u mnie tez główka podczas badania "latała" a to oznacza ze jeszcze nie wstawiła sie w kanał rodny i do porodu jeszcze troche czasu jest. Moze sie wstawic prxzy samym porodzie a jezeli nie to czasami moze byc cc tak mi tłumaczyła moja gin
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
balotowala tzn ze nie jest jeszcze wstawiona w kanal rodny i przy dotknieciu unosi sie w gore. Jest to mozlwe przy rozwarciu i brau czopa. W poprzednich ciazach tez milam takie bdanie ale to juz bylo jak do porodu przyjezdzalm
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Mój czop od razu z wodami wyleciał
U mnie ani czopa nie widać, ani skurczy, przynajmniej jeszcze jakby niewiadomo ile do porodu było
Dziś całkiem fajny dzień był, popołudniu pojechaliśmy do domku letniskowego teściów, posiedzieliśmy trochę i nasz Mateusz zdecydował, że zostaje do jutra u dziadków Potem grill u moich, także całkiem miło. Właśnie stwierdziłam, że mogłoby się coś zacząć dziać w kierunku porodu, bo mały opiekę ma, wraca jutro wieczorem także miałby fajną niespodziankę jakby Ola była na świecie No pomarzyć można...
Dobrej nocy
Dido, Klaudia prześliczna
Dziś całkiem fajny dzień był, popołudniu pojechaliśmy do domku letniskowego teściów, posiedzieliśmy trochę i nasz Mateusz zdecydował, że zostaje do jutra u dziadków Potem grill u moich, także całkiem miło. Właśnie stwierdziłam, że mogłoby się coś zacząć dziać w kierunku porodu, bo mały opiekę ma, wraca jutro wieczorem także miałby fajną niespodziankę jakby Ola była na świecie No pomarzyć można...
Dobrej nocy
Dido, Klaudia prześliczna
anik.
Mama Krzysia :)
My już w domeczku, pogoda była fajna - nie za gorąco, tak w sam raz. Trochę się dotleniłam
Niestety, jutro muszę rano mojego Maćka wysłać do laboratorium z moczem - moim zdaniem ma za ciemny kolor i generalnie czuję lekki dyskomfort przy sikaniu obawiam się, że może to być początek jakiejś infekcji, a ponieważ najpewniej w środę pójdę na porodówkę nie chciałabym, żeby mój Krzyś złapał w czasie porodu jakieś paskudztwo
Niestety, jutro muszę rano mojego Maćka wysłać do laboratorium z moczem - moim zdaniem ma za ciemny kolor i generalnie czuję lekki dyskomfort przy sikaniu obawiam się, że może to być początek jakiejś infekcji, a ponieważ najpewniej w środę pójdę na porodówkę nie chciałabym, żeby mój Krzyś złapał w czasie porodu jakieś paskudztwo
reklama
fiore
Fanka BB :)
Witajcie!
Jestem k.o.Dopiero udalo mi sie wejsc na net,ale...po przeczytaniu wiadomosci,oczy mi sie zamykaja.Skorzystam z momentu,bo Leo dopiero co skonczyl jesc,V sie poklada,a S dzis w pracy na noc,wiec czeka mnie noc dosc czuwajaca.
Powodzenia i jeszcze raz gratulacje dla Nowych MAmusiek ;-)
Jestem k.o.Dopiero udalo mi sie wejsc na net,ale...po przeczytaniu wiadomosci,oczy mi sie zamykaja.Skorzystam z momentu,bo Leo dopiero co skonczyl jesc,V sie poklada,a S dzis w pracy na noc,wiec czeka mnie noc dosc czuwajaca.
Powodzenia i jeszcze raz gratulacje dla Nowych MAmusiek ;-)
Podziel się: