reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
zanetaa &&&&&&:tak:
moje kłaki tak lecą że masakra,ogólnie mam liche włosy więc teraz to się boję że łysa będę:-( nie ma znaczenia że są związane bo i tak z grzywki lecą i są wszędzie:wściekła/y::angry:

Pieszczoszka...cos strasznego, ja nie wiem co sie z ludzmi dzieje, ale coraz wiecej jest takich drastycznych sytuacji z dziecmi. Ja wole nie czytac bo az serce peka i łzy sie same cisna do oczu. Nie wyobrazam sobie gdyby cos takiego mialo spotkac moja oleczke :(

Za takie coś powinna być kara śmierci ! Dla mnie nie ma usprawiedliwienia dla takich ludzi !!!!

Mam pytanie.. wyjdę na świetną matkę...
sprawdzałam kiedy Laura ma imieniny na internecie ale na prawie każdej stronie pisze co innego...

jesli Cie to pocieszy, pieszczoszka, to Oliver ma wg. polskiego kalendarza kiedy indziej imieniny niz wg. niemieckiego a ja i tak nie zapamietalam ani tej pierwszej ani tej drugiej daty :-D

Moj maz wlasnie stwierdzil, ze uda Olivera zrobily sie grubsze niz moje przedramiona - przyjrzalam sie i ma facet racje :szok::-D

pieszczoszka wiec wybierz kiedy ci pasuje. Moi maja kilka razy w roku, wiec popatrzylismy i wybralismy najkorzystniejsze daty - z dala od iurodzin i innych swiat. Pamietam jak jako dziekco mialam do rodziców pretensje,z e mam imieniny tydzien po urodzinach i wszystkie dzieci w rodzinie (u nas sie obchodzi i to ) dostawaly 2 prezenty a ja tylko 1. To oczywiscie sa malo wazne sprawy ale skoro mielismy wybór...
Kiedys sie dawało imieniny w pierwszy termin po urodzinach. Zuzce jakos wybralismy we wrzesniu czy w październiku, tez nie pamiętam

mamusie ktore mialy juz miesiaczki po porodzie czy druga i kolejna miesiaczka wystapila u was regularnie?
Pieszczoszka my w kalendarzu sprawdzalismy, kiedy jest aleksandry zaraz po urodzeniu. U nas jakos tak sie przyjelo ze sa to pierwsze imieniny po urodzinach a wiec ola ma 18 maja a rodzila sie 11maja
aha moja szwagierka w maju tzn 9maja urodziła Laure i imieniny ma jakos 5albo6 czerwca

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry