reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
na watku o jedzeniu nie napisalam az 30 postow i nie zauwazylam tez aby usunieto jakis temat, na ktory pisalam :baffled: Zreszta jestem zdania, ze przed usunieciem dana osoba powinna byc informowana. Inaczej pachnie to cenzura :zawstydzona/y:

Pamietam, ze pieszczoszka chciala usuwac stare tematy i byla na ten temat dyskusja na forum. Wszystkie wypowiadajace sie byly przeciwko usuwaniu a teraz jednak i tak sie wbrew woli wiekszosci usuwa? Przykre to.

Z tego co wiem posty były usuwane na watku o rozszerzaniu diety...posty nie na temat. Natomiast nie sadze aby Pieszczoszka usunęła 30 postów Kugeli, zresztą jak sie tylko pojawi to ją o to zapytam/zapytamy.

Musicie tez wziąć pod uwage ze usuwane sa tematy w ktorych nie udzielamy sie od bardzo dawna,stad różnica w ilosci postow.

Szkoda, że są usuwane... co one tak właściwie szkodzą kiedy są sobie gdzieś na końcu? A fajnie było mieć opcję podczytania i powspominania ciąży. Chyba nawet była na ten temat już dyskusja i większość dziewczyn miało właśnie takie zdanie... ale cóż.

Też uważam że bez sensu jest usuwanie wątków w których teraz nie piszemy. A co jeśli za czas jakiś część z nas zdecyduje się na drugie/ kolejne dziecko i będzie chciała przejrzeć to co w tej ciąży pisała? Myślę, że te wątki nikomu nie przeszkadzały, tym bardziej, że na "górze" były zawsze te w których aktualnie coś się dzieje.

Poza tym chciałabym żeby wywiązała się dyskusja o moderowaniu forum. Nie podoba mi się to, że zostało to załatwione za naszymi plecami. Można było spytać o zdanie a nie robić sobie prywatny folwark. Ostatecznie forum jest dla nas a nie dla moderatorów. Chętnie dowiem się jakie jest zdanie reszty dziewczyn.

szkoda ze pokasowalyscie tematy stare w ktorych duzo sie pisalo, zawsze to jakas pamiatka ktora czasami fajnie bylo poczytac
Tematy byly juz dawno skasowane i nawet żadna z Was nie zauważyla tego :-) a dzis dopiero są pretensje? Dziwne, taki sentyment na zawolanie;-)
na watku o jedzeniu nie napisalam az 30 postow i nie zauwazylam tez aby usunieto jakis temat, na ktory pisalam :baffled: Zreszta jestem zdania, ze przed usunieciem dana osoba powinna byc informowana. Inaczej pachnie to cenzura :zawstydzona/y:

Pamietam, ze pieszczoszka chciala usuwac stare tematy i byla na ten temat dyskusja na forum. Wszystkie wypowiadajace sie byly przeciwko usuwaniu a teraz jednak i tak sie wbrew woli wiekszosci usuwa? Przykre to.
W tej kwesti sie juz wypowiedzialam, poczekaj na Pieszczoszke. Coz wiecej moge zrobić?

Ostatnia edycja:
nie zauwazylo sie bo sie tam nie wchodzilo, ale z czasem jak dzieci podrosna to by sie poczytalo jak to bylo dawno dawno temu, ja czasami lubie wchodzic na stare posty jak bylam w ciazy z Xav i sobie poczytac.
kiedys bysmy napewno z sentymentem to czytaly

To i ja wypowiem sie w kwestii kasowania...jest demokracja wiec jesli wiekszosc jest za czyms to uwazam ze moderator powinien wziasc to pod uwage....jak rowniez zapytac o zdanie przy podejmowaniu powazniejszych decyzji....ide spac bo znowu jutro bede nieprzytomna.
carmella jak milo cie uslyszec:-)i zobaczy marcelka-przepiekny!!

wszystko powinno byc dyskutowane z forumowiczkami przed wykasowaniem, uwazam ze na forum kazdy powinien sie wypowiadac jak ma cos do powiedzenia i nie powinno sie go wykasowywac, wkoncu mamy wolny kraj i kazdy ma prawo pisac co chce

reklama
Do góry