reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Tak na pocieszenie:
Dziewczyny, kilka dni przed porodem bobas powinien się trochę uspokoić i przestać ruszać, więc może już blisko. Ja oboje dzieci rodziłam prawie dokładnie w terminie - jeden miał oznaki niedonoszenia, drugi przenoszenia i wydaje mi się, że chyba to drugie lepsze, za wsze to 3 tygodnie do przodu. Więc trzymajcie się w dwupakach jak najdłużej - dzieciom to na pewno służy.

reklama
Acha, ja tez jestem przeciwna usuwaniu "starych" watkow. To jednak jakas czesc historii :tak: Przeciez te nieuzywane tematy i tak pojda automatycznie na koniec, wiec nie beda sie mieszac z najaktualniejszymi :-)

Witam na szybko z domku:tak:Pranie czeka do powieszenia a ja was poczytuje;-)Maly kima w lezaczku. Nie moge sie do konca ogarnac,ukladam rzeczy malego,bo sporo mialam za wielkich:-D Pozniej opisze moj porod,ciesze sie ze jestem juz "po",na sama mysl mnie skreca:baffled:
Milego dnia zycze,a tym co czekaj cierpliwosci,sama przez to przechodzilam:tak:

Korzystanie z neta,przez urzadzenie bezprzewodowe jakos nie za bardzo wychodzi.Szwagierka nam zostawila,zebysmy mieli kontakt,to korzystam ile moge.
U nas nadal trzesie.Siedzialam na dworzu z dala od drzewa,domow etc...ale zaczelo padac,to wrocilismy do domu.U nas zagrozenia docelowego nie ma,ale ja sie boje.Bo tylko wrocilismy znowu zatrzeslo i to sporo,az mi wozek przesunelo.
Ok,a teraz co u nas.Leo zaczal miec kolki i pewnie ma uczulenie na mleko.Dostalismy lek na kolki,ale mm mam na razie uzywac normalne(zglupialam),bo moze to tylko przejsciowe.Tak nam powiedziala zastepca naszej pediatry.
Poza tym w sumie ok.
Powodzenia dla nierozpakowanych,trzymajcie sie cieplo! I dla reszty majoweczek tez duzo cierpliwosci i powodzenia!

czesc dziewczyny! moj maluszek po wczorajszym lobuzowaniu dzisiaj jest aniolek. duzo spi a ja w tym czasie ogarniam domek bo wczoraj nic nie zrobilam. weszlam tylko na chwile zobaczyc co Was :)
tez jestem za nieusuwaniem starych watkow
nierozpakowane, rozpakowywac sie bo zaraz czerwiec sie zaczyna ;)
milego popoludnia! postaram sie wejsc na dluzej pozniej. maly spi ale pewnie zaraz bedzie pobudka

My walczymy z kolką, Maciuś przysypia na moment i za chwilę budzi się z płaczem:-(
No i właśnie się obudził, więc zmykam..

Witajcie,

u nas dzień zszedł na marudzeniu. Krzyś w ciągu dnia je mniej, więc częściej się budzi - mam mniej czasu dla siebie. Ale to nic, nie narzekam. Wczorajszy wieczór super, po kąpieli pięknie zasnął, budził się w nocy co 3 godziny (o północy, o 3 potem nad ranem o 6 i o 9...). Mam nadzieję, że mój organizm przyzwyczai się do niedosypiania ;)

Witam ja po ciężkim dniu ale było warto:tak::-D.Oczywiście ciężki ale nie przez Amelkę..Anik wszystko się unormuje:tak:

WITAM SIE I JA RÓWNIEZ NIEWYSPANA
mała dzis w dzien spala moze ze 3 godz a tak placz niewiem co jej było teraz wykompana najedzona spi chociaz cos tam marudzi pod nosem dobra mykam sie kąpac i spac bo padam na twarz mam nadzieje ze da sie wyspac spryciula

reklama
Do góry