reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

To ja napiszę czego osobiście oczekuję- konsultowania ważnych decyzji dotyczących zmiany/wyboru moderatora, usunięcia wątku z forumowiczkami. Przecież można zrobić ankietę, dać kilka dni na głosowanie i zrobić to co wybrała większość. Wtedy nikt do nikogo nie będzie miał pretensji. Bo teraz to ja mam wrażenie, że na forum liczy się zdanie 3 osób- As, Pieszczoszki i Suzi.
Widzisz i to jest w tym przykre ze do tej pory nikt tego nie oczekiwał... same pisalyscie wczesniej ze macie pretensje o wybieranie osoby do pomocy przy moderowaniu a nie o kasowanie postów... wiec gdzies zatraca mi sie sens i logika.
Dodatkowo opcja moderatora wcale nie jest taka "piękna" bo wlasnie chodzi o to aby wszystkim bylo dobrze, a jest to prawie niemozliwe...gdyz beda 2 osoby o dmiennym zdaniu i czesc pojdzie za Pania A, a czesc za Panią B. i co wtedy...Zawsze bedzie ze przyjmuje strone Pani A lub pani B.
Kolejna sprawa czy kiedykolwiek pisalyscie o osobach "niepożądanych", rekalamch itp? Nie a to wlasnie jest jesdno z glownych zadan moderatora, aby pilować tych spraw...no ale coz ja bede sie rozwodzić...

Moze zrobimy wątek moderatorski i tam beda poruszane tego typu kwestie? czego oczekujemy i co nam przeszkadza, co zmienic itp?

reklama
Zgadzam sie z czarnula i Katasza. Ponadto chcialabym wiedziec, kto dzisiaj wzial sie za takie dynamiczne usuwanie, bo jeszcze sie nie zdarzylo zeby az tyle moich postow zniknelo w jeden dzien. Na watku kulinarnym znikenela tez cala awantura wywolana postem Flaurki, czyli nie od teraz a w przeszlosci. Kto to usunal?
D
zisiejsze posty byly kasowane na watku diety. Kasowala je Pieszczoszka, ale to dlatego aby bylo na temat.
Takie jest moje zdanie

Zadam pytanie: CZY MAM PRZYWROCIĆ WSZYSTKIE USUNIETE TEMATY?

suzi - ja jestem za przywroceniem.

A co do pieszczoszki - usunieto stare a nie tylko dzisiejsze wypowiedzi i to moim zdaniem wedlug jej osobistego a nie obiektywnego klucza :zawstydzona/y:

Zadam pytanie: CZY MAM PRZYWROCIĆ WSZYSTKIE USUNIETE TEMATY?

Moim zdaniem tak będzie lepiej. Naprawdę nikomu one nie przeszkadzają (chyba, że właścicielowi servera, że mu miejsce zajmują, ale cóż ;-)), szczególnie, że faktycznie, stare fora innych lat/miesięcy mają swoje tematy ciążowe (to co losowo poprzeglądałam).

Kurcze czy warto zeby byl kawas na forum, dla mnie nie...
Mysle ze Pieszczoszka tez nie chciala źle, na[pisala mi ze kasowala te posty ale po to zeby bylo to co dotyczy sie watku ale napewno nie dlatego zeby zrobic przykrosc komus lub na zlosc:no:

Oczywiscie dalej podtrzymuje zeby pisac na temat :tak:

czesc tematow wrzuce juz jutro! i wroci As to tez sie wypowie:)

Eh... ja tez za przywroceniem wątków.

Kurde od 3 h pies babci sebastiana, który jest u nas na służbie wyje w depresji... obudził mi dziecko, które tez wyje...
ja tez zaraz siąde i zacznę wyć do księżyca :p

Laski, zamiast siedzieć na kompie to śmigać do okienka i lookać na gwiazdy :D dziś i jutro deszcz meteorytów jest. Każda spadająca gwiazda to jedno życzenie :) ja już zaliczyłam 7 życzeń :p

Miłej nocki :***************

reklama
Ja tez spadam lulac, pomimo ze mi sie nie chce :eek:
Kurcze Anik bidulko w tym wszysktim nie odp Ci:( mam nadzieje ze Krzys szybko wyrosnie z "okrutnych"łapek :tak:
Mysio pomysl prosze jedno za mnie:) Aby Ali byl zdrowy!!!! :*:*:*

Do góry