suzi1
Kocham Cię synuś
Widzisz i to jest w tym przykre ze do tej pory nikt tego nie oczekiwał... same pisalyscie wczesniej ze macie pretensje o wybieranie osoby do pomocy przy moderowaniu a nie o kasowanie postów... wiec gdzies zatraca mi sie sens i logika.To ja napiszę czego osobiście oczekuję- konsultowania ważnych decyzji dotyczących zmiany/wyboru moderatora, usunięcia wątku z forumowiczkami. Przecież można zrobić ankietę, dać kilka dni na głosowanie i zrobić to co wybrała większość. Wtedy nikt do nikogo nie będzie miał pretensji. Bo teraz to ja mam wrażenie, że na forum liczy się zdanie 3 osób- As, Pieszczoszki i Suzi.
Dodatkowo opcja moderatora wcale nie jest taka "piękna" bo wlasnie chodzi o to aby wszystkim bylo dobrze, a jest to prawie niemozliwe...gdyz beda 2 osoby o dmiennym zdaniu i czesc pojdzie za Pania A, a czesc za Panią B. i co wtedy...Zawsze bedzie ze przyjmuje strone Pani A lub pani B.
Kolejna sprawa czy kiedykolwiek pisalyscie o osobach "niepożądanych", rekalamch itp? Nie a to wlasnie jest jesdno z glownych zadan moderatora, aby pilować tych spraw...no ale coz ja bede sie rozwodzić...
Moze zrobimy wątek moderatorski i tam beda poruszane tego typu kwestie? czego oczekujemy i co nam przeszkadza, co zmienic itp?