reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

W sierpniu przy okolo 3-miesiecznych dzieciach dyskutowac o sankach?????? :-D:-D:-D

Witaj Carmella. Ja tez czekam na newsy od Ciebie. Synek widze podrosl i ma sie dobrze - to swietnie :-) A jak Ty sie czujesz?

Widze, ze ktos/cos wykasowalo ok. 30 moich postow. Moge sie dowiedziec, jak i dlaczego to sie stalo?

Ostatnia edycja:
reklama
Kugela z postami rzeczywiscie cos sie stalo, bo sobie zostawiam cxesto otwarte tematy na ostatnich stronach, a w nocy podczytywalam i musialam sie cofac na tym i jedzeniowym temacie.

Moj Robert bedzie mial ponad rok, gdy bedzie okazja do wyjecia sanek, ale prawdopodobnie pojedziemy do Polski, wiec snieg ujrzy po drugich urodzinach. Pewnie bedzie to dla niego frajda, ja nie tesknie ;)

W sierpniu przy okolo 3-miesiecznych dzieciach dyskutowac o sankach?????? :-D:-D:-D

Witaj Carmella. Ja tez czekam na newsy od Ciebie. Synek widze podrosl i ma sie dobrze - to swietnie :-) A jak Ty sie czujesz?

Widze, ze ktos/cos wykasowalo ok. 30 moich postow. Moge sie dowiedziec, jak i dlaczego to sie stalo?

Nie wiem co jest dziwnego w pytaniu o sanki,ale ok:) ja bede np kupowała ale czy z nich w tym roku skorzystam to nie wiem :-p

suzi - no ja po prostu latem przy niemowlaku jeszcze o sankach nie mysle :tak:

Wikasik - domyslam sie, ze to nie tylko moje posty "zniknely", dlatego tym bardziej sie dziwie, bo regulaminu nie naruszylam i nie wiem, czemu mianoby cos wykasowac tudziez czy wkradl sie jakis wirus na bb?????

Witajcie:-)
Odkad K na urlopie prawie nas nie ma w domu,ale podczytuje Was codziennie gorzej z napisaniem.Spanie w lozeczku nam nie wychodzi jak narazie,Emmcia nie moze sie przyzwyczaic,staram sie zeby w dzien lezala w nim ale jest po minucie placz,nie toleruje lozeczka i juz:-(a nie dlugo w gondoli sie nie zmiesci bo jest dluga po tatusiu.
Uciekam spac,dobrej nocki dziewczyny:-)

Z tego co wiem posty były usuwane na watku o rozszerzaniu diety...posty nie na temat. Natomiast nie sadze aby Pieszczoszka usunęła 30 postów Kugeli, zresztą jak sie tylko pojawi to ją o to zapytam/zapytamy.
Musicie tez wziąć pod uwage ze usuwane sa tematy w ktorych nie udzielamy sie od bardzo dawna,stad różnica w ilosci postow.

reklama
Do góry