reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Katasza - to zalezy czy burza idzie do Was od nas (czyli z zachodu) czy ze wschodu - moze Wschod ma cos lepszego do zaoferowania bo nasza burza rozladowala powietrze na noc (dobrze sie spalo) a w dzien znow zar :baffled:

Wy tak sobie swietujecie dzis wszystkie a moj maz w pracy i ja sie nudze sama w domu z psem :confused2:

reklama
witam Was!!
Umnie pogoda idealna:) nie ma upałów i nie ma burzy:):rolleyes2:póki co żadnych skurczów..żadnych boleści nic a nic:no: ...coś czuje że ostatnia urodze....:crazy:3mam kciuki za wszystkie majóweczki i ściskam;-)

Już się znośniej zrobiło. Jest 25 stopni, lekki wiaterek i jakoś tak łatwiej oddychać. Burzy na razie nie słychać ale kto wie jak się sytuacja rozwinie.
Aksmobulka- do do rodzenia ostatnią to u ciebie jeszcze dużo czasu zostało patrząc na suwaczek. A z drugiej strony są tu dziewczyny które też jeszcze dużo czasu miały i się nie zanosiło a teraz nie zaglądają na forum zajęte swoimi maluszkami. Więc głowa do góry bo dzidzia i tak urodzi się jak będzie gotowa :)

no nic tylko się dziś upić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak leje oczywiście mlekiem:-D:-D:laugh2:
coś malutki mi się źle ułożył i nie mogę siedzieć i chodzić ale muszę bo dzieciaki jeszcze do wieczora trochę pociągną:-( wiecie co mam powoli dość tego stanu za córką zdążyć nie mogę posprzątać tak jakbym chciała nie daję rady do tego chętnie bym sobie pobiegała łeee niech już będzie ten 16 i tęsknie za swoimi ukochanymi jeanskami nawet sobie dziś wyciągnęłam z szafy żeby oko nacieszyć:-p
ale póki co idę doładować akumulatorek czymś słodkim:tak:

Dido super, że już w domku jesteście. Teraz odpoczywajcie a jak podładujesz akumulatorki i ogarniesz zastaną rzeczywiśtość to czekamy na relacje :)

reklama
Do góry