reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Heh, moje posty też zjadło... ok. 70 :eek::eek: pewnie uzbierały się z wykasowanych tematów, jeśli zniknął ten ze zdjęciami brzuszków, to naprawdę duża szkoda... Ja tez nie byłam i nie jestem za kasowaniem, bo nieraz zdarza mi się stare tematy przeglądać... (zeżarło je 2 razy, więc mogę się domyślać, kiedy coś zostało skasowane). Jeśli da się je przywrócić, to byłoby miłe, bo w zasadzie praktycznie nikomu nie przeszkadzały, wręcz chciałyśmy je zostawić ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
suzi - mysle, ze dyskusja bylaby wczesniej, gdybysmy wiedzialy, ze te watki sa kasowane

Nikt się nie zorientował, bo jeszcze mało czasu minęło, ale za kilka miesięcy pewnie zacznie się wspominać ciąże... a co do brzuszków, to jestem mega szczęśliwa, że zdjęcia też mailem mamie słałam, bo komputer na którym były został w PT. No i drugi temat którego mi żal to lekarski, gdzie opisywałyśmy nasze wizyty. Nie wszystko jest w książeczce...
Pierwsze tematy były kasowane jak ja jeszcze lezalam w ciazy w szpitalu:tak: wiec dawno. Nie bylo zadnego odzewu w tej sprawie...kurcze przeciez nie siedze w glowie kazdej z was i nie wiem czego oczekujecie(pisze o sobie bo nie bede wypowiadala sie za innych)
Od kad wrocilam ze szpitala ani razu nie byl poruszany temat usówania watkow...

Dzis tylko napisalam na temacie diety o tym ze beda usowane posty nie na temat.

suzi - a da sie przywrocic stare tematy? Dyskusja o kasowaniu byla na pewno jedna - zainicjowana przez pieszczoszke. I jej wynik byl jednoznaczny na nie. Jakos ja zapamietalam. Czy byly inne - nie wiem, bo nie zawsze mialam czas aby az tak uwaznie forum sledzic
Jasne ze sie da! UJwierzcie mi jak bylam w szpitalu nie mialam dostepu do neta i tylko i wylacznie przez grzecznosc kolezanek moglam do was zajrzec...wiec nie kojarzę tej dyskusji:no:
Moze masz racje Katasza, nie wiem o to nie bede sie klucila bo po prostu musialam byc nieobecna w tym temacie...

Moze jasno napiszecie czego oczekujecie bo ja juz sama nie wiem, ktore watki sa wam bliskie?

Ostatnia edycja:
Od kad wrocilam ze szpitala ani razu nie byl poruszany temat usówania watkow...

Dzis tylko napisalam na temacie diety o tym ze beda usowane posty nie na temat.

Wlasnie, suzi, ze beda, wiec to mialo dyscyplinowac na przyzslosc forumowiczki i o.k. Ja tego nie zrozumialam tak, ze odnosi sie to do przeszlych postow i watkow.

Edit: to super, ze nie wszystko jeszcze stracone :-D

Ostatnia edycja:
Wlasnie, suzi, ze beda, wiec to mialo dyscyplinowac na przyzslosc forumowiczki i o.k. Ja tego nie zrozumialam tak, ze odnosi sie to do przeszlych postow i watkow.
Napisalam wyraznie od teraz! I chodzilo mi o watek "kulinarny" ze tak powiem.
I bylam w 100% pewna ze skoro tematy byly kasowane jakis czas temu i nie ma odzewu to ze jest ok.

To ja napiszę czego osobiście oczekuję- konsultowania ważnych decyzji dotyczących zmiany/wyboru moderatora, usunięcia wątku z forumowiczkami. Przecież można zrobić ankietę, dać kilka dni na głosowanie i zrobić to co wybrała większość. Wtedy nikt do nikogo nie będzie miał pretensji. Bo teraz to ja mam wrażenie, że na forum liczy się zdanie 3 osób- As, Pieszczoszki i Suzi.

Suzi - bez szans, od jutra zaczynam ćwiczenia z Małym, bo inaczej cała nasza 3 będzie wykończona...

Marzy mi się drugi dzidziuś, ale czasami cierpnę na myśl, jak ja dwójkę ogarnę

Eh... ponawiam pytanko, czy któraś z dziewczyn nie skusi się na opakowanie Nan Pro 1? Kurczę, wyślę za cenę przesyłki... Szkoda mi go wywalić, a nie mam komu oddać Chyba, że ktoś z okolic Śląska/Zagłębia - to już w ogóle wypas...

Mały zasnął przed 23, oczywiście sen poprzedził zły humor, wkurzanie się i machanie kończynami... ja już nie mam siły, nie wiem jak długo jeszcze to potrwa? Jak już zaśnie, to mogę go rozwinąć bo śpi pięknie, ale przed...

Moja mama razem z teściem twierdzą, że Krzysio chodzi tak późno spać, bo śpi za długo rano... jakoś nie sądzę... budzę go o 6 na mleko, potem nynamy do 9, jemy i chwilkę poleżymy i wstajemy (czasem ja przy nim przysnę, a maluch jakoś się sam sobą zajmie). To jak sypiają dzieci, które nadal większość dnia przesypiają? Mój ma 2-3 drzemki po 40 min. do godziny za cały dzień.

Co najlepsze - w ciągu dnia do zaśnięcia wystarczy mu smoczek i to, że położę się obok niego, pogłaszczę po głowie, ewentualnie, jak jest w bujaku to pobujam i pogłaszczę i śpi... a wieczorem zaczął się straszny rytuał...

Carmella - fajnie, że się odezwałaś. A Marcelek śliczny

Ostatnia edycja:
reklama
Zgadzam sie z czarnula i Katasza. Ponadto chcialabym wiedziec, kto dzisiaj wzial sie za takie dynamiczne usuwanie, bo jeszcze sie nie zdarzylo zeby az tyle moich postow zniknelo w jeden dzien. Na watku kulinarnym znikenela tez cala awantura wywolana postem Flaurki, czyli nie od teraz a w przeszlosci. Kto to usunal?

Do góry