reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Hej
Oglądamy całą trójką gimnastykę artystyczną, to najmniejsze się zbuntowało właśnie pogoda paskudna, nic się robić nie chce... nawet obiad gotowy zamówiliśmy dzisiaj, brak weny do czegokolwiek.
Krzyś polubił leżenie na podłodze, rozkładam 2 koce a na nie kołderkę - cały dzień tak siedzi, bawi się, zasypia itp. dzisiaj próbował się przekręcić z brzuszka, ale jeszcze mu nie wychodzi choć był już bardzo, bardzo blisko :-(
Flaurka - pytanie do Ciebie, nadal okręcasz Huberta pieluszką? ja mojego też zawijam, ale strasznie się buntuje o to i zasypianie trwa 2 godziny, zwykle do 23
Suzi - a mogłabyś napisać, jakie ćwiczenia wyciszające będziesz robiła z Alim? byłabym bardzo wdzięczna w poniedziałek idę do pediatry, opowiem jej o tych łapkach-machałkach, może coś doradzi jak pacyfikować
Oglądamy całą trójką gimnastykę artystyczną, to najmniejsze się zbuntowało właśnie pogoda paskudna, nic się robić nie chce... nawet obiad gotowy zamówiliśmy dzisiaj, brak weny do czegokolwiek.
Krzyś polubił leżenie na podłodze, rozkładam 2 koce a na nie kołderkę - cały dzień tak siedzi, bawi się, zasypia itp. dzisiaj próbował się przekręcić z brzuszka, ale jeszcze mu nie wychodzi choć był już bardzo, bardzo blisko :-(
Flaurka - pytanie do Ciebie, nadal okręcasz Huberta pieluszką? ja mojego też zawijam, ale strasznie się buntuje o to i zasypianie trwa 2 godziny, zwykle do 23
Suzi - a mogłabyś napisać, jakie ćwiczenia wyciszające będziesz robiła z Alim? byłabym bardzo wdzięczna w poniedziałek idę do pediatry, opowiem jej o tych łapkach-machałkach, może coś doradzi jak pacyfikować
fiore
Fanka BB :)
Jestem,melduje sie doslownie na chwile.
Powodzenia potrzebujacym &&&
Leo ok tylko je mniej porcji w dzien i budzi sie o 3:40,po 7-8h snu,je,odbija,zasypia i spi do 8-9.W dzien tez 3/4 przesypia.
Wczoraj podalam mu jako pierwsze nowe danie,lyzeczke kleiku ryzowego na 150ml mm.Dzis byly 2lyzeczki.Zeby nie robic po mojemu,zadzwonilam i zapytalam,czy od tego moge zaczac,dok.powiedziala ze tak.Od jutra dostanie na noc ;-)
Czarna spoznione zyczenia urodzinkowe dla Xav *
Uciekam *
Powodzenia potrzebujacym &&&
Leo ok tylko je mniej porcji w dzien i budzi sie o 3:40,po 7-8h snu,je,odbija,zasypia i spi do 8-9.W dzien tez 3/4 przesypia.
Wczoraj podalam mu jako pierwsze nowe danie,lyzeczke kleiku ryzowego na 150ml mm.Dzis byly 2lyzeczki.Zeby nie robic po mojemu,zadzwonilam i zapytalam,czy od tego moge zaczac,dok.powiedziala ze tak.Od jutra dostanie na noc ;-)
Czarna spoznione zyczenia urodzinkowe dla Xav *
Uciekam *
anik.
Mama Krzysia :)
Suzi dziękuję
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kurcze chłodno się już robi a garderoba dla małej uboga na jesień/zime Wiem,że moze za wcześnie na myślenie o zimie ale mam pytanie czy będziecie kupowały sanki na zime ?
suzi1
Kocham Cię synuś
Sikurcze chłodno się już robi a garderoba dla małej uboga na jesień/zime Wiem,że moze za wcześnie na myślenie o zimie ale mam pytanie czy będziecie kupowały sanki na zime ?
kilolek
podwójna listopadowa mama
u mnie sanek dostatek (3 z czego jedne podwójne) ale Zuzanna raczej jeszcze nie skorzysta, bo na sankach trzeba siedziec bardzo stabilnie. Moje dzieci cała zime na sankach jeżdżą do przedszkola itp (czyli ja zamieniam się w zwierzę pociagowe) ale niemowlęcia w tym nie widzę, bo i 1,5 roczne czasem maja problemy z utrzymaniem sie na miejscu (dziecko zjeżdża do przodu) Chyba, ze jakas katastrofa meteorologiczna nas spotka. Kilka lat temu jak drogi u ns były nieprzejezdne widziałam babkę z fotelikiem samochodowym przypiętym na sankach a zimą na allegro widziałam płozy przypinane do wózka.
Cały dzień mnie nie było i proszę jakie zmiany- nowy moderator. Mogę tylko zapytać gdzie i kiedy był konkurs/głosowanie na moderatora czy to po prostu czyjeś "widzi mi się"? I moje pytanie nie ma być przyczynkiem do kolejnej awantury tylko się zastanawiam nad demokracją
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Oczywiscie ze mozna wiedziec
Otóż razem z As stwierdzilysmy ze potrzebujemy trzecią osobe do dogladania watku, gdyz teraz mamy dodatkowe zajecia w postaci malych babelkow.
A co do Pieszczoszy bylysmy jednoglośne. Zresztą As tez sie pewnie wypowie
Otóż razem z As stwierdzilysmy ze potrzebujemy trzecią osobe do dogladania watku, gdyz teraz mamy dodatkowe zajecia w postaci malych babelkow.
A co do Pieszczoszy bylysmy jednoglośne. Zresztą As tez sie pewnie wypowie
Podziel się: