reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Suzi, a czy Ty wiesz Kochanie ze koniec 10 tygodnia ciąży to czas kiedy zarodek staje się Płodem:) a ryzyko jego uszkodzenia znacznie spada?:):):):)

reklama
Suzi, a czy Ty wiesz Kochanie ze koniec 10 tygodnia ciąży to czas kiedy zarodek staje się Płodem:) a ryzyko jego uszkodzenia znacznie spada?:):):):)
NO jest to troszke pocieszające, ale chyba uspokoję się jak zobacze zdrowego dzidzolka na usg;-) Wiesz jak to jest:)
ja jej nie jem w sesie tubkami...tylko jej smak mi pomaga.chyba sie przerzuce na gumy jak tak straszycie.
No własnie mialam Ci to zaproponować:)

kilolek no pewnie:tak::tak:
as będzie dobrze trzymam kciuki:tak:
zobaczycie niedługo będziemy ściskać nasze babolki;-)
ale mnie dziś dosłownie łeb na.....la:baffled: sorki ale nie mam na to słow i co jakieś 3 godz robię się głodna i jak tylko zjem, za chwilę okropnie mi niedobrze buuuu

karis, bol głowy w ciazy jest uciazliwy ale to dobry znak:) na bol glowy mozesz jesc banany, poniewaz zawieraja jakis skladnik ktory dziala przeciwbolowo a nie jest szkodliwy:) Ja się ratuje bananami:)
as, trzymam kciuki ze wszystkich sil, jestem pewna ze wieczorem przekazesz nam dobre wiesci, czekam:):):)
suse, gumy są ok:)
suzi, wiem, wiem, mam to samo, ale jestem pewna że Twój Płodzik miewa się świetnie i tylko czeka na maj, aby przytulić się do Mamuni:)

reklama
Witam
Jestem pow wizycie lekarskiej, ale mam mieszane wyniki.
Zrobił mi usg , bez wydruku, powiedział tylko ,że 9 tc i,że serce bije.
Gdy pokazałam swoje uczulenie, stwierdził,że samo zniknie, (dermatolog przepisał mi maść).
Gdy poinformowałam,że miałam problem z hiper prolaktyną - stwierdził,że każdy ma,nie zobaczył podstawowych badań ( tsh itp.) Zalecił badania ogólne i wizytę u endokrynologa. by stwierdził co z moją tarczycą.
Czuję pewien niedosyt. Na wtorek zapisałam się do endykrynologa - ginekologa- dla spokojności.

Czytałam opinie że lekarz jest konkretny, jak jest wszystko ok nie rozwodzi się za mocno.Wsześniej miałam problemy z tarczycą (1 z lek stwierdził nieujawnioną niedoczynność tarczycy, inny nie, hormony w normie tylko guzy na szyi) no i hiperprolaktyna, na którą dostałam Dostinex- po zajściu w ciąże kazano mi go odstawić

Niby dobrze. ale spokoju wewnętrznego brak. Sama nie wiem ,czy jestem przewrażliwiona, może

Do góry