reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

To ja napiszę czego osobiście oczekuję- konsultowania ważnych decyzji dotyczących zmiany/wyboru moderatora, usunięcia wątku z forumowiczkami. Przecież można zrobić ankietę, dać kilka dni na głosowanie i zrobić to co wybrała większość. Wtedy nikt do nikogo nie będzie miał pretensji. Bo teraz to ja mam wrażenie, że na forum liczy się zdanie 3 osób- As, Pieszczoszki i Suzi.
Widzisz i to jest w tym przykre ze do tej pory nikt tego nie oczekiwał... same pisalyscie wczesniej ze macie pretensje o wybieranie osoby do pomocy przy moderowaniu a nie o kasowanie postów... wiec gdzies zatraca mi sie sens i logika.
Dodatkowo opcja moderatora wcale nie jest taka "piękna" bo wlasnie chodzi o to aby wszystkim bylo dobrze, a jest to prawie niemozliwe...gdyz beda 2 osoby o dmiennym zdaniu i czesc pojdzie za Pania A, a czesc za Panią B. i co wtedy...Zawsze bedzie ze przyjmuje strone Pani A lub pani B.
Kolejna sprawa czy kiedykolwiek pisalyscie o osobach "niepożądanych", rekalamch itp? Nie a to wlasnie jest jesdno z glownych zadan moderatora, aby pilować tych spraw...no ale coz ja bede sie rozwodzić...

Moze zrobimy wątek moderatorski i tam beda poruszane tego typu kwestie? czego oczekujemy i co nam przeszkadza, co zmienic itp?

reklama
Zgadzam sie z czarnula i Katasza. Ponadto chcialabym wiedziec, kto dzisiaj wzial sie za takie dynamiczne usuwanie, bo jeszcze sie nie zdarzylo zeby az tyle moich postow zniknelo w jeden dzien. Na watku kulinarnym znikenela tez cala awantura wywolana postem Flaurki, czyli nie od teraz a w przeszlosci. Kto to usunal?
D
zisiejsze posty byly kasowane na watku diety. Kasowala je Pieszczoszka, ale to dlatego aby bylo na temat.
Takie jest moje zdanie

Zadam pytanie: CZY MAM PRZYWROCIĆ WSZYSTKIE USUNIETE TEMATY?

suzi - ja jestem za przywroceniem.

A co do pieszczoszki - usunieto stare a nie tylko dzisiejsze wypowiedzi i to moim zdaniem wedlug jej osobistego a nie obiektywnego klucza :zawstydzona/y:

Zadam pytanie: CZY MAM PRZYWROCIĆ WSZYSTKIE USUNIETE TEMATY?

Moim zdaniem tak będzie lepiej. Naprawdę nikomu one nie przeszkadzają (chyba, że właścicielowi servera, że mu miejsce zajmują, ale cóż ;-)), szczególnie, że faktycznie, stare fora innych lat/miesięcy mają swoje tematy ciążowe (to co losowo poprzeglądałam).

Kurcze czy warto zeby byl kawas na forum, dla mnie nie...
Mysle ze Pieszczoszka tez nie chciala źle, na[pisala mi ze kasowala te posty ale po to zeby bylo to co dotyczy sie watku ale napewno nie dlatego zeby zrobic przykrosc komus lub na zlosc:no:

Oczywiscie dalej podtrzymuje zeby pisac na temat :tak:

czesc tematow wrzuce juz jutro! i wroci As to tez sie wypowie:)

Eh... ja tez za przywroceniem wątków.

Kurde od 3 h pies babci sebastiana, który jest u nas na służbie wyje w depresji... obudził mi dziecko, które tez wyje...
ja tez zaraz siąde i zacznę wyć do księżyca :p

Laski, zamiast siedzieć na kompie to śmigać do okienka i lookać na gwiazdy :D dziś i jutro deszcz meteorytów jest. Każda spadająca gwiazda to jedno życzenie :) ja już zaliczyłam 7 życzeń :p

Miłej nocki :***************

reklama
Ja tez spadam lulac, pomimo ze mi sie nie chce :eek:
Kurcze Anik bidulko w tym wszysktim nie odp Ci:( mam nadzieje ze Krzys szybko wyrosnie z "okrutnych"łapek :tak:
Mysio pomysl prosze jedno za mnie:) Aby Ali byl zdrowy!!!! :*:*:*

Do góry