Suzi - bez szans, od jutra zaczynam ćwiczenia z Małym, bo inaczej cała nasza 3 będzie wykończona...
Marzy mi się drugi dzidziuś, ale czasami cierpnę na myśl, jak ja dwójkę ogarnę
Eh... ponawiam pytanko, czy któraś z dziewczyn nie skusi się na opakowanie Nan Pro 1? Kurczę, wyślę za cenę przesyłki... Szkoda mi go wywalić, a nie mam komu oddać Chyba, że ktoś z okolic Śląska/Zagłębia - to już w ogóle wypas...
Mały zasnął przed 23, oczywiście sen poprzedził zły humor, wkurzanie się i machanie kończynami... ja już nie mam siły, nie wiem jak długo jeszcze to potrwa? Jak już zaśnie, to mogę go rozwinąć bo śpi pięknie, ale przed...
Moja mama razem z teściem twierdzą, że Krzysio chodzi tak późno spać, bo śpi za długo rano... jakoś nie sądzę... budzę go o 6 na mleko, potem nynamy do 9, jemy i chwilkę poleżymy i wstajemy (czasem ja przy nim przysnę, a maluch jakoś się sam sobą zajmie). To jak sypiają dzieci, które nadal większość dnia przesypiają? Mój ma 2-3 drzemki po 40 min. do godziny za cały dzień.
Co najlepsze - w ciągu dnia do zaśnięcia wystarczy mu smoczek i to, że położę się obok niego, pogłaszczę po głowie, ewentualnie, jak jest w bujaku to pobujam i pogłaszczę i śpi... a wieczorem zaczął się straszny rytuał...
Carmella - fajnie, że się odezwałaś. A Marcelek śliczny