reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

No i wreszcie normalna dyskusja! Jasno mowimy czego chcemy!
Zaraz sprawdze wątki... oczywiscie czekam na dlasze opinie :tak:
Jak tylko wroci As (bo jest nieobecna) to bedziemy dzialac.
No i poczekamy na Pieszczoszke

reklama
Świństwo to bardzo łagodne określenie. Takich rzeczy się nie robi. W tym momencie tracę zaufanie do moderatorek. Bo chyba się komuś zadania pomyliły. Jeśli tak to ma wyglądać to ja się obawiam że na forum zostaną 3 osoby- moderatorki.

Swoją drogą to uważam, że osoba odpowiedzialna za skasowanie wątku brzuszkowego bez jakichkolwiek konsultacji powinna odejść ze stanowiska. Był to jeden z dwóch najbardziej pamiątkowych wątków- drugi to zdjęcia naszych pociech.

Ostatnia edycja:
Nikt się nie zorientował, bo jeszcze mało czasu minęło, ale za kilka miesięcy pewnie zacznie się wspominać ciąże... a co do brzuszków, to jestem mega szczęśliwa, że zdjęcia też mailem mamie słałam, bo komputer na którym były został w PT. No i drugi temat którego mi żal to lekarski, gdzie opisywałyśmy nasze wizyty. Nie wszystko jest w książeczce...

Zaraz zaraz bo teraz to nie rozumiem! O co jest obraza skoro dzis tylko byly kasowane posty z tematu o diecie maluszkow?
Watki byly kasowane sukcesywnie od jakiegos czasu odkad wszystkie sie rozpakowalyscie/my.

Do tej pory nie slyszalam aby byla dyskusja o przywróceniu jakiegos tematu! Czy nie wiedzialam tego? Bo dla mnie to nie jeste zaden problem!

Sorry ale ja nie bede odpowiadala za zlo cale tego swiata!

obawiam się, że to domena majowego forum :wściekła/y:

A dyskusja o usuwaniu wątków była- większość opowiedziała się za zostawieniem wszystkich. Więc widać coś umknęło. Nikt nie oczekuje żebyś odpowiadała za całe zło tego świata. Niech się wypowie ta co kasowała.

Obraza jest o kasowanie bez naszej wiedzy. To nie jest coś co się codziennie sprawdza, ale niejedna z nas chciałaby mieć możliwość wrócenia do tych wątków. Zresztą jeszcze jak byłyśmy brzuchate to niektóre dziewczyny szukały w starych tematach i sobie porównywały...

Sorry ale z 3misiecznym dzieckim nie ma sie czasem czasu na przegladanie starych watkow wiec np. ja dlatego nic nie zauwazylam....ale sytuacja zapewnie sie zmieni jak nam maluszki podrosna,czasu przybedzie i bedzie chcialo sie powspominac tudziez poogladac stare zdjecia np.brzuszkowe czy usg

reklama
suzi - a da sie przywrocic stare tematy? Dyskusja o kasowaniu byla na pewno jedna - zainicjowana przez pieszczoszke. I jej wynik byl jednoznaczny na nie. Jakos ja zapamietalam. Czy byly inne - nie wiem, bo nie zawsze mialam czas aby az tak uwaznie forum sledzic

Do góry