reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Czarnula
Nie masz się czym przejmować, najważniejsze, że Ty i Tata się cieszycie! To Wy będziecie wychowywać dziecko, a nie teście! Chociaż pewnie fajnie by było, gdyby oni też się cieszyli. Ale pewnie jak już maleństwo pojawi się na świecie to też będą nim zachwyceni.
U nas ucieszyli się wszyscy i w końcu przestali przeskakiwać z nogi na nogę ;-)bo już od dawna wyczekiwali tej wiadomości! U nas wszystko poszło książkowo, w czerwcu było wesele (małżeństwem cywilnym jesteśmy od maja 2010 - będzie niezły prezent na rocznicę śłubu), w sierpniu podróż poślubna a we wrześniu dowiedzieliśmy się o ciąży :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
U nas w ogole to było dziwnie.Staraliśmy się o dzidzię w sumie dopiero miesiąc.pierwszy test z ciekawości "a może sie udało",zrobiałam 4dni przed spodziewaną @.wynik negatywny:(pożniej cos mnie tknęło i w dzień spodziewanej @ zrobiłam i wynik znów negatywny.więc już spokojnie czekałam na @.no ale gdy po 5 dniach sie nie pojawiła zrobilam kolejny test i o dziwo wyszedł pozytywny!!!nie wierzyłam wiec polecialam do sklepu kupilam z meżem kolejne 3 i tez okazały sie pozytywne.do dzisiaj @ nie widać,objawy ciązowe juz dawno są a na wizytę tutaj niestety trochę się czeka.mam nadzieje,że testy mnie nie okłamały...miałyście kiedys tak?

testy moga dawac bledny wynik pokazujac ze ciazy brak a ciąża w rzeczywistosci się rozwija, natomiast w druga strone to raczej niemozliwe.
zamowilam przed chwilka na allegro dwa pasy ciążowe, mam nadzieje ze sie przydadzą:)

cześć dziewczynki. ja też dołączam do majowych mam.... jakoś mi smutno... bo moje aniołki odeszły właśnie w maju....i kolejny dzidziol znów na maj... ale najwazniejszę żebym donosiła:)

a do czego są te pasy? :)
i jak to wygląda? jestem w nie temacie hehe
To zależy.
Normalnie pas ciążowy to orteza i ma za zadanie utrzymać w lepszej formie kręgosłup ,żeby nie bolał.Niestety nie zawsze na to działa.
Z drugiej strony ostatnio modne jest noszenie pasów ciażowych z racji krótkich bluzek,nie dopinających się spodni ;-):-):-)
Jest moda na fantazyjne pasy ciążowe ,ale ja jakoś nie jestem przekonana ,bo one mają inną budowę i kręgosłupa nie wzmacniają w żaden sposób :no::no:

cześć dziewczynki. ja też dołączam do majowych mam.... jakoś mi smutno... bo moje aniołki odeszły właśnie w maju....i kolejny dzidziol znów na maj... ale najwazniejszę żebym donosiła:)
Witaj skarbie na majóweczkach

reklama
Tyle piszecie, że mam problem to wszytsko nadrobić... powiem Wam, że trohę mam stracha powiedziec w pracy, nie wiem jak dyrektor zareaguje, dopiero jedna poszła na l4 z podou ciąży i nie był zachwycony, postanowiłam poczekac do kolejnej wizyty czyli do 7 paździrnika, ale póxniej już musze powiedzieć....

Do góry