reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Olisiaa - jeden raz, daruj sobie ;) ja też na diecie, a jakoś sobie pofolgowałam ten jeden, jedyny raz.

As, Pieszczoszka - jeśli Was to pocieszy :p nie dopinam się w ŻADNYCH spodniach sprzed ciąży, mam tak mocno rozciągniętą skórę na brzuchu. I mogę się ściągać, cudować, tańczyć, płakać - i nic. Przynajmniej mam pretekst do zrobienia nowych zakupów :p:p:p
Ja się w spodniach dopinam ,ale brzuch mi się wtedy górą wylewa :szok::szok::-D:-D:-D
I mam mega oponę dookoła tak ,że spokojnie mogę iść pływać na niej i na pewno bym nie utonęła :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Trudno lata świetności mam już za sobą .
Coraz bliżej do 40 to i brzuch pewnie się tak łatwo nie wchłonie .
Nie ta tkanka -nie te lata ;-):-):-):-):-)

anik - na przegrzanego maluszka polecam zimne oklady (reczniczkiem) :cool2:

Zeby moj nie uslyszal, bo cycoholik gotow zmalpowac :szok::-D

Srednio mi odpowiada spacerowka w roli godnoli, bo nie jest tak wygodna jak gondola ale pewnie bez improwizacji sie nie obedzie :sorry:
Dla mnie spacerówka i gondola to taka sama wygoda.
Ja różnicy nie widzę .
I tu maluch leży i tu tyle ,że w spacerówce oparcie z czasem można podniesć ;-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zaczęło się chmurzyć - pewnie mój meteoropata na nadchodzącą burzę tak reaguje...

As - mnie się 3 oponki zrobiły :eek::eek: mam dwa dodatkowe koła ratunkowe :eek::eek:

Zaczęło się chmurzyć - pewnie mój meteoropata na nadchodzącą burzę tak reaguje...

As - mnie się 3 oponki zrobiły :eek::eek: mam dwa dodatkowe koła ratunkowe :eek::eek:
Ja mam 1 mega oponę :-D:-D:-D

jak bym pokazała wam moj obwisły wielki brzuch.. wasze kompleksy by zniknęły
I tak nie masz większego jak mój.
Ostatnio znajoma ,która nie wiedziała ,że byłam w ciąży i urodziłam po chamsku mnie zapytała kiedy rodzę ,bo brzuch to taki już konkretny mam... :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Odpowiedziałam ,że urodziłam ,a ten brzuch to miejsce na kolejne ,co by już się nie musiał rozciągać . :-D:-D:-D:-D:-D
Powiedziała ,że wariatka ze mnie i poszła. :-p:-):-D:-D:-D:-D

Też uciekam ze swoją marudą na dwór ,bo się trochę ochłodziło.
Może w wózku zapomni na trochę o mamusinym cycku.
Ja swoją nazywam
cycek nonstopek :-D:-D:-D

anik. nie podaruje sobie kolejny raz bo na chrzcinach pofolgowalam to wejsc w diete nie moglam i dzis dopiero sie zaparłam i zaczynam od nowa. Przybylo 1,5kg wiec teraz musze dac rade-mam taka nadzieje. do grudnia chce byc szprycha hihihihi :-D marzenia heh
chyba zrobimy konkurs ktora ma wiekszy, bardziej rozlazly brzuch, pelen w rozstepach.
Przypuszczam ze zajmie 1 miejsce :-D

Olisiaa - ex equo ze mną, nie ma szans, musisz pierwszym miejscem się podzielić :p pociesza mnie fakt, że przynajmniej rozstępy no noscarze trochę zbladły, ale za to włosów mam już o połowę mniej niż miałam...

po tych naszych ciazach to aby skutki uboczne pozostaly chodzi mi o nasze brzuchy i wlosy nie wliczajac naszych bobaskow bo one przeciez najwazniejsze, najwspanialsze i najukochansze :-):tak:

Ostatnia edycja:
Witam!!!!!!!!!!!
Sorki ze ostatnio malo sie odzywam ale kompa mialam zepsutego:(.Postaram sie Was nadrobic:)
Jasko ostatnio zaczol ladnie zasypiac nie ma juz tych jego histerii wieczornych , zasypianie stalo sie przyjemnoscia.
Zaneta wspolczuje przezyc z Hanulka, niech sie palusz szybko goi.
Pozdrawiam wszystkie majoweczki i buziam dzieciaczki:-)

reklama
Aga - to fantastycznie!!! wiem, jak bardzo potrafi umęczyć takie zasypianie maluszka, człowiek ma ochotę płakać z bezsilności. Ja mojego nie potrafię jedynie oduczyć późnego zasypiania, dla niego pora na sen to 22 i nie ma zmiłuj wcześniej. Jak zaśnie o 21 to będzie się wybudzał co chwilę do swojej stałej pory...

Olisiaa - ja już zakupiłam Loxon, jeden używa, drugi stoi na półce a o trzeci poproszę teściową (bo na receptę jest)... masakra, mam nadzieję, że nie wyłysieję...

Do góry