reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Fajnie, że dziewczyny mają już maluszki przy sobie.
Laura wielka kobieta jak na ten etap ciąży. Super, że udało się Pieszczoszce urodzić sn. Ciekawa jestem, jak z popękaniem, nacinaniem.. Może nam później coś więcej napisze;-) No i szkoda, że malutką do inkubatora dali, a nie do maminego cyca. Miejmy nadzieję, że szybko dane im będą przytulaski.

A o Leo coś więcej wiadomo? 2800 to też niezła waga:tak:

Pamiętam, że w ciąży z Lenką ckliwa byłam, płakałam na filmach itp. a jak mi ją położyli to nie płakałam, bo się bałam, że młodą wystraszę albo z wrażenia upuszczę:-D

reklama
ale wiesci!!!!! zaszlam tak sobie na luzie na forum a tu takie nowiny!!!!!! Pieszczoszka - totalne zaskoczenie i jeszcze Fiore od razu!!!! Bardzo sie ciesze za dziewczyny - chyba bedzie mi sie dzis geba cieszyc caly dzien :-) (choc sama sie przy tym troche pietram o siebie ;-) ) Gdzie i komu moglabym zostawic swoj numer telefonu w razie czego? ;-)

co za dzien! tyle mialam zrobic a z tych emocji to prawie nic nie zrobilam :)
kugela, mozesz wyslac na priva do kilku dziewczyn, to wtedy ta, ktora bedzie akurat mogla, bedzie informowac pozostale :)
edit: wyslalam Ci moj nr na priva wiec w razie czego pisz :)

Ostatnia edycja:
Wow, ale tu niesamowite wieści :) Ależ się cieszę :)
A mnie od czwartku coraz wyraźniej pobolewa brzuch - jak na okres, i jeszcze takie kłucia zaczęły się pojawiać, a dziś już mnie też w dole kręgosłupa pobolewać zaczyna..przyspieszyłam wizytę u lekarki z wtorku na jutro. To mogą być jakieś zwiastuny...
Ps - dziewczyny, może stworzymy taką listę, jak na kwietniówkach mają dziewczyny? - fajnie to wygląda:
https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2012-f420/nasze-kwietniowe-maluszki-bez-komentarzy-56418/

Ostatnia edycja:
A nie lepiej założyć wątek zamknięty i tam wpisać dane do siebie? My tak mamy na Kwietniówkach i każda wpisała dane jakie chciała: maila, telefon, GG itp.

Super wieści. Leo wcale taki mały nie jest jak na ten tydzień. Moja siostra jak się urodziła w skończonym 36 tygodniu to 2 kilo ważyła więc myślę, że nie jest źle. Laura to sporawa dziewczynka i tak sobie myślę, że za długo to jej w tym inkubatorze trzymać nie będą. Bardziej martwi mnie ta chyba nie do końca wyleczona infekcja Pieszczoszki ale trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było.
Ja odwiedziłam sklep dzieciowy ale nic nie kupiłam. Łóżeczko dopiero w przyszłym tygodniu- dziadki chcą sponsorować więc skorzystam że akurat u nich będę.
A teraz biorę się za obiad, bo wróciłam to się wzięłam za doczytywanie forum.

Elvie taki wątek jest na grupie zamkniętej ale teraz problem z zaproszeniami, trzeba na Fiore czekać

Wow, ale tu niesamowite wieści :) Ależ się cieszę :)
A mnie od czwartku coraz wyraźniej pobolewa brzuch - jak na okres, i jeszcze takie kłucia zaczęły się pojawiać, a dziś już mnie też w dole kręgosłupa pobolewać zaczyna..przyspieszyłam wizytę u lekarki z wtorku na jutro. To mogą być jakieś zwiastuny...
Powinnaś się oszczędzać i dużo leżeć, bo macie jeszcze czas;-)

she - zapisalam i przeslalam Ci moje :-) Bede musiala teraz popatrzec na suwaczki, ktora jest z konca maja, zeby byly wieksze szanse na przekazywanie wiadomosci :-) Ja sie tam specjalnie nie spiesze ale juz bylam dwa razy na podtrzymaniu, wiec lepiej uwazac ;-)

Tez mysle, ze Leo i Laura (ten sam dzien urodzin i ta sama pierwsza litera imienia :-D ) maja calkiem dobra wage, wiec sie dziwie, ze dzieciaczki wyladowaly pod lampami, zwlaszcza Laura uchodzilaby w naszym miejscowym szpitalu za donoszona (i po tc i po rozmiarach). Ale co szpital to obyczaj, grunt zeby to wszystko wyszlo dzieciom i mamusiom na zdrowie :-)

reklama
Do góry