ma wiekszy, bardziej rozlazly brzuch, pelen w rozstepach.
Przypuszczam ze zajmie 1 miejsce :-D

Olisiaa - ex equo ze mną, nie ma szans, musisz pierwszym miejscem się podzielić :p pociesza mnie fakt, że przynajmniej rozstępy no noscarze trochę zbladły, ale za to włosów mam już o połowę mniej niż miałam...

po tych naszych ciazach to aby skutki uboczne pozostaly chodzi mi o nasze brzuchy i wlosy nie wliczajac naszych bobaskow bo one przeciez najwazniejsze, najwspanialsze i najukochansze :-):tak:

Ostatnia edycja:
Witam!!!!!!!!!!!
Sorki ze ostatnio malo sie odzywam ale kompa mialam zepsutego:(.Postaram sie Was nadrobic:)
Jasko ostatnio zaczol ladnie zasypiac nie ma juz tych jego histerii wieczornych , zasypianie stalo sie przyjemnoscia.
Zaneta wspolczuje przezyc z Hanulka, niech sie palusz szybko goi.
Pozdrawiam wszystkie majoweczki i buziam dzieciaczki:-)

reklama
Aga - to fantastycznie!!! wiem, jak bardzo potrafi umęczyć takie zasypianie maluszka, człowiek ma ochotę płakać z bezsilności. Ja mojego nie potrafię jedynie oduczyć późnego zasypiania, dla niego pora na sen to 22 i nie ma zmiłuj wcześniej. Jak zaśnie o 21 to będzie się wybudzał co chwilę do swojej stałej pory...

Olisiaa - ja już zakupiłam Loxon, jeden używa, drugi stoi na półce a o trzeci poproszę teściową (bo na receptę jest)... masakra, mam nadzieję, że nie wyłysieję...

Do góry