reklama
Yolanta
Kicia
elvie - kolejny zamknięty wątek tylko dla aktywnych wtajemniczonych? Myślę, że te aktywne dziewczyny są powymieniane numerami, gorzej właśnie z takimi co to się raz na jakiś czas odzywają, albo tylko podczytują...
wow! weszłam na forum a tu takie super wieści;-))) no już niedługo będziemy się po kolei rozpakowywać. Rzeczywiście jak ten czas szybko zleciał. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla świeżo upieczonych mamuś i ich dzieciaczków!!!
Ok, dzięki za info. Nie wiedziałam, że taki wątek już istnieje.elvie - kolejny zamknięty wątek tylko dla aktywnych wtajemniczonych? Myślę, że te aktywne dziewczyny są powymieniane numerami, gorzej właśnie z takimi co to się raz na jakiś czas odzywają, albo tylko podczytują...
she_84
Fanka BB :)
dziewczyny, na zamknietej galerii z danymi kontaktowymi "rzadzi" fiore wiec najlepiej bedzie jak napiszecie do niej, jak wroci, zeby Was dodala. juz byla kiedys o tym mowa
Yolanta
Kicia
No ja już do Fiore pisałam, ale tam jakaś weryfikacja aktywności i poziomu wtajemniczenia ;-), więc nie dostałam. Jak któraś dziewczyna chętna, to zapraszam na priv z wymianą numerów, bo ja też w sumie do nikogo tu kontaktu nie mam :-)
reklama
Podziel się: