reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka bardzo Ci współczuję i za uważam podobnie jak dziewczyny, że może warto zmienić szpital. Czasem to wiele zmienia. Ten monitor to też świetny pomysł. W przypadku bezdechu należy dmuchnąć w twarz dziecku wydychanym powietrzem, pamiętaj o tym.
Fiore, trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko się szybciutko ułoży...nie ciekawie to wyszło wszystko

Za potrzebujące kciuki

reklama
Jestem na sek.Z Leo lepiej-za duzo zjadl i tyle,jutro idziemy do kontroli u pediatry.Z V tak jak bylo,tez jutro bedzie ponowna wizyta i jak temperatura nie spadnie to dostanie antybiotyk.S ma zwolnienie do poniedzialku i ma do zrobienia pelno badan,u nas sie placi za wszystkie badania,wiec bedzie nie ciekawie:baffled:Ale najwazniejsze jest zdrowie,a reszta to dodatek,wiec z dodatkow mozna zrezgnowac,ze zdrowia juz nie.
Ja padam na twarz,wiec jako ze skonczylam teraz karmic Leo,klade sie i mam nadzieje,ze dziecie obudzi mi sie dopiero poznym-wczesnym rankiem.
Dobrej i owocnej nocy :*

Dziewczyny buziaki :********************** dla maluszków

Padam na ryło... wykończą mnie te temperatury...
Jutro mam nadzieje że będzie chłodniej bo muszę jechać do miasta zarejestrować małego... a później jeszcze zrobić zakupy dla małego i do domu.
Jutro muszę kupić smoka i parasolkę... Gabryś ma taką potrzebę ssania że zasysa swojego palca tak że aż się siny robi... Więc jednak muszę szybciej podawać oszukiwacza niż chciałam pierwotnie.
Okrutnie ciągną mnie szwy i do tego dostałam jakiś skurczy odbytu które okrutnie bolą, bardziej niż skurcze porodowe :O

Idę się myć póki mały śpi i kładę się spać...

BUZIAKI DLA WAS :*********************

Kontrola Amelki wyszła bardzo dobrze przez3 dni przybrała tyle co w 6 kupki wzorcowe pobrali jeszcze krew i w pon jedziemy odebrać wyniki.Moje złe jutro do lekarza.ide spać .Całuski wszystkim i && potrzebującym

Ja się melduje z rana nadal 2 w 1 :wściekła/y: Normalnie to nasze dziecię uparte, że hej, nic na nią nie działa:-) Jeśli do jutra się nic nie rozkręci to do szpitala i czekamy:wściekła/y:Aż mi się normalnie płakać chce:-(
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki.
Karis, Aksmobulka, Wikasik, Jeanta i inne nierozpakowane &&&&&&& żebyśmy już nie musiały czekać.
Miłego dnia postaram się wpaść jeszcze wieczorem ale jakby mi się nie udało to trzymajcie kciuki i postaram się odezwać do którejś z Was :-)

Witajcie!
Jestem i ja.Juz po porannym sprzataniu,prasowaniu i sniadowaniu.Dzis sobie pospalam,bo Leo pieknie w nocy spal,a jak sie obudzil to wstal do niego S na chwile,ale tylko "sprawdzajaco".V trzymalam ze mna w lozku,bo miala straszny kaszel,wiec przez sen ja masowalam i opukiwalam.Za godzine do pediatry,zobaczymy co bedzie dalej.
Za nierozpakowane mocne i serdecznie trzymanie &&&
Rozpakowanym milego dnia.
A na zamknietym wspanialy prezent ktorym zaczal nas obdarzac Leo - codzienne podnoszenie glowki,na dlugi dlugi czas.Pewnie dla Was to normalne,ale dla mnie to najwspanialszy prezent i cud :tak:
Pieszczoszka a dla Laury &&&

witam i ja moja coreczka za to kochana i daje mamie pospac naraze je o 22 i potem spi do 5 , wypije i jeszcze spi do teraz :-) ale dzis mnie troche piersi bola bo z tej jednej pila wieczorem wiec przygotowana czeka az sie dama obudzi...

wiadomo co z dorka??? no chyba nie bo by byly wiadomosci na szpitalnym

kladziecie moje maluszki na brzuchu- chodzi o wiekowe mojej Poli , bo ,żestarsze mieseczne to wiem ...

reklama
Witam się i ja. Noc minęła bardzo spokojnie bo z jedną pobudką. Druga była dopiero o 6 więc się nie liczy ;-) Mała bardzo ładnie śpi- tak 3-4 godzinki ciągiem więc rodzice mogą się wyspać. W nocy miała leciutki katarek ale już jest po wszystkim. Dzisiaj dzień zapowiada się sympatycznie bo właściwie przez cały czas W. będzie z nami. Jutro prawdopodobnie odwiedzi nas położna a potem czekamy na wizytę pediatry. No i w poniedziałek muszę z rana do laboratorium lecieć sprawdzić jak tam moja morfologia. Mam wrażenie, że się poprawia bo nawet kolorki mi na twarzy wróciły :-)

Miłego dnia majóweczki. Za nierozpakowane trzymam kciuki. Dla rozpakowanych i ich maluchów buziaki na dobry początek dnia. A tym z problemami dużo zdrówka i siły życzę.

Do góry