reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Mysiochomis - ja też na Twoim etapie ciąży wiecznie spałam, ale teraz od kliku dni mi minęło i już po południu się nie kładę a i rano jakoś szybciej potrafię z łóżka zwlec. Z Lenką śpiący miałam tylko pierwszy trymestr, zupełnie inaczej niż teraz,co potwierdza regułę, że każda ciąża przebiega inaczej.

Mnie to trochę denerwuje bo czasu nie mogę sobie dostosować :p jak muszę coś zrobić to po prostu zasypiam... Chyba że to jakaś dziwna obrona organizmu i dążenie do lenistwa:eek: no zobaczymy może sie unormuje...

reklama
no to ładnie :O fenoterolu nie mogę, bo serce.. nospę dopiero dzisiaj kazali brac, jedna wzielam o 16-17 a druga o 22..
to wlasnie tak wyobrażałam sobie masaż szyjki:/ albo ból porodu..

dzięki za uświadomienie, heh
teraz to ja już nic nie wiem:D jakie oni mają zamiary:D komedia..

edit: to było takie długoie grzebanie w szyjce, a nie ze wsadza na chwilkę palec i już
to tymbardziej powinni ci podać Nospę do mięśnia (można co 8 godzin)
i Scopolan w czopkach ,bo działa natychmiast...
To niestety wygląda na masaż szyjki czyli mechaniczne rozwieranie szyjki (palcami) ,a jak ją ściska to z gładzeniem .

Tez pomyslalam, ze to masaz szyjki byl a nie badanie..
Nie wiem co myslec i co oni tam Ci robia Carmella, ale jutro zaczynasz 36tc wiec pewnie chodzi o to, ze juz jestescie bezpieczne z mala i nie ma sensu powstrzymywac? nie wiem, mysle na chlopski rozum.

Carmella - a może oni zwyczajnie chcą byś już urodziła, bo dziwne to: tu kroplówki i leżeć a tu nagle masaż?:szok: Weź ich wprost zapytaj, co to za praktyki, ale spokojnie, subtelnie, żebyś się nie naraziła;-)

chyba by mi powiedziała? jestem w szoku... wolę ich nie pytac bo mam teraz takie emocje ze sie popłaczę jak tylko zacznę mówić heh....

w ogóle dzisiaj mialam rozwolnienie po czopku a teraz znowu zaparcie, brac teraz czopek czy czekac?

nie wiem jak mam na ten fakt zareagować
Napiszę Ci szczerze ....
Bez fenoterolu nie da się powstrzymać rozwarcia i skurczy...
to kwestia czasu .....i to niedługiego czasu ....
Trzymaj się ,będzie dobrze.
Ja odpadam ,bo dziewczyny chcą spać ,a laptop jednak mocno po oczach światłem wali...
dobranoc majówki

reklama
chyba by mi powiedziała? jestem w szoku... wolę ich nie pytac bo mam teraz takie emocje ze sie popłaczę jak tylko zacznę mówić heh....

w ogóle dzisiaj mialam rozwolnienie po czopku a teraz znowu zaparcie, brac teraz czopek czy czekac?
Jak miałaś rozwolnienie to teraz nie możesz mieć zaparcia.
mYślę ,że to rozwarcie daje Ci takie poczucie,ponieważ te same mięśnie odpowiedzialne są za parcie na stolec i wydalanie (parcie) dziecka.:tak::tak:

Do góry