reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam
Trxymam &&& za wszystkie majówki z objawami większymi lub mniejszymi , każdy doszukuję się juz czegoś u siebie a to pewnie przez pieszczoszke i jej poród z nienacka ,ale jak bedzie sie cos miąło dziać to sie zacznie i na nic nasza panika :-)rozkręci sie pojedziemy i już ....

i tak jak AS pisała nie chodzi tylko o płucka , mogą byc inne powikłania ,każde dziecko inne...
więć cieszmy się kazdym kolejnym dniem, choć ciagle sie cos dzieje wiadomo przygotowujemy sie do porodu , skurczyki, zmeczenie , ociezałość...tak to juz jest ....

mamy dwoch wcześniaczków więc wiecej nie bedzie i urodzimy w terminie :-):-):-):-)

reklama
Hej,

W końcu się obudziłam, ale nie wstałam jeszcze :p muszę wpierw wymyślić w co się ubrać i co zjeść na sniadanie żeby przebiegów pustych nie robić :p:p
Całą noc miałam skurcz i teraz na siku znowu wstałam ze spinką. po oddychaniu troche przeszło ale boję się ruszyć bo się napnie na nowo.
Dziś w planach pojechanie do pracy i pobawienie się mikroskopem,
Później jadę na ten plac budowy co się zowie moim domem... Kontrola musi być :p

&&&&&&&& za Was wszystkie :****
Miłego dzionka i pozdrówka :***

Dzien dobry:tak:Ale naskrobalyscie od 22:-p
Carmella i jak?Mam nadzieje ze to falszywy alarm i jeszcze troche Pam posiedzi w brzuszku:tak:
Stokrotka sliczne zdjecia:tak:Ja na sesje ide w czwartek:tak:
As super ze u Was lepiej i ze sie udzielasz:tak:
Nadal trzymam kciuki za nasze wczesniaki i ich mamy:tak:
Pieszczoszka super ze moglas miec mala przy sobie:tak:
fiore fajnie ze mleko sie pojawilo, da ono sile Leo i bedzie dobrze:tak:
Trzymam tez kciuki za wszystkie potrzebujace:tak:
Noc dla mnie jest masakra:-(Caly czas bola boki,przy przekrecaniu sie boli brzuch:-(
Nic juz nie marudze i zycze milej niedzieli:tak:

Witam,
ja znów nie mogłam zasnąć i udało mi się dopiero ok.4:00:baffled: Zastanawiam się, czy to nie przez ziółka, bo ostatnie dwa dni przed północą je piłam i pojawił się problem ze snem.

Jak tam Laura i Leo?

Carmella - rodzisz, że Cię nie ma?? Myślimy o Tobie i &&& trzymamy!

she - ten masaż to już po 36 tygodniu nam położna zalecała, a w necie to nawet piszą że od połowy ciąży można.

kilolek - ja bym z tymi stanikami do karmienia nie szalała, przy Lenie miałam jeden i korzystałam tylko w szpitalu, a później w zwykłych na fiszbinach chodziłam i teraz tez tak zamierzam:tak:

annte - objawy wieczorne mamy identyczne. Z ciekawości przejrzałam moje wpisy na 2tyg.przed urodzeniem Lenki i też miałam wieczorne skurcze, które rano ustawały. No i urodziłam w 40,2tc. Liczę na to, że teraz szybciej pójdzie;-)

Katasza - oby remont się szybko skończył, bo one mają to do siebie, że planujesz tydzień a wychodzi dwa. Cierpliwości do Rodziców;-)

martaik- wieszanie firan i mycie okien grozi odklejeniem się łożyska!! Za szmatowanie podłóg i chodzenie po schodach się lepiej weź;-)

Pogoda się u nas zepsuła, szaro, buro, pada, czyli wg zabobonów porodów dużo będzie:-D
Mój M. się zaraz na trening wybiera a do mnie ciocia z babcią wpadają, więc muszę się szybko ogarnąć.
Miłej niedzieli i do później!

elvie co do stanikow do karmienia ta chyba zalezy komu jak wygodnie:tak:Ja mam duze piersi i wole stanik specjalny do karmienia:tak:Na poczatku bede miala takie miekkie a jak sie unormuje karmienie to sobie kupie taki na fizbinie ale do karmienia tez:tak:

dorka - lepiej kupić jeden na początek i sprawdzić, sama mam giga piersi i mnie zupełnie te do karmienia się nie przydały.

Kurcze.. mogłaby się już Carmella odezwać..

Witam niedzielnie!!!

Carmella trzymaj się!!! :-)

Stokrotka piękne zdjęcia!!!

U mnie też koszmarna noc... przewalam się z boku na bok a najwygodniej okazało się na plecach :baffled: aczkolwiek unikam tej pozycji. Muszę dziś wpakować jakąś poduchę między nogi bo przez biodra i miednicę spać nie mogę... :angry:
Poza tym od jakiegoś czasu też mnie ćmi jak na @. Ale gin powiedział że tak może być... :tak:;-) Za tydzień ostatnia wizyta :-)

Pozdrawiam i życzę miłego dniaaa!!!!

mam bardzo wygodną drabinkę, z niej nawet nie musze zbytnio unosic rąk do góry:) okno u kazia juz umyte, ale jak na zlosc zaczelo padac, wiec za chwile bedzie zerowy efekt:( mycie okna zwiazane było z blotem na nim, a nie z wywoływaniem porodu:):):) za podłogi biorę się od skonczonego 38 tygodnia, no chyba ze wczesniej wylądujemy na porodówce:) to czekanie mnie juz troszkę irytuje...boje sie aby cos zlego sie nie podziało na sam koniec... jak juz bede miała synka z ramionach to wielki kamlot spadnie mi z serca:)

dorka - lepiej kupić jeden na początek i sprawdzić, sama mam giga piersi i mnie zupełnie te do karmienia się nie przydały.

Kurcze.. mogłaby się już Carmella odezwać..

Carmellka jak nie spała całą noc to może odsypia :p albo teraz może mieć badania bo to godzina obchodów jest i nie ma jak sie do internetu dosiąść... albo i zaczęła rodzić no to dopiero się dowiemy o wszystkim jak ochłonie...
Eh... sama bym chciała wiedzieć czy wszystko ok kurka wodna bo mi dziewczyna stracha napędziła...:-(

reklama
Do góry