reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka proszę bardzo- przyznaję na Forum- nie lubię cię. Zadowolona? mam nadzieję, że tak. Ale moje lubienie ciebie czy też nie nie ma związku z tym, że nie podoba mi się SPOSÓB wyboru moderatora. Zresztą nie tylko mi ale tak się zacietrzewiłaś w nielubieniu mnie i pokazywaniu jaka to ty biedna jesteś i jak to ja się ciebie czepiam, że nie widzisz innych wypowiedzi w których dziewczyny piszą, że im również nie podoba się sposób wyboru moderatora. A nie są to tylko dziewczyny z którymi się "trzymam".

Ło matko znów jakieś awantury? :-D

DZIEŃ DOBRY PANIOM!!!! :-):-):-):-):-)

Tak, tak... rzadko zaglądam. Najprościej w świecie brakuje mi czasu. Niby dziewczynki grzeczne ale w domu zawsze jest coś do roboty, do tego klientki... ehh... doba powinna być dłuższa. :-D

synek tak ladnie spal w nocy a jak jak na zlosc ni emoglam, choinka, takiej okazji nie wykorzystalam :confused2:

Co do moderatorow: po pierwsze to, kto zostanie moderatorem powinno byc sprawa ogolu a nie "zarzadu" bo to forum demokratyczne a nie czyjas firma. Po drugie moderator powinien byc kims w rodzaju mediatora - godzic, nie jatrzyc, dzialac dla ogolu a nie pod wlasny gust, sympatie i antypatie. Po trzecie zaden moderator nie powinien miec prawa usuwania watkow czy postow potajemnie. Po czwarte zas posty nie na temat mozna przeniesc a nie usunac. Istnieje np. inny temat o zywieniu i mozna tam przeniesc posty lub na ogolny. Inaczej moze dojsc do naduzyc, kiedy to modartorki beda usuwaly to, co nie jest zgodne z ich swiatopogladem a to juz zwykla cenzura i forum sie rozsypie i tyle.

Suzi - dzieki za przywrocenie watkow :-) Moge jeszcze spytac, kto wogole wpadl na pomysl i wnioskowal, zeby je usunac?

Kugela- świetnie to wszystko ujęłaś. Bo robiąc to wszystko za plecami zostawia się za dużo miejsca do nadużyć i wychodzą głupie kwestie. A przecież nie o to nam chodzi. To, że ktoś kogoś nie lubi to osobista sprawa do której każda z nas ma prawo. A robienie z tego krucjaty przeciwko komukolwiek jest nie na miejscu. Logicznym jest, że nie zawsze wszystkie się będziemy zgadzać. Ile osób tyle opinii. Ale dajmy sobie prawo do odmiennego zdania. Bo ostatnio za każdym razem, kiedy ktoś się z kimś nie zgadza robi się zamieszanie.

Ponowię swoje pytanie do mam, które już podrzucały swoje maleństwo na dłużej niż dwie godziny dziadkom- jak się do tego przygotować i co zrobić żeby odbyło się to w miarę "bezboleśnie"?

witajcie!
Nie trzymam niczyjej strony ale jak dla mnie temat wyboru moderatora rowniez powinien byc omowiony zeby nie bylo spiec i niepotrzebnych kłótni. Mysle ze jakies glosowanie powiino nastapic, zeby sprawa byla jasna. Co do usuwania tematow to jestem za tym aby te watki wszystkie przywrocic bo to sa nasze wspomnienia i czesc forumowego zycia, mysle ze nie raz bedziemy wracac i podczytywac stare watki, szczegolnie te brzuszkowe. Mysle ze to dotyczy kazdej z nas zagladajacej na Majowki i kazda w tym temavcie powinna sie wypowiedziec.:-)

Carmella nareszcie sie Ciebie doczekałam, zagladaj do nas czesciej. Ciesze sie ze u Was wszystko wporzadku i marcelek cały i zdrowy :-):-):-) jest cudowy, sliczne fotki. Buziaki dla Was moi kochani
My juz po chrzcinach, pozniej jeszcze wejde i cos napisze, jak mi sie uda wstawie fotke. Dzis jeszcze mamy gosci wiec czas sie ogranac

Ostatnia edycja:
kugela to posty obrazajace mnie gdzie twoim zdaniem powinny zostac przeniesione?

co do trzymania czyjejś strony wy tez tak robicie- i bądz tu mądry...

katasza piszesz,że jak ktos kogos nie lubi to osobista sprawa.. racja ! wiec powinno sie ja inaczej rozwiązać a Ty nie robiłaś to w sposób właściwy ! swoimi atakami bo tak można nazwać osądzanie kogoś ! Tak jak np.Ty chcąc udowodnić czy tez mówić ,że nadużywam alkoholu ! no i pisząc ,że robie błędy ortograficzne.. co wogólnie nie jest na temat i nie stosowne jest zwracanie uwagi w takiej kwesti... bo wiele z nas pisze szybko.. i nie raz błędy sie popełni..

koncze temat bo szkoda mi nerwów na to... nie mam juz 10lat na takie sprzeczki

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda, że posty już skasowane bo chciałabym zobaczyć ten w którym napisałam, że nadużywasz alkoholu :-D Ubaw po pachy :-D Zresztą znowu nie zauważyłaś że ja akurat o kasowanie postów się nie czepiam :-) Tylko o skasowanie tematów. Widać tylko ja widzę różnicę :-)

Do góry