reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

A ja dziewczynki chciałam się pochwalić moim Wielkim Szczęściem.
( mam nadzieję, że udało mi się wstawić:-))

Załączniki

• USG.jpg
    USG.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Przed chwilką rozmawialam z naszą kochaną Suzi:) jest po wizycie u lekarza, Maluszek rośnie jak na drożdzach, macha rączkami i nóżkami:) straszny śpioch z niego ale wszystko jest w najlepszym porządku:) Suzi obiecała że w wolnej chwili wrzuci foteczkę Bąbelka:)
Bardzo się cieszę:)

Dusia,Suzi:-):-):-)

Wyszlam z domu z rodzinka,bylismy na malutkich zakupach,szybko wracalismy.Nie moge nawet samochodem jezdzic,nie mowiac o prowadzeniu :-( Czuje sie "rozciapciana".
Ide sie polozyc.Dobranoc!

Witajcie
Wpadam, żeby się pochwalić. Widziałam dziś serduszko mojej Fasolki:)Bije ślicznie:)A Fasolka jest jeszcze maleństwem - tak zresztą czułam, bo owulację miałam później.Dostałam zapas leków i mam nadzieję, że dobrze będzie.
Pozdrawiam mocno i zmykam, bo głowa mi pęka od dzisiejszych stresów. Jutro będę Was doczytywać:)

reklama
witam Was
jestem mamą sierpniową 2009 no i teraz spodziewamy się drugiego maleństwa. termin na 27 maj. niestety zaczynają nam się problemy, od kilku dni mam brudne plamienia, jestem po wizycie u gin. mam duphaston, scopolan, oczywiście leżenie i oszczędny tryb życia:-( mam nadzieję, że przetrzymamy z maleństwem te trudne chwile i to wszystko przezwyciężymy.
póki co GRATULUJĘ WAM WSZYSTKIM no i 3majcie za nas kciuki

Do góry