reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

a jak narazie dobrze :)

ja czuje ze bede miala synka, chcialabym miec coreczke ale co sie urodzi to bedzie mi pasiło :) oby całe i zdrowe :)

U nas też wszystko jedno - jak dziewczynka to parka bedzie - cała rodzina zadowolona a jak chłopak to ekonomicznie - wszystko zostawiłam po Mateuszku.
Ale dla mnie najważniejsze aby było zdrowe

reklama
oby nie bylo blizniakow heheh bo bym chyba swira dostała :)
nie no zarcik.
narazie nie mysle o płci.
oby tylko przezyc usg za 2 tyg a potem myslenie wróci do imion i innych waznych spraw :)

ojj ja jak sie dowiem co bedzie, i ciązą bedzie stabilna , to pewnie zacznie sie shooping ;) Juz nie moge sie doczekac kiedy bede kupowac slodkie spioszki, skarpeteczki i buciczki :blink:ahhhh

ja ostatnio oglądałam pierwsze spioszki Stasia (rozmiar 50) i az sie popłakałam:) teraz wydaje mi sie niemozliwe, ze był az taki malutki:) 49cm. i 2210g najwiekszego w zyciu Szczęścia:)

No to maluszek był, Bartek mial 2900,56 cm ..też jak wyciagłam te spioszki, body , skarpetki, nie mogłam uwierzyć że byltaki malutki,żę te dzieciaczki takie są heheh,

nasze najmniejsze to 62:) Bartiś miał 3665g i 57cm:) też mnie bierze na wspomnienia. wyciągłam pudełko z "pierwszakami" i pokazywałam Bartiemu skarpetki, śpioszki, pępuszek, opaskę ze szpitala... nie chce mi wierzyć, że był taki malutki:)

reklama
Do góry