Witajcie z rana. Nocka minela spokojnie mloda jeszcze spi o 5 rano dostala butle mleka bo juz sie wiercila, wiec jak zassala butle to na spiku pociagnela 160ml:-)
Jak sie obudzi dostanie jesc i pewnie zaliczymy jakis spacerek, bo pogoda zapowiada sie ładna.
Patina ja juz widze ze Oli zmieniaja sie teczowki na brazowe, na poczatku miala niebiesko-grafitowe i od jakiegos czasu od zrenicy widac przebłyski brazowego koloru i jest go coraz wiecej, teraz to praktycznie obwodka teczowki jest grafitowa a reszta braz, wiec pewnie beda ciemne po tatusiu:-)
Dobra musze uciekac bo juz nie spi
Jak sie obudzi dostanie jesc i pewnie zaliczymy jakis spacerek, bo pogoda zapowiada sie ładna.
Napisał Patina26 Co do obecnych przepychanek słownych sie nie wypowiem , nie było mnie jakiśczas na forum nie jestem n bieżąco , z tego co wiem zostały wykasowane chyba jakieś tematy ...szkoda bo to fajna pamiątka zobaczycie za jakiś czas , wiem jak ja czasem wchodzę na swoje wpisy z lipca 2007
mam pytanko odnośnie koloru oczu waszych maluchów , tzn widać już jakie będa , czy brązowe widać od razu czy dopiero nabiorą prawdziwego koloru??? ( jesli ten temat już był to sorki , przeszukam te 1000 stron )
Jejku wróciłam do wirtualnego życia heheh jak to możliwe , qrcze nie zapeszam,to do jutra mam nadzięje
Patina ja juz widze ze Oli zmieniaja sie teczowki na brazowe, na poczatku miala niebiesko-grafitowe i od jakiegos czasu od zrenicy widac przebłyski brazowego koloru i jest go coraz wiecej, teraz to praktycznie obwodka teczowki jest grafitowa a reszta braz, wiec pewnie beda ciemne po tatusiu:-)
Dobra musze uciekac bo juz nie spi