Amen !w sumie płeć nie ważna,byle by zdrowy dzieciak był-to jest dla mnie najistotniejsze.
Nic ja sie żegnam , musze zrobić obiadek małżowi,
Milego popoludnia majoweczki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Amen !w sumie płeć nie ważna,byle by zdrowy dzieciak był-to jest dla mnie najistotniejsze.
To ja dorzuce troche optymitzmu)
Wlasnie wrucilam od lekarza i mam cudnego malego 7 cm misia(tak go lekarz nazwal)
serduszko wali i lapki machaja
postaram sie zaraz wrzucic fotke mojego misiaka.....jestem przeszczesliwa i teraz moge spokojnie jechac na 4 tygodniowy urlopik do hotelu mama w polsce)
trzymam kciuki za kolejne wizyty
Nie tak do końca.As, to przezyłas ciekawa historie , ona Ciebie po porstu od tak zaczepiła bo widziała ze płakłas ? To teraz 3ba mocno wierzyć , że bedie dobrze![]()
Właśnie i tu jest istota sprawy.wiki bardzo mi przykroprzytulam :*
suse super,że u Ciebie dobrze. Fajnie tak optymizmem powiałoOby więcej takich postów było.
Ja już dziewczynkę mam wiec bardzo chciałabym aby teraz siusiak między nogami był ale z drugiej córy też się ucieszę,w sumie płeć nie ważna,byle by zdrowy dzieciak był-to jest dla mnie najistotniejsze.
gratuluję OLBRZYMATo ja dorzuce troche optymitzmu)
Wlasnie wrucilam od lekarza i mam cudnego malego 7 cm misia(tak go lekarz nazwal)
serduszko wali i lapki machaja
postaram sie zaraz wrzucic fotke mojego misiaka.....jestem przeszczesliwa i teraz moge spokojnie jechac na 4 tygodniowy urlopik do hotelu mama w polsce)
trzymam kciuki za kolejne wizyty