reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Mi tez po badaniu sluz odszedl i krew leciala przez kilka dni...sama polozna sie przyznala ze po jej badaniu to wszystko sie stalo....teraz sie uspokoilo i te rozwarcie na 2 cm mam od ponad tygodnia bez dalszej akcji...w poniedzialak mam kolejna wizyte na porodowce gdzie sie dowiem co i jak z moimi postepami porodowymi...

ale to rozwarcie było stałe a u mnie powiększające się :(

Ja dzis tak na szybko:tak:Caly dzien bylismy u znajomych:tak:
Carmella trzymaj sie!!!!!!! Oby to nie byl porod:no:
Za reszte tez trzymam kciuki za kwietniowo-majowe wczesniaczki i ich mamy:tak:
Spadam bo juz brzuch boli od siedzenia:baffled:

No siadłam sobie na piłce w rozkroku i zaglądam, a tam wargi rozszerzone wyraźnie jak u jakiejś rozjechanej prostytutki:szok: Wcześniej tak nie miałam, więc wg mnie to rozwarcie, ale ginem nie jestem, więc może się mylę.
Myślisz, że mogło mi się tak porobić od masowania krocza olejkiem migdałowym? Robię te masaże od tygodnia 3 razy dziennie po 2-3minuty.

gwarantuje ci ze to nie rozwarcie zebys poczuła rozwarcie musisz wsadzic sobie palca az poczujesz szyjke macicy i wtedy jezeli poczujesz ze kest miekka i rozchylona to bedzie rozwarcie ( taki mi tłumaczyła moja gin i tak sprawdziłam )
a to ze masz hmmm rozjechana:)) hehheheeh wszystko nabrzmiewa i dzidzia naciska na dół i bardziej jest nakrwiona twoja mała hehhehehe

Też wielokrotnie słyszałam, że faceci ginekolodzy są delikatniejsi, ale i tak zawsze wybierałam kobiety. Z powodu przeprowadzki tylko końcówkę pierwszej ciąży prowadził mi ordynator - facet i był do doopy.

Carmella - oby udało się akcję zastopować, bo jeszcze nie pora na Ciebie!

Ja się już nauczyłam że baba ginekolog nie ma żadnego wyczucia... byle dobić... dlatego zaczęłam do facetów chodzić...

o tak, ja tez bylam tylko raz u baby ginekolog i powiedzialam ze juz nigdy wiecej, wole jak mnie facet obsługuje, bo jest delikatniejszy i wogole jakos tak inaczej do tych spraw podchodzi nie to co baby ginekolozki hehe

byla ta babka i tlumaczyla ze to normalne po badaniu (ciekawe czemu po innych niebolesnych bylo ok) i ze mam skurcze mimo magnezu wiec i tak jakbym zaczela rodzic to by nie powstrzymywali bo jestem w bezpiecznym okresie, zastrzyki na pluca byly itp, mam wszystko obserwowac i jakby cos sie dzialo to mowic...

z nerwow znowu mam zaparcie ale o kolejny czopek chyba jutro poproszę

edit: brzuch mi twardnieje mimo leżenia na lewym boku... ehh

Ostatnia edycja:
wreszcie doczytalam. Bylismy dzis na zakupach i jestem baaaaaaardzo zmeczona.

Carmella - trzymaj sie!!!!! To pewnie po badaniu. Oby sie wszystko uspokoilo!!!! &&&&&&&&!!!!

reklama
Do góry