reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

apropo kokardek to dodam od siebie, ze mnie to smieszy, bo idac do dewocjonali po medalik do wozka dostalam medalik z czerwona kokardka juz w komplecie-zapakowane we woreczek i koszt 5zl. Koscioł=zabobon chyba cos jest nie tak :-D

reklama
Olisia a co to jest medalik do wózka? tzn mniej więcej się domyslam ale pierwsze słyszę. Specjalny na wózek?

Zabobon zabobonem, ale moja kokardka ładnie wygląda, bo ma dodatek kremowy... nie wiem, czy się liczy haha :p

Niuska - przepraszam, ze jeszcze nie podesłałam mleczka, ale miałam zwariowany tydzień :(

kilolek-myslałam ze to sie tak nazywa bo podjechalam wozkiem pod dewocjonalie i prosilam o medalik a pani sie pyta czy do wozka, a ja ze tak i dala mi cos takiego MEDALIK DO WÓZKA CHRZEST (2566513601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeszcze pytala czy dziewczyna czy chlopiec i dostalam z czerwona kokardka i rozowa rozyczka :szok: myslalam ze medalik jest medalikiem ale chyba jednak nie. Moze chodzi o to ze od razu ma agrafke w komplecie-taki bajer hheheheheheh:-D:-D:-D :eek::rofl2:

Kosciol Kosciolem, zabobony zabobonami, a sklepikarze wiedza, czego najczesciej ludzie oczekuja... Ja prawde mowiac do tej pory nie mialam pojecia, ze potrzebuje jakiejs czerwonej kokardy ;) i mysle, ze nadal bez niej przezyje i ja i moj synek :p

A odnosnie tych tlumaczy do dzieci, to juz sa na rynku. Linka teraz nie znajde, ale kiedys na innym watku tego forum, nie na majowkach, ktos o tym pisal. Podobno tlumaczy rozny rodzaj placzu :)

witam :) my dzis poza domkiem prawie caly dzien. Maly bardzo dzielnie sie spisal na zakupach, za to ja jestem padnieta. czekam az sie pranie skonczy i zmykam spac :)
jutro jedziemy na caly dzien nad jeziorko wiec pewnie dopiero wieczorkiem zajrze.

dobrej nocki dziewczynki!

reklama
cos ty? :szok: wow ciekawe czy działa.
Tylko moja nie płacze hmm stęka, sapie, pokwękuje... najgorzej ze jak głodna to nie zawoła tylko ssie palce. W dzien to ok rientuje sie ale w nocy zwyczajnie nie slysze. Czasem A. mnei budzi, ze mała "gwizdze na palcach" :-) ale on tez nie slyszy tylko przypadkiem zauwazy ja do chlopaków wstaje albo do wc

Do góry