reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam :)

andav :p

najpierw czeka nas faza falliczna - pojawi się zainteresowanie narządami płciowymi, 4-5-6 rok życia dziecka, może pojawić się dziecięca masturbacja, seksualne uczucia związane z funkcjonowaniem zewnętrznych narządów płciowych. W tym czasie potrafi się rozwinąć także kompleks Edypa (chłopcy) i kompleks Elektry (dziewczynki).

następnie będzie stadium latentne - seksualność schodzi do podziemia, brak zainteresowania płcią przeciwną

genitalne - tu już pojawia się pociąg seksualny, zainteresowanie płcią przeciwną, pragnienie zaspokojenia potrzeb, planowanie wyboru zawodu, socjalizacja, przygotowanie do małżeństwa i założenia rodziny.

Co do upałów - nawet mój ciepłolubek się wkurza, zazdroszczę nocnych burz - u nas tylko wiatr się zerwał taki, że o 1:30 biegiem z Maćkiem zbieraliśmy pranie z balkonu. A i tak nic z teego nie było i od rana duchoty ciąg dalszy.

reklama
Yolantaq - boskie zdjęcie malucha!!! Ma super czuprynkę - ja swojemu nie mogę kucyka zrobić, a nie ukrywam, zrobiłabym mu różową sesję;) mam dwie torby ciuchów dla dziewczynki - tak sie marnują;)

zaneta: &&&, wszystko musi sie dobrze skonczyc :-)

Moj probuje mi moje wlosy wyrywac sam :baffled:

Flaurka - jezeli Hubi nie bedzie podzielal Twojego poczucia humoru to gotow Ci wytyczoc proces za "rozowa sesje" :-p

Andav - a Wy do PL jedziecie na urlop czy do rodziny? Bo jak na urlop to przeciez mozecie nad niemieckie morze (blizej) a do rodziny pojechac za kwartal, jak synek podrosnie i latwiej zniesie wielogodzinne siedzenie w foteliku :-)

reklama
ale sie przerazilam jak zobaczylam watek wiesci ze szpitala
zanetaa trzymam mocno kciuki, zobaczysz wszystko bedzie dobrze i dobrze sie skonczy. Nie obwiniaj sie bo to nie twoja wina, chyba kazdej z nas kłaki tak wypadaja ze walaja sie wszedzie. Ola czesto ma miedzy paluszkami i pozniej ładuje raczki do buzi.
Buziki dla Was. czekamy na wiesci. :* :* :* cmok

Do góry