reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
azula no no widac raczki pełne roboty super zdjecie;-)
suzi1
Kocham Cię synuś
Hej
Na odpowiednim watku opisalam wizyte u neurologa
A teraz UWAGA: Idą nam dwie gorne 3 co wcale mnie nie cieszy! Buły takie na dziąsełkach ze szok, jeszcze chwila i przebije sie koniuszek zabka One tak jak by schodza od góry...no jak ja tego nie zauważyłam:-zawstydzona/y: Myslalam ze to inaczej wyglada no ale teraz juz wiem...
zaraz biore sie za nadrabianie wczorajszego dnia tylko malizna strasznie jest rozgadana wiec musze go zajac czym No i dopiero wstalismy wiec trzeba by sie ubarc
Buziaki
Na odpowiednim watku opisalam wizyte u neurologa
A teraz UWAGA: Idą nam dwie gorne 3 co wcale mnie nie cieszy! Buły takie na dziąsełkach ze szok, jeszcze chwila i przebije sie koniuszek zabka One tak jak by schodza od góry...no jak ja tego nie zauważyłam:-zawstydzona/y: Myslalam ze to inaczej wyglada no ale teraz juz wiem...
zaraz biore sie za nadrabianie wczorajszego dnia tylko malizna strasznie jest rozgadana wiec musze go zajac czym No i dopiero wstalismy wiec trzeba by sie ubarc
Buziaki
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no suzi to sie Ali pośpieszył... oby za bardzo Ci nie marudził
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
będziesz musiała sie ratować jakimiś gryzakami i żelami
Mysiochomis
:*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje cycki wiszą jak kobitą z plemion afrykańskich i jeszcze mi się porobiły rozstępy w okół sutów
Nosz kierwa
No siema
Jak minął poranek????
Ja znów segregowałam ciuszki małego bo cuś mi chłopisko wyrosło z paru ubranek.
Zaraz smigam na budowę okna myć i kuchnię sprzątać. Jejku już nas tam widać. Jestem ciekawa jak mały zareaguje na nowe łóżeczko i inny kolor ściany. Mam nadzieję że nie odczuje tego bardzo. Jednak już staje się bardziej kumaty niż wcześniej.
O ludzie własnie ugryzł się w palca i ryczy eh... dzieci...
Buziam :***************
Nosz kierwa
No siema
Jak minął poranek????
Ja znów segregowałam ciuszki małego bo cuś mi chłopisko wyrosło z paru ubranek.
Zaraz smigam na budowę okna myć i kuchnię sprzątać. Jejku już nas tam widać. Jestem ciekawa jak mały zareaguje na nowe łóżeczko i inny kolor ściany. Mam nadzieję że nie odczuje tego bardzo. Jednak już staje się bardziej kumaty niż wcześniej.
O ludzie własnie ugryzł się w palca i ryczy eh... dzieci...
Buziam :***************
suzi1
Kocham Cię synuś
Normalnie się poryczałam moje dziecko zasnęło samo!!! bez płaczu i noszenia na rekach Poćwiczyłam z nim jakies 30/40 min Jejku! Wiem ze pewnie nie zawsze bedzie to dzialalo, bo bedzie sie przyzwyczajał ale mam nadzieje ze jestesmy na dobrej drodze;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mysio moje cyce sa tez takie:-(
suzi zazdroszcze:-)
suzi zazdroszcze:-)
reklama
czarnula83
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wasze dziaciaczki maja ciemiaczko? moj mały tak z 5 cm od czoła ma taka jakby dziure jak sie dotknie, czy to jest normalne? jak tak to kiedy to ciekawe zniknie.
lekarz sprawdzal mu glowe i mowil ze wszystko ok ze tak powinno byc i ze to stwardnieje
ps. juz doczytalam ze to powinno zniknac do 10 -18 miesiaca uff
lekarz sprawdzal mu glowe i mowil ze wszystko ok ze tak powinno byc i ze to stwardnieje
ps. juz doczytalam ze to powinno zniknac do 10 -18 miesiaca uff
Ostatnia edycja:
Podziel się: