suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana my juz od prawie miesiaca wciągamy 150 tzn od momentu kiedy Ali skonczył 3 miesiace,czyli tak jak piszesz w 4 mc;-) A od 5go wskoczymy na 180 + rozszerzanie dietkiHej,
mój na brzuszku nie lubi, wkurza się, pokrzykuje, a jak go odwrócę, to potrafi się rozryczeć :-( więc leżymy na brzuszku po góra 5 minut, bo więcej się nie da - nie chcę go męczyć. A chciałabym bardzo, żeby polubił leżenie na brzuszku :-( do tej pory udało mu się odwrócić z brzuszka na plecki tylko 2 razy...
Teraz zasnął razem z tatusiem po pół godzinie ryku - chyba brzuszek go bolał, bo przeszło po suszarce i espumisanie.
Suzi - a ile ml mleka dajesz? Bo ja 120 ml póki co, więcej jest wskazane dopiero w 4 miesiącu (150 ml)
Katasza - wczoraj i dzisiaj nie budziłam, później ciut skróciłam odstępy, tak że jadł co 2,5 - 3 godzinki. Nie chcę mu za późno wieczorem dawać butli, bo chciałabym, aby zasypiał przed 22.
Pieszczoszka - cieszę się, że z oczkami Laury wszystko ok.
Mysio - a jak ta brodawka wygląda?
Co do brzuszka to Ali tez za długo nie lubi na nim leżeć bynajmniej nie lubi na swoim brzuszku leżeć za długo, bo u mamusi czy tatusia to mógłby godzinami
Aaaa i niech te zasr....skoki juz sie skonczą!! Ali był tak marudny ze szok! ale za to zasnąl przy butli i nie było płaczu przy zasypianiu
Ostatnia edycja: