reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

yolanta ja mam antybiotyk ale doustny w tabletkach, tribiotic moim zdaniem się nie nadaje bo wątpię żeby można było to tam smarować :no:octaniseptem też sobie psikam co jakiś czas. Im szybciej do lekarza tym lepiej, tak jak napisała fiore to jest stan zapalny możesz też mieć temperaturę, ja akurat nie miałam i nie mam. Pewnie też będziesz musiala wstrzykiwać tam wodę utlenioną jak ja... wiem że z tym wietrzeniem to ciężko bo mam tak samo jak Ty że akurat fałdka tą rane zakrywa:crazy: położna mi mówiła że tak do tygodnia może się to goić, dużo zależy od tego żeby często to płukać.

reklama
Jak mnie dziś wszystko wkurwia !!!! (bo inaczej nie powiem)

Dziś miałam termin szczepienia na godz 15:00.
Poszłam więc do apteki po zamówioną i zapłaconą wcześniej szczepionke !
Proszę o nią a tam co mi babka mówi: Że ją ***** sprzedała przez pomyłke !!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nadałam tej starej ..... od najgorszych i powiedziałam żeby oddala recepte i kase.
Zamówiłam szczepionke już w innej aptece i termin szczepienia musieli mi nowy ustalić:wściekła/y::no::angry:

musiałam sie wyżalić bo az mnie nosi !!!!!!

ps. a tu jeszcze wchodze na forum i zaśmiecone nowym nie potrzebnym tematem o jakimś pieprzonym głosowaniu i jeszcze musiała se babka napisać na każdym temacie :wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry::angry::angry:

Hej dziewczyny ja tylko chciałam dac znac że u nas wszystko ok, oliver w końcu urodził sie przez cc 18.05 z waga 3850 obydwoje czujemy sie super i właśnie siedzimy pod parasolami, pogoda piękna a ją pije zimno piwko :-)) buziaki dla wszystkich :***

Pieszczoszka spadaj z takimi propozycjami tylko smaka narobiłaś ,a mi nie wolno:-:)eek:.Amelka to prawdziwy ssak i pięknie cyca doi i nie koniecznie browar w tym cycu musi być:tak::-D

Ja nie znosze piwa,ani mocnych %,zreszta malo % pije-i u nas w domu to tylko jakies wytrawne wino jak sa goscie na obiedzie czy kolacji,baaaardzo rzadko.Juz tak mamy.
Azula piekna masz coreczke!!!
Ja niedawno dostalam wiadomosc,ktorej sie obawialam od jakiegos czasu,a teraz siedze i sie zastanawiam.To prawda,ze zycie nas doswiadcza,ale czy to jest mozliwe zeby wszystko sie dzialo w tym samy czasie?Bo jak tak,to znaczy ze ja albo jestem tak niewrazliwa na wiekszosc rzeczy,ze je olewam,albo wyszlam z siebie :-):confused2::confused2::confused2::-)
Zycze Wam dobrej nocy.Dobrej nocy i spokojnej.Spokojnej i spiacej.Spiacej i wypoczywajacej.A dla nierozwiazanych,rozwiazania szybkiego,bezbolesnego i radosnego...
:*

ja juz swojego malucha uspilam, i teraz czas na odpoczynek

od wczoraj mnie boli brzuch od pepka w dol, chyba macica mi sie zmniejsza czy cos hehe tez tak mialyscie dziewczyny po porodzie naturalnym? do tego mam tez bole tylka jakby mi ktos wsadzal kij tam, masakra jakas, nie pamietam czy tak w pierwszej ciazy mialam, mam nadzieje ze niebawem poznikaja te bole

czarnula, ja tak mialam - dwa dni mnie bolao tak przez pol godziny ze sie ruszyc nie moglam. takie skurcze macicy, mialam wrazenie ze to wiekszy bol byl niz przed porodem. a zaczelo bolec jak maly ssal piers. ale to tak tylko 2 razy bylo i juz jest ok. to normalne
moj maly tez juz spi wiec i ja sie klade.
oby ta noc byla lepsza od poprzedniej, tzn bardziej przespana
spijcie dobrze majoweczki!!! do jutra :*

pieszczoszka - współczuję akcji ze szczepionką, a za tą ochotę na piwko to Cię uduszę:-p ja najbardziej lubię hefeweizen, ale jeszcze długo nie wypiję, bo zamierzam karmić młodego do 9-12 miesiąca (wyjdzie w praniu ile będzie chciał cycać).

Do mnie mama przyjechała, zajęła się Lenką (Lena oczywiście na widok babci oszalała i popisy robiła straszne), więc ja Maćka w wózek i z M. na spacer poszliśmy. Po spacerku kąpiel i młody lula, a młodą się babcia zajmuje w drugiej części mieszkania, ale cisza wskazuje na to, że chyba już śpią. Mnie pochłonęło prasowanie, w tle "Szkło kontaktowe" leci, które lubię bardzo:-)

reklama
Do góry