reklama
fiore
Fanka BB :)
Witajcie!
Piszecie w takim tempie,ze nie zdolam Was nigdy nadrobic.
Kolejnym posiadaczom dobrych wiesci-gratuluje.
Ja dopiero od wczoraj tu jestem,a juz bede zawracala glowe...Majowewczki,od przeszlo 2och tygodni mialam codziennie mdlosci,nie za silne i w roznych porach z roznym nisileniem,ale od wczorajszego wieczora nic mi nie jest,ani jednej mdlosci,ani bolu piersi..jakby ktos je reka odjal.Tez Wam sie tak zdarzylo?!?
Piszecie w takim tempie,ze nie zdolam Was nigdy nadrobic.
Kolejnym posiadaczom dobrych wiesci-gratuluje.
Ja dopiero od wczoraj tu jestem,a juz bede zawracala glowe...Majowewczki,od przeszlo 2och tygodni mialam codziennie mdlosci,nie za silne i w roznych porach z roznym nisileniem,ale od wczorajszego wieczora nic mi nie jest,ani jednej mdlosci,ani bolu piersi..jakby ktos je reka odjal.Tez Wam sie tak zdarzylo?!?
fiore
Fanka BB :)
Ja wlasnie uwazam to za dziwne i niepokojace,bo ze starsza mi sie nic takiego nie przytrafilo-mdlosci i wymioty mialam przez dluuugie miesiace-a tu taka "niemila"niespodzianka.
Powinnam sie ciezyc,ale gin kazal mi zwracac uwage na detale,wiec sie chyba uczulilam.
Wiem,ze to zle zabrzmi i chyba bede sie nienawidzila,ale czekam na powrot "niedyspozycji ciazowej".
Powinnam sie ciezyc,ale gin kazal mi zwracac uwage na detale,wiec sie chyba uczulilam.
Wiem,ze to zle zabrzmi i chyba bede sie nienawidzila,ale czekam na powrot "niedyspozycji ciazowej".
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Dziewczynki daje tylko znac ze zyje i wszysko u mnie ok!
Pozstaram sie wieczorem nadrobic wiadomosci i poodpowiadac.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
całusy Zuz-Inka
fiore nie wiem co Ci powiedzieć, ja osobiście bym poczekała do jutra te zmiany samopoczucia są czasami tak nagłe że mi bywa dobrze przez pół dnia a wieczorem umieram... ale jakby się dłużej utrzymywało to może zadzwoń do lekarza?
fiore nie wiem co Ci powiedzieć, ja osobiście bym poczekała do jutra te zmiany samopoczucia są czasami tak nagłe że mi bywa dobrze przez pół dnia a wieczorem umieram... ale jakby się dłużej utrzymywało to może zadzwoń do lekarza?
Dziewczynki daje tylko znac ze zyje i wszysko u mnie ok!
Pozdrawiam!
no właśnie co u ciebie???
fiore ja też bym się wstrzymała do jutra
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
dziewczynki bylo pytanie odnosnie badan
dostalam fajny link na poczte wiec Wam wklejam moze sie przyda
http://www.wzorowamama.pl/badania_w_ciazy.html
dostalam fajny link na poczte wiec Wam wklejam moze sie przyda
http://www.wzorowamama.pl/badania_w_ciazy.html
Podziel się: