reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

kilolek super że tak szybko poszło gratulacje:tak:
pieszczoszka no to ładnie się wkurzyłaś
ja jtro mam wizytę w birth centre więc skromnie proszę o trzymanie kciuków najlepiej jakbym nie dotrwała w dwupaku do tej wizyty:tak::tak::tak:
życzę spokojnej nocy i grzecznie śpiących maluszków
kto został jeszcze 2w1 meldować się!!!czy tylko ja???:szok:

reklama
Karis jeszcze ja się ostałam, tyle że ja mam do terminu jeszcze 5 dni. Od paru dni zaczęły się ze mną dziwne rzeczy dziać, już miałam nadzieje że to już a tu spokój. Dzisiaj znowu to samo ból w pachwinach, biodrach i jak na okres. Poza tym bardzo bolesne kłucie w szyjce. Brzuch mi twardnieje czop odchodzi, albo już odszedł. Tyle że młoda się rozpycha jak jakiś diabeł,a podobno ruchy dziecka są słabsze przed porodem. Zaczynam się powoli bać że się nie połapę jak będę rodzić.

Ja tez jeszcze czekam!! Tez mam takie kłucie :/ tez skurcze ale nic sie nie rozkreca:/ a ja juz 6 dni po terminie!! Kurde a na forum same dzieciowe tematy juz :)) malo kto zostal 2 w 1 :(

kilolek ty małpo moja kochana ogromnie gratuluje ja juz tu powoli w panike wpadałam :-D teraz tylko koniecznie pochwal się swoją małą królewną ;-)Widzę że te nasze Zuzie to takie okruszki :-)

Witam się i ja nadal 2 w 1 i uciekam do szpitala:no::no::no: Wrócę już z dzieciem i to jedyna pociecha. Oznak porodowych brak:no:. Proszę o kciuki i ja również za wszystkie potrzebujące trzymam mocne&&&&&&&&& zwłaszcza za te 2 w 1 żeby szybko poszło.
Do usłyszenia jak wrócę i mam nadzieje że to będzie szybko. Miłego dnia i weekendu:-)

Ja tez w dwupaku... Dzis rano mialam ktg i usg, wszystko ok, wod plodowych duzo. Zapomnialam zapytac, ile to na litry, bo na centymetry 19-20. Jutro rano ma sie stawic w szpitalu, jesli szyjka sama sie zacznie sie zmiekszac, to jutro zel i juz zostane na oddziale. Dzien i noc z zelem i jesli nic, to w niedziele rano kroplowka.

U nas dzis caly dzien potwornie leje i zimno, wiec ze spaceru nici. Na luncz zjadlam dosc ostre tajskie curry, rano akcja z mezem. Na sprzatanie nie mam prawde mowiac wcale ochoty... Gbyby maly jutro wyszedl mialabym super prezent na polski dzien matki (tu obchodzimy go w druga niedziele maja).

kilolek ty małpo moja kochana ogromnie gratuluje ja juz tu powoli w panike wpadałam :-D teraz tylko koniecznie pochwal się swoją małą królewną ;-)Widzę że te nasze Zuzie to takie okruszki :-)
hahaha czesc szpiegu ;-) nie ma co paniczyc - telefon sobie w niedziele zalałam i utknełam w spzitalu bez kontktu ze światem :dry: a specjalnie przed porodem wymienilam na taki z netem i gg. Złośliwość.

azula,elvie zawsze możecie wypić karmi :-p:-)

kilolciu zazdroszczę szybkiego porodu:tak:;-)

karis &&&&&&&

wikasik &&&& oby szybko poszło.

A ja dziś musze iśc na miasto kupic prezent na dzień matki .Kupie mamie fajne buty na które od dawna się łasiła a jakoś nie kupila ich jeszcze bo ciagle jakies inne wydatki wpadały po drodze...

Chciałam się pochwalić,że wczoraj Laurusia 3 razy obdarzyła mnie uśmiechem skierowanym do mnie !!!! coś cudownego !!!!!!!:-D

witam wszystkich!
my nadal 2w1 ..bez żadnych zmian i na nic się nie zapowiada,więc jeanta nie jesteś sama::tak: Mam skromną nadzieję,iż na dzień mamy zrobi mi dzieciątko niespodziankę,ale to jest małe prawdopodobieństwo...Trzymam ogromne kciuki za nierozpakowane mamy szczególnie,bo przykro nam tutaj tak nielicznym:-(&&&&

reklama
Najgorzej ze w anglii wywoluja dopiero po 12 dniach od daty porodu! Czyli w najgorszym przypadku jeszcze 6 dni :/ mam juz dosc!!!! Dzis przychodzi polozna zrobic masaz szyjki i mysli ze cos tym zdziala!! Ciekawe :/

Do góry