pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no o tym układzie pokarmowym właśnie słyszałam,że nie jest przygotowany do tego... ja bym osobiście nie ryzykowała ... z reszta pisze nawet na słoiczkach od 4 miesiąca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patina kiedyś dzieci 3 tygodniowe dostawały już jabłuszko ,a 4 tygodniowoe marchewkę .Witam !
Dzis po tygodniu wrocil moj aniolek ( czyli upaly jednak zrobily z niej nie śpiacego diabełka :-))
Teraz spi od 14 z przerwa na mleko o 17 ...ale też doszlam do pewnych faktow , mleko bebiko jej spakowało , poNANIE miała problem z kupka teraz jest ok ,wycofałam jej herbatke koperkowa , pije teraz tylko wode i jest super po herbatce chyba się prezyła...
No wiec co do wprowadzania nowosci też sie przeraziłam troche , no ale każdy robi jak uważa dla mnie to za wczas szczególnie , szczegolnie jak sie karmi piersia to przeciez to najlepsze to po co dawac cos innego ??? przyjdzie czas na inne smaki , przeciez takie małe dziecko na tym nie ucierpi...niewiem moze zle mysle i gadam ale jestem przewrazliwiona jak slysze moja tesciowa moje dzieci jak mialy 6 tygodni to jadly rosolek