reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mojej Lauruni w końcu udaje sie wypijać 120ml na raz( no czasem z mała przerwą)
Dzis spała uwaga!!!! 7 godzin :) obudziła sie zjadła i spała jeszcze 2 godziny !!;)
1 raz tak spała :) fajnie jak by juz tak zostało;)

herbatki tez duzo pije w dzień no i czasem rozcieńczone soczki dla dzieci od 4 mies.
Wczoraj dostała 1 raz jabłuszko(3lyzeczki) średnio jej podchodzi .. jakos woli marchewke puki co.

reklama
Witajcie.
Katasza mamy tak samo ,okna na jedna strone,w domu gorac straszna spac nie moglam na szczescie mala spala ladnie az do 6.Drugi dzien dokarmiam mm po 60ml,cycki puste sie zrobily,je z dwoch i sie nie najada;/unas za troszke rusza juz ubranka w rozmiarze 68.Nic mi sie nie chce przez ten upal,lubie jak jest b.cieplo ale to co jest teraz to przesada.No nic biore sie za sprzatanie,popoludniu na spacerek sie wybierzemy moze lody.

Pieszczoszka - to super oby tak dalej Laurunia spala:-)

Milego dnia.

witam:-) U mnie noc kiepska mały juz o 2 się obudził i tak już zaczął stękać z tym kupalem( kiedy to przejdzie:-()ale wzięłam go na mój brzuch i tak pospał jeszcze trochę... myślę mu dać smektę bo ma ciagle wodniste kupy i ostatnio więcej się przy tym pręży. Ja do picia mu nic nie podaje tylko cyca tak co 2 godz . A jakie herbatki wy podajecie dziewczyny??

Pieszczoszka twoja Laura starsza widzę a mój 2 miesiące dopiero skończył parę dni temu to podajesz zwykły koperek taki z apteki czy wodę koperkową gripewater czy jakoś tak ??

reklama
Do góry