reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
na watku o jedzeniu nie napisalam az 30 postow i nie zauwazylam tez aby usunieto jakis temat, na ktory pisalam :baffled: Zreszta jestem zdania, ze przed usunieciem dana osoba powinna byc informowana. Inaczej pachnie to cenzura :zawstydzona/y:

Pamietam, ze pieszczoszka chciala usuwac stare tematy i byla na ten temat dyskusja na forum. Wszystkie wypowiadajace sie byly przeciwko usuwaniu a teraz jednak i tak sie wbrew woli wiekszosci usuwa? Przykre to.

Z tego co wiem posty były usuwane na watku o rozszerzaniu diety...posty nie na temat. Natomiast nie sadze aby Pieszczoszka usunęła 30 postów Kugeli, zresztą jak sie tylko pojawi to ją o to zapytam/zapytamy.

Musicie tez wziąć pod uwage ze usuwane sa tematy w ktorych nie udzielamy sie od bardzo dawna,stad różnica w ilosci postow.

Szkoda, że są usuwane... co one tak właściwie szkodzą kiedy są sobie gdzieś na końcu? A fajnie było mieć opcję podczytania i powspominania ciąży. Chyba nawet była na ten temat już dyskusja i większość dziewczyn miało właśnie takie zdanie... ale cóż.

Też uważam że bez sensu jest usuwanie wątków w których teraz nie piszemy. A co jeśli za czas jakiś część z nas zdecyduje się na drugie/ kolejne dziecko i będzie chciała przejrzeć to co w tej ciąży pisała? Myślę, że te wątki nikomu nie przeszkadzały, tym bardziej, że na "górze" były zawsze te w których aktualnie coś się dzieje.

Poza tym chciałabym żeby wywiązała się dyskusja o moderowaniu forum. Nie podoba mi się to, że zostało to załatwione za naszymi plecami. Można było spytać o zdanie a nie robić sobie prywatny folwark. Ostatecznie forum jest dla nas a nie dla moderatorów. Chętnie dowiem się jakie jest zdanie reszty dziewczyn.

szkoda ze pokasowalyscie tematy stare w ktorych duzo sie pisalo, zawsze to jakas pamiatka ktora czasami fajnie bylo poczytac
Tematy byly juz dawno skasowane i nawet żadna z Was nie zauważyla tego :-) a dzis dopiero są pretensje? Dziwne, taki sentyment na zawolanie;-)
na watku o jedzeniu nie napisalam az 30 postow i nie zauwazylam tez aby usunieto jakis temat, na ktory pisalam :baffled: Zreszta jestem zdania, ze przed usunieciem dana osoba powinna byc informowana. Inaczej pachnie to cenzura :zawstydzona/y:

Pamietam, ze pieszczoszka chciala usuwac stare tematy i byla na ten temat dyskusja na forum. Wszystkie wypowiadajace sie byly przeciwko usuwaniu a teraz jednak i tak sie wbrew woli wiekszosci usuwa? Przykre to.
W tej kwesti sie juz wypowiedzialam, poczekaj na Pieszczoszke. Coz wiecej moge zrobić?

Ostatnia edycja:
nie zauwazylo sie bo sie tam nie wchodzilo, ale z czasem jak dzieci podrosna to by sie poczytalo jak to bylo dawno dawno temu, ja czasami lubie wchodzic na stare posty jak bylam w ciazy z Xav i sobie poczytac.
kiedys bysmy napewno z sentymentem to czytaly

To i ja wypowiem sie w kwestii kasowania...jest demokracja wiec jesli wiekszosc jest za czyms to uwazam ze moderator powinien wziasc to pod uwage....jak rowniez zapytac o zdanie przy podejmowaniu powazniejszych decyzji....ide spac bo znowu jutro bede nieprzytomna.
carmella jak milo cie uslyszec:-)i zobaczy marcelka-przepiekny!!

wszystko powinno byc dyskutowane z forumowiczkami przed wykasowaniem, uwazam ze na forum kazdy powinien sie wypowiadac jak ma cos do powiedzenia i nie powinno sie go wykasowywac, wkoncu mamy wolny kraj i kazdy ma prawo pisac co chce

reklama
Do góry