reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Cześć ja jak zwykle na chwilę teraz przy najeździe Hunów(syn ,synowa i wnuk) mam zbyt mało czasu którego i tak miałam zbyt mało. 100_0816-1.jpg

reklama
Hej:)
Na odpowiednim watku opisalam wizyte u neurologa:tak:

A teraz UWAGA: Idą nam dwie gorne 3:szok: co wcale mnie nie cieszy! Buły takie na dziąsełkach ze szok, jeszcze chwila i przebije sie koniuszek zabka:eek: One tak jak by schodza od góry...no jak ja tego nie zauważyłam:-:)zawstydzona/y: Myslalam ze to inaczej wyglada:zawstydzona/y: no ale teraz juz wiem...

zaraz biore sie za nadrabianie wczorajszego dnia tylko malizna strasznie jest rozgadana wiec musze go zajac czym:tak: No i dopiero wstalismy wiec trzeba by sie ubarc:sorry:
Buziaki

No Pieszczoszka wlasnie mam taka nadzieje ze nie bedzie marudny i zeby on nie cierpiał:tak:
Jestem zla na siebie ze tego nie widzialam a po drugie ze tak wczesnie! przeciez jeszcze jest czas na zeby:wściekła/y::crazy:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje cycki wiszą jak kobitą z plemion afrykańskich i jeszcze mi się porobiły rozstępy w okół sutów :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Nosz kierwa :angry::crazy:

No siema :D

Jak minął poranek????
Ja znów segregowałam ciuszki małego bo cuś mi chłopisko wyrosło z paru ubranek.
Zaraz smigam na budowę okna myć i kuchnię sprzątać. Jejku już nas tam widać. Jestem ciekawa jak mały zareaguje na nowe łóżeczko i inny kolor ściany. Mam nadzieję że nie odczuje tego bardzo. Jednak już staje się bardziej kumaty niż wcześniej.

O ludzie własnie ugryzł się w palca i ryczy :no: eh... dzieci...

Buziam :***************

Normalnie się poryczałam:zawstydzona/y: moje dziecko zasnęło samo!!! bez płaczu i noszenia na rekach:eek: Poćwiczyłam z nim jakies 30/40 min:sorry: Jejku! Wiem ze pewnie nie zawsze bedzie to dzialalo, bo bedzie sie przyzwyczajał ale mam nadzieje ze jestesmy na dobrej drodze;-)

reklama
Dziewczyny czy Wasze dziaciaczki maja ciemiaczko? moj mały tak z 5 cm od czoła ma taka jakby dziure jak sie dotknie, czy to jest normalne? jak tak to kiedy to ciekawe zniknie.
lekarz sprawdzal mu glowe i mowil ze wszystko ok ze tak powinno byc i ze to stwardnieje

ps. juz doczytalam ze to powinno zniknac do 10 -18 miesiaca uff :)

Ostatnia edycja:
Do góry