reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Hej :)

Oglądamy całą trójką gimnastykę artystyczną, to najmniejsze się zbuntowało właśnie :szok::-D pogoda paskudna, nic się robić nie chce... nawet obiad gotowy zamówiliśmy dzisiaj, brak weny do czegokolwiek.
Krzyś polubił leżenie na podłodze, rozkładam 2 koce a na nie kołderkę - cały dzień tak siedzi, bawi się, zasypia itp. :-Ddzisiaj próbował się przekręcić z brzuszka, ale jeszcze mu nie wychodzi choć był już bardzo, bardzo blisko :-(

Flaurka - pytanie do Ciebie, nadal okręcasz Huberta pieluszką? ja mojego też zawijam, ale strasznie się buntuje o to i zasypianie trwa 2 godziny, zwykle do 23 :confused2::confused2::confused2:

Suzi - a mogłabyś napisać, jakie ćwiczenia wyciszające będziesz robiła z Alim? byłabym bardzo wdzięczna :sorry::sorry: w poniedziałek idę do pediatry, opowiem jej o tych łapkach-machałkach, może coś doradzi jak pacyfikować :sorry::sorry:

Jestem,melduje sie doslownie na chwile.
Powodzenia potrzebujacym &&&
Leo ok tylko je mniej porcji w dzien i budzi sie o 3:40,po 7-8h snu,je,odbija,zasypia i spi do 8-9.W dzien tez 3/4 przesypia.
Wczoraj podalam mu jako pierwsze nowe danie,lyzeczke kleiku ryzowego na 150ml mm.Dzis byly 2lyzeczki.Zeby nie robic po mojemu,zadzwonilam i zapytalam,czy od tego moge zaczac,dok.powiedziala ze tak.Od jutra dostanie na noc ;-)
Czarna spoznione zyczenia urodzinkowe dla Xav :o*
Uciekam :o*

u mnie sanek dostatek (3 z czego jedne podwójne) ale Zuzanna raczej jeszcze nie skorzysta, bo na sankach trzeba siedziec bardzo stabilnie. Moje dzieci cała zime na sankach jeżdżą do przedszkola itp (czyli ja zamieniam się w zwierzę pociagowe) ale niemowlęcia w tym nie widzę, bo i 1,5 roczne czasem maja problemy z utrzymaniem sie na miejscu (dziecko zjeżdża do przodu) Chyba, ze jakas katastrofa meteorologiczna nas spotka. Kilka lat temu jak drogi u ns były nieprzejezdne widziałam babkę z fotelikiem samochodowym przypiętym na sankach a zimą na allegro widziałam płozy przypinane do wózka.

Cały dzień mnie nie było i proszę jakie zmiany- nowy moderator. Mogę tylko zapytać gdzie i kiedy był konkurs/głosowanie na moderatora czy to po prostu czyjeś "widzi mi się"? I moje pytanie nie ma być przyczynkiem do kolejnej awantury tylko się zastanawiam nad demokracją :)

reklama
Oczywiscie ze mozna wiedziec:)
Otóż razem z As stwierdzilysmy ze potrzebujemy trzecią osobe do dogladania watku, gdyz teraz mamy dodatkowe zajecia w postaci malych babelkow.
A co do Pieszczoszy bylysmy jednoglośne. Zresztą As tez sie pewnie wypowie :tak:

Do góry