reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Nie no spoko ale zawsze mi się wydawało, że forumowiczki też się wypowiadają. Ale widać nie tutaj :-D Liczę tylko na obiektywizm a nie prywatny folwark ;-)

reklama
Nie no spoko ale zawsze mi się wydawało, że forumowiczki też się wypowiadają. Ale widać nie tutaj :-D Liczę tylko na obiektywizm a nie prywatny folwark ;-)

W takim wypadku o kazdy post tez trzeba pytac? usowac czy tez nie?
Do tej pory działałysmy same i nikomu to nie przeszkadzalo tzn nie mialysmy zadnych obiekcji na ten temat...mowie oczywiscie o oficjalnych wiadomosciach bo to co jest na PW to nie moja/nasza sprawa:tak:
Oczywiscie mam nadzieje ze obiektywizm bedzie utrzymany.

reklama
Carmella :) Nie sadze, bys chciala nadrabiac tysiac stron, wiec musisz uwierzyc na slowo - wiele razy padalo pytanie, gdzie jestes i co u Marcelka.

Moj maluch pospal troche dluzej wczesnym i poznym wieczorem, a teraz w nocy nadrania jezac co 2.5 godziny. Dzis minie 11 tyg od narodzin, czyli lada dzien szykuje sie kolejny skok rozwojowy... Juz sie boje! Ale poki co ciesze sie moim kochanym stworzonkiem. Wczoraj przegladalam pierwsze zdjecia i od razu rzuca sie w oczy, jak Robus nie tylko wyrosl fizycznie, ale i wydoroslal :)

Do góry