reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Cześć ja jak zwykle na chwilę teraz przy najeździe Hunów(syn ,synowa i wnuk) mam zbyt mało czasu którego i tak miałam zbyt mało. 100_0816-1.jpg

reklama
Hej:)
Na odpowiednim watku opisalam wizyte u neurologa:tak:

A teraz UWAGA: Idą nam dwie gorne 3:szok: co wcale mnie nie cieszy! Buły takie na dziąsełkach ze szok, jeszcze chwila i przebije sie koniuszek zabka:eek: One tak jak by schodza od góry...no jak ja tego nie zauważyłam:-:)zawstydzona/y: Myslalam ze to inaczej wyglada:zawstydzona/y: no ale teraz juz wiem...

zaraz biore sie za nadrabianie wczorajszego dnia tylko malizna strasznie jest rozgadana wiec musze go zajac czym:tak: No i dopiero wstalismy wiec trzeba by sie ubarc:sorry:
Buziaki

No Pieszczoszka wlasnie mam taka nadzieje ze nie bedzie marudny i zeby on nie cierpiał:tak:
Jestem zla na siebie ze tego nie widzialam a po drugie ze tak wczesnie! przeciez jeszcze jest czas na zeby:wściekła/y::crazy:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje cycki wiszą jak kobitą z plemion afrykańskich i jeszcze mi się porobiły rozstępy w okół sutów :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Nosz kierwa :angry::crazy:

No siema :D

Jak minął poranek????
Ja znów segregowałam ciuszki małego bo cuś mi chłopisko wyrosło z paru ubranek.
Zaraz smigam na budowę okna myć i kuchnię sprzątać. Jejku już nas tam widać. Jestem ciekawa jak mały zareaguje na nowe łóżeczko i inny kolor ściany. Mam nadzieję że nie odczuje tego bardzo. Jednak już staje się bardziej kumaty niż wcześniej.

O ludzie własnie ugryzł się w palca i ryczy :no: eh... dzieci...

Buziam :***************

Normalnie się poryczałam:zawstydzona/y: moje dziecko zasnęło samo!!! bez płaczu i noszenia na rekach:eek: Poćwiczyłam z nim jakies 30/40 min:sorry: Jejku! Wiem ze pewnie nie zawsze bedzie to dzialalo, bo bedzie sie przyzwyczajał ale mam nadzieje ze jestesmy na dobrej drodze;-)

reklama
Dziewczyny czy Wasze dziaciaczki maja ciemiaczko? moj mały tak z 5 cm od czoła ma taka jakby dziure jak sie dotknie, czy to jest normalne? jak tak to kiedy to ciekawe zniknie.
lekarz sprawdzal mu glowe i mowil ze wszystko ok ze tak powinno byc i ze to stwardnieje

ps. juz doczytalam ze to powinno zniknac do 10 -18 miesiaca uff :)

Ostatnia edycja:
Do góry